Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από spideman3: “Ανδρέα κάνε του το σκόντο είναι καλό παιδί κατά βάθος.......... δεν λυπάσαι την τρύπα θα μείνει ορφανή χωρίς Ηγέτη. ” Τώρα ποιο τηλ. έχει ο Ανδρέας ποιο θα κρατήσει ποιο θα δώσει ποιο θα ανταλλάξει και σε ποιο θα κάνει σκόντο είναι ένα από τα άλυτα προβλήματα της εποχής μας.
-
Παράθεση από Paris 2018: “Thanks . Διπλή εφαρμογή ; what is this ; Ο δεύτερος χώρος που μπορώ να δημιουργήσω έχει σχέση; Αλήθεια πως δουλεύει το δικαρτο;Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως βάζουμε από ποια κάρτα να παίρνει δεδομένα Κλπ; ” - Ρυθμίσεις/Διπλές Εφαρμογές - Ρυθμίσεις/Κάρτες SIM και δίκτυα κινητής/DEFAULT SETTINGS
-
Αυτό που παρατήρησα στην τρούπα είναι ότι το έθιμο τηρήθηκε με σκουληκίσιο τρόπο. Όλο το χρόνο βλέπεις ότι πλάκα (μλκ) θέλεις, αλλά την πρωταπριλιά όσα γράφτηκαν μέχρι τώρα είναι σε γενικές γραμμές αλήθεια. Κάποιοι ευχήθηκαν από το πρωί για καλημέρα. Κάποιοι όντως ψώνισαν από Vonstall. Κάποιοι τελικά έχουν (μετά που έγινε της ανταλλαγής το κάγκελο) τα τηλέφωνα που είχαν. Κάποιοι νόμιζαν το Redmi 5A για ραδιενεργό αλλά δεν είναι. Άντε να τελειώνει η πρωταπριλιά να επανέλθει το επίπεδο στα γνωστά …
-
Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Μοτέρ δεν ξέρω, αλλά υπάρχει αυτό!! => Εφαρμογή για το σούβλισμα του αρνιού από Έλληνες φοιτητές | VideoMan ” θα κουμπωσει η εφαρμογη με το καινουργιο κινητο του @demakhs ? ” εγώ θέλω να συνδέσω το μοτέρ της σούβλας με την καινούρια ηλεκτρική σκούπα μου θέλω, υπάρχει τρόπος? ” Το καλώδιο που παράγγειλες αν έρθει έγκαιρα για το Πάσχα του χρόνου.
-
Τι είναι πιο πιθανό να χαθούν οι servers της Google (Xiaomi) ή να χαθεί το τηλέφωνό σου. Και τι θα κάνεις σε κάθε μεγάλη αναβάθμιση που μπορεί να χαθούν οι επαφές από το τηλέφωνο. Και θα περνάς εκατοντάδες επαφές σε Pc, tablet και τηλέφωνο επειδή δεν θα συγχρονίζονται; Και τι θα γίνει αν τροποποιήσεις σήμερα μια επαφή στο τηλέφωνο αύριο στο Pc. Θα χάσεις τη μπάλα μετά από λίγο καιρό. Και ... Και ...
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Περιμένω την άδεια από την υπηρεσία πρώτα. Αν δεν έχει ραδιενέργεια θα το στείλω πίσω. ” Όχι ρε κράτα το. Άμα βάλεις στις ρυθμίσεις να μετράει α, β και γ ταυτόχρονα μια χαρά θα έχει τετραπλάσια της μέγιστης επιτρεπτής. Αν πάλι δεν έχει, βάλε λίγο αλατάκι στην οθόνη γίνεται πιο σκληρή και ξαναμέτρα το. Αν πάλι δεν έχει έχουμε τα μέσα εδώ στο Forum να το κάνουμε να έχει. Αν πάλι έχει φυσική ραδιενέργεια πολύ πάνω του κανονικού και δεν έχεις πεθερά επειδή εγώ έχω στείλε pm κ…
-
Στην τελευταία έκδοση 28/3/2018 0 UriKill σε συνεργασία με τον Anatoly and BSG δώσανε τη δυνατότητα σε Mido να μπορείς (εκτός από το να αυξήσεις το χρόνο μερικές φορές) και να το μειώσεις μερικές φορές. Δεν έχω αναφέρει τίποτα στο νήμα γιατί δεν μου φάνηκε η έκδοση αυτή καλλίτερη από την προηγούμενη που έχω αναφερθεί στο 3244 post. Μέχρι να μας πει ακριβώς τι θέλει ο @alexis miaritis ας περιμένουμε.
-
Παράθεση από alexis miaritis: “Βρε παιδιά την ταχύτητα κλείστρου απο που μπορούμε την αλλαξουμε? σε bacon,snap camera υπάρχει αυτή η δυνατότητα άλλα στο redmi note 4 το μόνο που βρίσκω είναι η τροποποίηση του iso ” Παράθεση από Antretng: “Όταν λες redmi note 4 εννοείς με mediatek? Αν ναι τότε δεν νομιζω να υπάρχει τρόπος. ” Δεν ξεκαθάρισε ακόμα ο @alexis miaritis αν έχει mido ή nikel αν μιλάει για stock ή GCam