Παράθεση από Thracia: “Το format data για σήμερα μεταφέρετε μετά το πέρας της όλης διαδικασίας και το πραγματοποιούμε το απόγευμα στον καναπέ! Το βράδυ επαναλαμβάνουμε την όλη διαδικασία ” Και αύριο κρύο μια χαρά τρώγεται αλλά ένα απλό Factory Reset το απόγευμα στον καναπέ αρκεί.
Παράθεση από Antretng: “Πρώτα η auto (από οτι καταλαβαίνω) και μετά η "long exposure". 27422574458_c4e154233a_z.jpg 39485613850_7eb00c3fb8_z.jpg ” Πάντως η κοπελλιά στο long exposure δείχνει πολύ πιο ευτυχισμένη από ότι στο auto.
Στη σύζυγο έχεις πάρει το Mido με την μπάντα Β20 δηλαδή 800 Mz. Αυτή η μπάντα έχει αρχίσει και εξαπλώνεται πολύ γρήγορα και στην περιοχή μου (Ανατολική Αττική) έχει κυριαρχήσει τουλάχιστον στη Vodafone). Πάρε ίδιο και εσύ εάν σε ενδιαφέρει η αυτονομία και δεν είσαι βαρεμένος με την φωτογραφία κάτω από δύσκολες συνθήκες φωτισμού.
Το Redmi Note 3 έχει ΗΗΤ; Θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει; Η GCam στο MInISO και σε σταθερό σημείο ή τρίποδο ή μέγγενη έστω δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52246/
Παράθεση από ANDREAS54: “Μέτρα τους πυρήνες σου πριν την άφιξή του και πριν την αναχώρησή του. ” Παράθεση από linuxilakis: “Σφύρα μου την ώρα να περάσω και εγώ..... Να παίρνω video ....Για να το στείλω στο Γιώργο ...Με έχει βάλει να εποπτεύω την διαδικασία και βέβαια να εκτιμήσω το τηλέφωνο. Πριν και μετά την επισκευή.... ” Εννοείται ότι αυτό που έγραψα πιο πάνω ισχύει για όσους εμπλακούν στο φαινόμενο.
Υπάρχει ένα ΠακιστανικοΙνδικό Σκρουτζομάγαζο Σωκράτους 22 στην Ομόνοια πήγαινε και κόψε κίνηση. Αν θυμάμαι καλά έχει γύρω στα 30€ αγορά και 50€ αν στο τοποθετήσουν.