Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

MarkosVL - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Αν δε μπορεί θα πάω εγώ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Και έχει άλλη ταινία μετά ωραία

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Οσοι δεν την αντέχουν την υποκουλτούρα, δεν το μπορούν το τόσο χαμηλό επίπεδο, παρακαλούνται να μας ανεχτούν!! Εδώ τερματίσαμε το θέμα των διπλανών προβληματικών καμμένων .... εγκεφάλων κ χάσαμε έναν εκλεκτό wannabe super skoli3 dirty dancophotographer, στο σερβάιβορ θα κολλήσουμε?? ” Εδώ πες πάμε να κάνουμε τη τρούπα international στο σουρβιβορ θα κωλώσουμε;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Υπόγεια υποκουλτούρα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι έχει, Λαουριτες version 2.0; Η δε βρήκες τη φετινή ακόμα;

• Με το factory rest ναι διαγράφοντα όλα, στήνεις το τηλέφωνο από την αρχή σα να το πήρες καινούργιο. Για το μόντεμ δε ξέρω, αν έχεις κάποια άλλη συσκευή να συγκρίνεις κάντο να δεις αν είναι θέμα μόντεμ τηλεφώνου ή της γραμμής.

• Το πρόβλημα με το wifi το είχες και με την 7; Για τη μπαταρία εφόσον λες οτι κάνεις την ίδια χρήση με πριν δοκίμασε με ένα factory reset μήπως στρώσει ή ψάξε τις εφαρμογές σου να δεις ποια σου τρώει τη μπαταρία, μήπως είναι θέμα κάποιας εφαρμογής. Αν πάλι δε δεις διαφορά ούτε με factory reset ή περίμενε τις επόμενες ενημερώσεις ή γύρνα πάλι στη nougat μέχρι να λυθεί το θέμα στην 8.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Prixelmania σε εργασιακό χώρο. Να φανταστώ υπήρχε αύξηση της αποδοτικότητας

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κοινώς, ετοιμάσου να κυλιστείς στο βούρκο

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα ρεμάλια, καλό μήνα

• Δες αν είναι συμβατό το τηλέφωνο με την εταιρία κινητής που χρησιμοποιείς. Με τη cosmote που έχω εγώ π.χ. το wifi calling (όπως το διαφημίζουν) δεν είναι συμβατό με το τηλέφωνο, δε το έχουν στην επίσημη λίστα τους. Οπότε κάνε ένα τσεκάρισμα. Δε ξέρω αν άλλαξε κάτι με το Android 8 (αν το έχεις πάρει) και έβγαλαν την επιλογή γενικώς.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κατά τα άλλα πήγες για ύπνο εσύ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ναι το έκανα επίτηδες τώρα που πας για ύπνο έτσι για το σπάσιμο Καλό σου βράδυ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σε στοκ android λίγο δύσκολο να το δω αυτό Θα το δω αύριο στο note 4 άμα βρω ευκαιρία (το έχει ο αδερφός μου πλέον)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το ξέρω βρε, εκεί πήγα αλλά όταν βγάζει τη λίστα δεν επιλέγει τίποτα όποιο και να πατήσω.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Cut your neck... ” Σκουλικιάρικο εγγλέζικο, δε λέω. Είσαι ένα Thresher Maw εσύ. =============== Ιαν 31st 2018, 11:51pm =============== forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=1648695&pid=21958418

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εν το μεταξύ δε με αφήνει να αλλάξω τη συσκευή μου στις ρυθμίσεις, με έχει κολλημένο στο redmi 5 plus και μου τη δίνει. Στην international τρουπα εννοώ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “:pillepalle: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49604/ ” youtube.com/watch?v=Za2lG_YRNAE

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρε Κιμ Γιουνγκ Μποις....όχι λάθος, Κιμ Ντεμάκης που θέλουν εκεί στη Νότιο Κορέα