Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

ANDREAS54 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

rBoyWC4.jpg

• Magic WormHole

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51113/ (Hidden Content)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Ναι ακριβώς αυτό, όσο κομμάτι επιλέξεις μέσα στο πλαίσιό του, αυτό θα είναι η νέα φωτογραφία. ” After Crop forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51073/ Before Crop (Hidden Content)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Είμαι από κινητό και δεν μπορώ να δω καλά την φωτό. Σίγουρα ο ευρυγώνιος έκανε τον σιγαστήρα να φαίνεται μεγαλύτερος. Έχουμε άλλη στο ίδιο ΚΑΔΡΟ;

• Magic WormHole

Μήνυμα

%CE%BA%CF%85%CF%81.jpg

• Εξαφανισμένες επαφές

ANDREAS54 - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από Nikoss: “Από χθες που είχα κανονικά τις επαφές μου, μέχρι σήμερα που παρατήρησα πως δεν υπήρχαν, δεν έκανα κάποια ενημέρωση συστήματος ή οποιαδήποτε αντίστοιχη αλλαγή. ” Οι επαφές πως ήρθαν για πρώτη φορά στο τηλέφωνο αφότου το πήρες από Public; Παράθεση από Nikoss: “Εκεί έχει τις επιλογές : Όλες , Μι Λογαριασμός , Καρτέλες Επαφών , Messenger , Google (στο οποίο μου δείχνει 6 άτομα), Εταιρία (το hotmail - στο οποίο μου δείχνει 8 άτομα). ” Ποιος από όλους αυτούς τούς λογαριασμούς είν…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ο υποψήφιος Μάρκος ποιος από τους δύο γούτσου γούτσου είναι; spooning.gif

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μην το παίρνετε το πράγμα αψήφιστα είναι σοβαρό.

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51048/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μια super περίληψη (το λες και κεντρική ιδέα) δεν μας λέει κάτι καινούργιο. Όσο μικρότερη είναι η εκφόρτιση, τόσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αν είναι δυνατόν, αποφύγετε την πλήρη εκφόρτιση στις μπαταρίες ιόντων λιθίου και φορτίστε τη μπαταρία πιο συχνά μεταξύ των χρήσεων, προτιμήστε τη μερική εκφόρτιση. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου δεν έχουν παραμένουσα μνήμη και δεν χρειάζονται περιοδικούς κύκλους πλήρους εκφόρτισης για να παραταθεί η ζωή τους. Η εξαίρεση μπορεί να είναι μια …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από flytouch1111: “Εγώ απλώς τα βάζω στο αγκίστρι για ψάρεμα άρα εξ ορισμού δεν θα είμαι ο αγαπητός πρόεδρος της τρουπας αν κάποιος με πρότεινε. Και προσοχή λεω <<αγαπητός >> όχι <<κατάλληλος >> που είναι άλλο πράγμα! Α και μιας και μεσημεριασε, καλο πσκ σκλικια εμείς οι υπόλοιποι συνεχίζουμε να τραβάμε κουπι ” Άμα είναι μεγάλο το σκουλήκι όμως qhkr4civ8hxujtmlscir.gif

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από anavrian: “εγω προτεινω και ψηφιζω ταυτοχρονα (δαγκωτο) τον @demakhs....η πολιτικη θελει εμπειρια...τοσο καιρο κατι θα εμαθε...ο ανθρωπος βλεπει μακρια... (avatar) Η αποψη μου ειναι οτι η δημοκρατια απετυχε παταγωδως....προτιμω την αρμονια του χαους. και σ αυτο, ο ανθρωπος δεν παιζεται... ” Το πατρικό του Ερντογάν βλέπει και όχι και τόσο μακριά. Άσε πού σε λίγο μπορεί να το βλέπει και από πιο κοντά

• Magic WormHole

Μήνυμα

Συγκυβέρνηση συντηρητικών και αναρχοσκουληκιών;

• Παράθεση από spideman3: “Για πες για τις παρακάτω stock camera HHT 25687342107_c34cc48cfe_z.jpgIMG_20180301_174641 by giorgos ioannidis, on Flickr stock camera HDR (με άρεσε πάρα πολλή) 39847346854_fe1bf46ce7_z.jpgIMG_20180301_174654_HDR by giorgos ioannidis, on Flickr GCam HDR+ GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V6 38747573970_bd2a584d30_z.jpgIMG_20180301_174729 by giorgos ioannidis, on Flickr GCam HDR+ MGC_5.1.018_FinalMod_v4 UriKill (αυτή μάλλον περισσότερο με άρεσε από την HDR) 25687331417_e17…

• Από τον Root Explorer αν είσαι Root πηγαίνεις System και μετά media. Κάνεις copy ότι σε ενδιαφέρει και paste στο κινητό ή PC. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51016/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51017/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51018/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ανησυχώ πολύ animal-graphics-worms-219523.gif

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosalim: “Αν πάρω τη θέση του να ξέρετε εκ των προτέρων ότι θα εξορίζεται οποίος αναφέρει τις λέξεις ζεστη, καλοκαίρι, ήλιος, αντηλιακό και άλλες παρεμφερείς καθώς και όλες τις πιθανές συνθέσεις τους! ” tumblr_odyyddem6l1v4nzkvo1_500.gif Παράθεση από linuxilakis: “Εγώ νομίζω πως η τρύπα με το επίπεδο των ανθρώπων που έχει μπορεί κάλλιστα να γίνει αυτοδιαχειριζομενη χωρίς ηγέτες . Δεν χρειαζόμαστε αλλο σωτήρες. ” ekizucchero_c.jpg

• Για όποιον είναι Root και δεν θέλει να αποχωριστεί γνωστούς ήχους, ταπετσαρίες και θέματα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50990/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κάποιος να ειδοποιήσει τον @spideman3 o @foxy4270 προσπαθεί να μπει στην τρούπα. hF7AC7FE9

• 170627-grove-fox-news-hero_bg0d9z.gif