Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Οι Ρώσοι την έχουν πέσει στα ηλεκτρονικά μαγαζιά και με 7-10 € έχουν σηκώσει τις Sony κάμερες για mido και Nikel. Χθες είδα και ένα πίνακα με ισοδύναμες κάμερες που ξεπερνάνε κατά πολύ τις Original. forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…3d1ab413799e50f8950217c6cforums.xiaomi-miui.gr/index.ph…3d1ab413799e50f8950217c6c
-
Όταν θα έχεις ευκαιρία μέτρα - με τη ζελατίνα - χωρίς τη ζελατίνα - μόνη τη ζελατίνα
-
Ρώτησα αν μέτρησες με την συσκευασία χωρίς να ανοιχτεί για να δούμε αν μετράει το ίδιο ποσοστό.
-
Παίζει να ήταν η ζελατίνα η αιτία και τώρα να έχουν μείνει τα υπολείμματα με στατικό ηλεκτρισμό; Στα ράφια είχαν ζελατίνα; (Hidden Content)
-
Γράψε μερικές λεπτομέρειες για να καταλάβουμε καλλίτερα. Με τι μετρητή το μέτρησες, τι ακτινοβολία ανίχνευσε, πόσο είναι η ακτινοβολία περιβάλλοντος, μέτρησες κανένα στη συσκευασία με τη ζελατίνα του εκτός από στα ράφια.
-
* Xiaomi Συσκευή * Έκδοση HDR+ UriKiller * Προτεινόμενες ρυθμίσεις * Σχόλια Παρατηρήσεις * Mido με 2Api * MGC_5.1.018_B&U_FOR_XRN4x * (Hidden Content) * (Hidden Content) * Mido με 2Api * MGC_5.1.018_B&U_FOR_XRN4x_V2 * (Hidden Content) * (Hidden Content) Όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις του UriKiller το slow motion έχει αντικατασταθεί με το πορτραίτο. Θα παρατηρήσουμε στο Auto exposure ότι - μπορούμε να ρυθμίζουμε τον χρόνο έκθεσης αυξάνοντάς τον κατά 2 ή 3 φορές (1/6 x 2 = 1/3sec, 1/6 x 3 = …
-
Παράθεση από Panosm: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Panosm: “Δηλαδή την οτα την πουλάτε μονο ” ΟΤΑ προς το παρόν έχουν μόνο τα VIP μέλη.Μπορείς όμως ελεύθερα να κατεβάζεις την ROM από το φόρουμ και να αναβαθμίζεις. ” Άρα προς πωληση ” Πόσο πάει το κιλό η οτα; Στάλθηκε από το Nokia 3310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δίνω Motorola razr v3 δεκαετίας σε κακή κατάσταση τζάμπα στο Σωκράτη για να το δώσει bonus μαζί με το HTC HD2, το θρυλικό Leo σε τιμή 20€ (για να συμπληρώσει άλλα 10€ να πάρει του Βασίλη, που θα συμπληρώσει άλλα 20€ να πάρει του Γιώργη-κατά κόσμον αραχνιά, για να συμπληρώσει μετά αυτός άλλα 30€ και να πάρει το κουτσό μουλάρι του Επίτιμου) Στάλθηκε από το Motorola V3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
tempered glass
ΜήνυμαΤο ματ τι πρόβλημα είχε
-
Παράθεση από sso: “Δεν είδες τι έγινε χθες;Βγήκε σε πλειστηριασμό το mi note 3 του Ανδρέα και πλειοδότησα εγώ. Του έκανε πρόταση του Μήτσου ο Ανδρέας να του το δώσει 220€ με την προϋπόθεση όμως να δώσει κι αυτός στον Γιώργο το mi 5S στα 115€. Φυσικά ο Μήτσος εποίσε την νήσσαν, οπότε το πήρα εγώ με 240€ ” ImageHandler.ashx