Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Γενική συζήτηση για το Mi A1

MarkosVL - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

Καλά άμα κάποια στιγμή στο μέλλον θες το ξανακοιτάμε, κρίμα είναι. Καινούργιο κιόλας. Οι launcher είναι στη κρίση σου αν θα βάλεις ή όχι , έχεις μεγαλύτερη παραμετροποίηση σε κάποια πράγματα που δεν έχουν συνήθως οι μαμά launcher αλλά δεν είναι απόλυτο να βάλεις κιόλας. Αν θες να δοκιμάσεις κάποιον προτείνω Nova Launcher, Evie launcher. Και ο microsoft launcher (έχω φώτο από αυτόν αν θες να δεις πως είναι πάνω κάτω) που δουλεύω τις τελευταίες μέρες είναι αρκετά καλός αλλά είναι Beta φάση ακόμα.

• Magic WormHole

MarkosVL - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλά αυτό το κάρο στην αρχή είναι σκότωμα, το ίδιο έπαθα και εγώ τη πρώτη φορά που έπαιξα οπότε σε καταλαβαίνω

Μήνυμα

Πήγαινε ρυθμίσεις ασφαλείας, διέγραψε τελείως τα δακτυλικά αποτυπώματα , βάλε ένα μοτιβό εύκολο και μετά πέρνα πάλι το δακτυλικό, μήπως στρώσει έτσι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Φαντάσου το skyrim σαν gamplay αλλά στη Βοημία ( σημερινή Τσεχία για να μη ψάχνονται η υπόλοιποι) με ιστορικούς χαρακτήρες το μεσαίωνα. Αυτό έχω καταλάβει μέχρι τώρα. To Witcher 3 είναι πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Εύκολα 30-40 ώρες για να κάνεις όλες τις αποστολές σε ένα playthrough

• Magic WormHole

Μήνυμα

@fog Ειρήνη, ψήσου, εγώ το κατεβάζω τώρα Kingdom Come:Deliverance aq7LPeY_700b.jpg

Μήνυμα

Βάλε ένα μοτίβο ή κωδικό για να το έχεις, μπορεί να είναι βρεγμένο παράδειγμα κάποια στιγμή το δάκτυλο και να μη το αναγνωρίζει το αποτύπωμα το τηλέφωνο ή να έχει βρωμιές ή οτιδήποτε. Καλό είναι να το έχεις, να μπορείς να το ξεκλειδώσεις ΑΝ χρειαστεί. Δεν χρειάζεται να βάλεις κάποιο Launcher, ρώτησα γιατί έχουν μία επιλογή να κλείνει η οθόνη με διπλό χτύπημα (επιλογή που δεν έχει το μαμά launcher) η οποία σου ή απενεργοποιεί το αποτύπωμα ή καθυστερεί μερικά δευτερόλεπτα να κλείσει για να δουλέψε…

Μήνυμα

Εφόσον το έκανες σημαίνει ότι το διαβάζει το αποτύπωμα. Μήπως έχεις περάσει κάποιον άλλο launcher π.χ. Nova Launcher ή Evie όταν σέταρες τις εφαρμογές και το έχεις βάλει βασικό ή είναι ο μαμά; =============== Φεβ 14th 2018, 1:03pm =============== Μπήκαν τα πολυβόλα στη μάχη, είμαι πλέον περιττός @fog

Μήνυμα

Έχεις κάνει το setup του δακτυλικού κανονικά;

• Magic WormHole

Μήνυμα

cwtf.gif

• Magic WormHole

Μήνυμα

Έγκαιρη ενημέρωση και Ελλάδα δε πάνε μαζί. Πως θα πουλήσουν αποκωδικοποιητές τα παιδιά πάλι;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καθάρματα.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα καθάρματα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Συνεχίζω για άλλη μια εβδομάδα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50263/ ” Ελα γιατί μας έχετε πρήξει τα κακαλα και εσείς pazopoulos_2052014_2.jpg

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πάλι πρώτος ο αραχνιας σήμερα και από οτι βλέπω έχασα τη κηδεία

• Magic WormHole

Μήνυμα

Και εμείς που δεν έχουμε prixel;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα ρεμάλια της τρούπας

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κλάσιμο είναι αυτό όχι φτύσιμο Καλό βράδυ Άλεξ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εσείς θα το πάρετε και κάνουμε όλοι μας ότι μπορούμε για να το καταφέρετε. Ο Ολυμπιακός έχασε ήδη βαθμού σήμερα, την άλλη βδομάδα σειρά μας

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ανέλαβε η Νονά μετά;