Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 413.
-
Αρχικα καλοριζικο. Πρωτα απο ολα βεβαιωσου οτι εχεις κενζο (υψος: 15εκ ακριβως...το κατε ειναι 15,25) Αρχικα κανεις αιτηση για ξεκλειδωμα (αμα δεν εχεις κανει ηδη): Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Μετα πας εδω: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Βαζεις china dev και ξεκλειδωνεις Τελος πας να βαλεις ελληνικη: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) αμα εχεις κατε ακολ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kido: “ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ FASTBOOT ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ” Ξεκλειδωσες; Κολλησε στο fastboot? Ή απλα δεν εχεις βγει απο fastboot?
-
RE: redmi note 4
ΜήνυμαΠαράθεση από alexmar12: “Καλησπερα παιδια εχω προβλημα με τις ειδοποιησεις στο redmi note 4 (ΜIUI GLOBAL 8.0 / STABLE ) πιο συγκεκριμενα δεν μου εμφανιζονται ειδοποιησεις αν δεν ανοιξω την εφαρμογη πχ messenger, faacebook mail κλπ καποια λυση ;;” 1) τσεκαρεις στις ρυθμισεις -> γραμμη καταστασεις -> ειδοποιησεις 2) ασφαλεια -> δικαιωματα 3-> μπαταρια -> διαχείρισης χρησης μπαταριας εφαρμογων Αμα δεν είναι κατι απο αυτα πες μας να δουμε μηπως φταιει κατι αλλο
-
Ξαπερασα την ρομ και παλι μπλε....
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amalag: “Παράθεση από kon.geo: “To led ειναι σε ολα μπλε..ακομα και στο whatsapp που εχω βαλει πρασινο αναβει μπλε.. (τελευταία 6.10.20 κενζο) .. Το έχει κανας αλλος ή μονο εγω;” Στο δικό μου kenzo δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk” Κατι δεν θα εκατσε καλα μαλλον..
-
To led ειναι σε ολα μπλε..ακομα και στο whatsapp που εχω βαλει πρασινο αναβει μπλε.. (τελευταία 6.10.20 κενζο) .. Το έχει κανας αλλος ή μονο εγω;
-
επαναφορά ρυθμισεων
kon.geo - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜηπως πηγες απο android 5 σε 6 και κλειδωσε;
-
RE: αναβάθμιση από dev σε dev
kon.geo - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από nikos000: “Γεια σας έχω βάλει μία ελληνική dev rom από εδώ έχουν βγει όμως και άλλες πιο καινούργιες από τότε για να βάλω την τελευταία πρέπει να ξανακανω όλη την διαδικασία από την αρχη ?” Ποια εχεις τωρα και σε ποια πας; Κανονικα μπαίνεις twrp και την κανεις ινστολ με wipe cache + dalvik αλλα μπορει να χρειαστει και data αναλογα απο ποια πας σε ποια...
-
Εγω σε κενζο δεν μπορω να δωσω δικαιωματα σε micloud δεν με αφηνει να πατησω "επετρεψε" μονο "απέρριψε"
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gian-stef: “απο pc τι μπορω να κανω ;” Εχεις περασει mi account?
-
Συνηθως μεσω updater μπορεις να πας απο stable<->dev.. αλλα αν ειναι ιδιες,δηλαδη και οι 2 global ή china... Αμα ξεκλειδωσεις bootloader φλασαρεις οποια θες
-
Redmi 3S - Νέα παραλαβή
Μήνυμααν και εισαι σε λαθος κινητο πας εδω: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land)
-
RE:
kon.geo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από PetranEVO: “μετά το έκανα απλό wipe και όχι advanced Που πάλι κάνει data και το πήρε, ” Το απλό ποιο είναι?” (Μαλλον το φακτορι ρισετ θα εννοει)
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από basnikol: “περιμενω ακομα για εγκριση ξεκλειδώματος για αυτό δεν δοκιμασα ακομα να ξεκλειδωσω. αν τελικα τα καταφερω φλασαρω twrp full wipe, factory reset kai meta ελληνικη; κατευθείαν από την stable ή πρωτα βαζω dev; ευχαριστω για την υποστηριξη. Βασιλης.” Αμα ξεκλειδωσεις και περασεις twrp περνας οποια θες απο το twrp..
-
αμα ξεκλειδωσεις περναει μεσω αυτης το twrp...το θεμα ειναι να ξεκλειδωσεις...παλια ξεκλειδωνε μονο με dev τωρα μερικες φορες και με stable..
-
η global stable δεν εχει ακομα ελληνικα... αμα θες official γιατι να ξεκλειδωσεις;; παντως δοκιμασε και με αυτη την ρομ να ξεκλειδωσεις..μπορει να πετυχει..αλλιως dev μεσω updater
-
Ααααα νομιζα γινοταν αυτοματα..υπαρχει τροπος να γινει σε ολες;; Ευχαριστώ για την διευκρίνηση