Παράθεση από spideman3: “Έχω πάντως θέλω την κοπέλα, λέτε να την σταματήσουν στο τελωνείο? ” Eμείς για τι μιλάμε τόση ώρα.Παράθεση από ANDREAS54: “H δεύτερη μου φαίνεται πιο όμορφη όσο για τη μικρή σχισμή στο πίσω μέρος με την δύσκολη είσοδο, δεν είναι κατ΄ανάγκη κακό. ” Παράθεση από Alex_MLT: “Και εμένα μου άρεσε η δεύτερη, περισσότερο. ”
Παράθεση από MarkosVL: “Φτιάξτε μου ένα κατάλογο να ξέρω τι να φέρνω ” - Τσάι με μπισκότα πριν το πρωινό. - Δημητριακά και τοστ για πρωινό. Μερικές φορές τοστ με μαρμελάδα και σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις, ομελέτα με καπνιστό σολομό και τρούφες. - Ένα ποτήρι τζιν με άφθονο πάγο και μια φέτα λεμονιού πριν το φαγητό. - Το μεσημεριανό σερβίρεται στη μια. Περιλαμβάνει ψάρια, όπως η γλώσσα στη σχάρα με μαρούλι ή κολοκυθάκια ή ένα απλό ψητό κοτόπουλο με σαλάτα. - Το απογευματινό τσάι συνοδεύεται συχ…
Παράθεση από spideman3: “Μήτσο κουράγιο ιδίως με την πεθερά. Χρόνια πολλά στην μοναδική γυναίκα της τρύπας την Ειρήνη @fog λόγου της ημέρας. ” Λόγω της ημέρας. Ρε γυναίκα έχει σφίξει η ψυχή μου να σε βλέπω από το πρωί να παιδεύεσαι στη κουζίνα. Κλείσε σε παρακαλώ την πόρτα.
Για να καταλάβεις ακόμα και εγώ που βάζω την εβδομαδιαία ελληνική dev arΩma (με αγγλικά αν θέλεις αλλά και ελληνικά από Έλληνες όχι από το Google translate) ακολουθώ την εξής διαδικασία. Κάνω ένα backup από το TWRP έτσι για το κακό το μάτι μια και δεν μου έχει χρειαστεί ακόμα. Χρειάζομαι - 1 min για να κάνω από το TWRP Wipe (Dalvik/ART Cache και Cache) - 1 min για να διαλέξω Ελληνικά ή Αγγλικά, προσαρμοσμένη ή όχι εγκατάσταση, Root ή όχι (Super User ή Magisk), Dolby Atmos ή όχι, ΙΜΕ ή SwiftKey π…
Παράθεση από MarkosVL: “Επιτέλους ένας φυσιολογικός άνθρωπος που χρησιμοποιεί φυσιολογικές ρυθμίσεις για τα μηνύματα ανά σελίδα ” Εδώ είναι το νήμα για φυσιολογικούς ανθρώπους; Πάνω που είχα αρχίσει να βρίσκω τι είναι σκουληκοn-off topic, πως πρέπει να κρατάω το σκουληκοεπίπεδο.
Παράθεση από demakhs: “το ζω στο σπίτι το survivor, δε χρειάζεται να το δω κιόλας, έχουν έρθει τα πεθερικά κ προσπαθώ να επιβιώσω ” Βρες την ευκαιρία να πάρεις την ασυλία και βγάλτους προτεινόμενους για αποχώρηση. Μετά αναλαμβάνουμε την ψηφοφορία εμείς.