Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓαργάλα τους τα πόδια αν δε ξυπνάνε
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καθάρματα της τρούπας.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι σκουληκότρυπα έχει το σύστημα είναι πιο πιθανό να βρεις
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝαι όπως τα έγραψες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι οι 2 θέσεις SIM 4G είναι
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΞεχνιούνται τέτοιες ατάκες; youtube.com/watch?v=aPKpFrmpF5…=LL_dGF_YZ-nQvobQTsrTaTtw
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓλειώδεις υβρίδια που έλεγε και ο Σμήναρχος Κάκαλος
-
Γενική συζήτηση για το Mi A1
ΜήνυμαΜε bootloader μόνο ξεκλείδωτο δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Κάτι πιο χρήσιμο δε μπορώ να σου πω δυστυχώς
-
ΜήνυμαΑν θυμάμαι καλά με το root παίζει αυτό, κατεβαίνουν αλλά δε τις περνάει, αποτυγχάνει, με ξεκλείδωτο bootloader μόνο δεν έχεις πρόβλημα. Λογικα πρέπει να τον ξανακλειδώνει κιόλας μετά την ενημέρωση αλλά ψάχτο να είσαι σίγουρος.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒάλε 2 οθόνες στο pc + το τηλέφωνο να μη χάνεσαι
-
ΜήνυμαΓιατί είναι με τις ώρες του σαν τηλέφωνο για αυτό
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔε θα αργήσεις, πίστεψε με . Αν θες κάτι πάντως εδώ είμαστε.
-
ΜήνυμαΒρε και καλά θα κάνει να το πειράξει. Αλλά εφόσον δεν έχουν δώσει kernel δε θα δει και custom rom για αυτό.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΌταν πάρει και Oreo θα έχει και τις επιλογές ήχου για το handsfree όπως και στο MiUΙ, δε θυμάμαι αν τις είχε στη Nougat, αν θες τσέκαρε το.
-
ΜήνυμαΟΚ, τότε καλά πειράγματα.
-
ΜήνυμαΤότε κάνε τα πειράματα σου ελεύθερα. Το ενεργοποίησες πάλι έτσι;
-
ΜήνυμαΑυτή Γιώργο OThpYgX.png
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠόσο ζυγίζει ο Μάρκος μετά από 3 πιτόγυρα; Η απάντηση μετά τις διαφημίσεις.
-
ΜήνυμαΠριν πειράξεις κάτι, δοκίμασε αυτό που έκανα και εγώ και μου έβγαλε την ενημέρωση του Γενάρη. Απενεργοποίησε το google framework (μη κάνεις clear cache data κλπ θα έχεις θέμα με τις ειδοποιήσεις μετά), κάνε επανεκκίνηση, ενεργοποίησε το πάλι και δες μήπως στη βγάλει.
-
ΜήνυμαΘα δώσουν πάλι την Oreo σε λίγες μέρες ,είχε κάτι buggιες (τις οποίες ποτέ δεν είδα) και την απέσυραν.