Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝικελομένο στρογγυλοφάναρο το έχεις κάνει;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν έχει ραδιόφωνο το Mi A1 ούτε B20 το 5χ. Λυπάμαι. Αν και μπορεί στο μέλλον να το ενεργοποιήσει το ραδιόφωνο με κάποιο update στο Α1. (Κακώς δε το λειτουργούν εξαρχής βέβαια)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝα φανταστώ το στέλνεις με φωτογραφία σου με αυτόγραφο;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΘες MiUI; 5x. Θες στοκ android; Μι Α1. Σε ευχαριστώ αγορίνα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Mάρκο το razerάκι κτηνάρα και με άποψη, ΤΟ gaming κινητό. Να μας το χάριζαν κιόλας ” Με χαλάει το ότι δεν έχει audio jack (κυρίως) και η τιμή. Αν είχε 150-200 ευρώ λιγότερο θα έκανε πάταγο. Όνομα η Razer αλλά ''πρωτάρα'' στα κινητά. Αν το δούλευε αλλιώς θα πήγαινε πολύ καλά, όχι ότι δε θα πάει καλά και τώρα βέβαια καθώς το όνομα το έχει.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ @zt654 Ευχαριστώ πολύ νιάου νιάου, να είσαι καλά.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@EGW4321 Ευχαριστώ φίλε, να'σαι καλά. Να ανοίξω γυράδικο για να το κλείσω στο μήνα επάνω δε λέει, δίκιο έχει ο Άλεξ
-
Magic WormHole
Μήνυμα@zanos @takisfrag Ευχαριστώ πολύ μάγκες, να είστε καλά
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΗ χολιστερίνη με έχει χρήσει επίτιμο ευεργέτη της. Να'σαι καλά αδερφέ.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@fog Ναι και έχω και τούρτα φτιαγμένη από γύρο, έτσι γιατί μπορούμε @fog @spideman3 @George Kaggelaris Να είστε καλά παιδιά, ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα ρεμάλια.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑν είχε 2 κατοστάρικα λιγότερο είχα φύγει και ας μην έχει audio jack. Strero speakers με dolby atmos με 2 χρόνια αναβαθμίσεις + ξεκλείδωτο bootloader. Αλλά..... youtube.com/watch?v=falRtMEk7Ac
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑμέ, σε χαλάει να διαβάζεις για εξεταστική μέσα στο Λεωνίδας εν μέσω Πέλεκυ;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε τραβάτε να τελειώνετε με το όλο θέμα. Να είστε ελεύθεροι και ωραίοι μετά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠες ότι δεν έχεις iphone 8, ότι θες να μαζέψεις λεφτά να πάρεις ένα για να ανεβάζεις instagram stories από το στρατό. Εγγυημένη αναβολή.,
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλό μήνα ρεμάλια.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα από αύριο θα είμαι με ένα S3 mini Το G4 πάει στην εγγύηση (πρόβλημα με τα κουμπιά + μερικά ακόμα θεματάκια) . Μπράβο στον Ολυμπιακό για το βαθμό. Κρίμα να πήγαινε παρθένος
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤρούπια ρεμάλια επέστρεψα στη βάση μου. Τι κάνετε;
-
Τα είδαν όλα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜη με ρίχνετε ρε, στην ανάπτυξη είμαι ακόμα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα ρεμάλια.