Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑφού είμαι και εγώ όπως όλοι μέρος του δολώματως
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚβαντικό tablet η Ειρήνη, τι νομίζεις. Έτσι γίνεσαι mod;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο είπα χθες και το ξαναλέω σήμερα, μη ψαρώνετε με το δόλωμα για τα νέα σκληκια, το πιο υψηλό επίπεδο εδώ, είναι το μικρότερο εκτός τρούπας.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα μικρές μου μελιτζάνες.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈχω φώτο με καλύτερο θέμα από τα πουλιά του demakhs (Hidden Content)
-
Magic WormHole
Μήνυμα@spideman3 Ας ετοιμαστούμε σιγά σιγά. Βλέπω τη Resurection Remix να έρχεται με χίλια. Screenshot_20180126-101409.png
-
Magic WormHole
Μήνυμαmi mixa λέει ΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔόλωμα για νέα σκληκια είναι τέτοιες κουβέντες εδώ, μη ψαρώνετε ρε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈλα να ξυπνάμε youtube.com/watch?v=oFuMKdrzPq…OwCa_N556UPC1-Eycg4LJohQf
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα στις Τρουπικές Νήσους.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝαι τέτοιου είδους χτυπήματα βγάζουν προς τα έξω τη γνώση
-
Magic WormHole
ΜήνυμαWormhole είμαστε όχι Lerahole
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο είδα αυτό πριν κανά 2ωρο. Να τον ονομάσουμε επίτιμο σκληξ το τύπο.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕίχε και τις 2 εφαρμογές από πριν. Το θυμάμαι γιατί δούλευα την εφαρμογή της ASUS για τα αρχεία στις προηγούμενες συσκευές (που είναι πολύ καλή αν θες να δοκιμάσεις) και δε τη κατέβασα ποτέ. Από μπαταρία σκίζει παρά τη ''μικρή'' (συγκριτικά με άλλα Xiaomi) μπαταρία. Παίζει και το στοκ Android το ρόλο του.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓια βίντεο δουλεύω το VLC και το QuickPic για gallery, δες μήπως σε βολέψουν. Και ναι το άλλαξαν τελείως το μενού ρυθμίσεων, λίγο πιο μαζεμένο σε σχέση με τη Nougat.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕγώ σκουληκιάζω με μουσική και με κάτι fanfiction ιστορίες να περάσει η ώρα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣτη καβάτζα μέχρι να χρειαστεί.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔε την ήξερα αυτή, ωραίος. Θα τη βάλω στους σελιδοδείκτες να υπάρχει.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜε την Oreo δεν έχω πρόβλημα μέχρι στιγμής Γιώργο, οπότε είναι στη κρίση σου. Απλά αν τη κάνεις κάνε και ένα factory reset να ''κάτσει'' καλά.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651