Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Magic WormHole

ANDREAS54 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Καλημέρα παιδιαά Καλά να περάσετε ” Παράθεση από osalonikios: “Καλημέρα ρεμάλια. Λοιπον αρχίζω γκρίνια. Χθες το βράδυ σοβαρό τροχαίο έξω από το μαγαζί. Το πρωί που ήρθα είχε σημαδί το τζάμι (λογικά από τα συντρίμια). Από τι ξέρω δεν σκοτώθηκε κανεις. Το πρώι όπως ερχόμουν σταματησα σε στοπ. Πατώντας τον συμπλέκτη για να βάλω πρώτη δεν τον έβρισκα. Πρέπει να μας άφησε χρόνους η αντλία. Κι αφου το φόρτωσα στην οδική και το άφησα στο συνεργείο λέω ας πάρω κι έναν καφέ να πιω. Και…

• Παράθεση από linuxilakis: “Γιώργο γιατί τραβάς το πρωί με hdr εδώ δεν είχες τρελλές αντιθέσεις για να το χρησιμοποιήσεις. Νομίζω πως θα είχες καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς hdr. Ειδικά το στοκ κάνει διάφορα κουλά ”

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Χεχε όντως πιο εύκολα παιρνεις πορσε... , Παρεμπιπτόντως και εγώ jazz έχω... ” Με τα λεφτά τις Porche πιο εύκολα παίρνεις γκόμενα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “τι στα διάλα, ούτε έναν στοιχειώδη τσαμπουκά δεν είναι ικανοί να διατηρήσουν εδώ μέσα... και μετά σου λέει θα πολεμήσουμε τους απέναντι μόλις μας φάνε το οικόπεδο!! ” Άδικα φοβάσαι. - Τα θαλάσσια οικόπεδα δεν έχουν σύνορα να σου παραβιάσουν - Αν συμβεί δε το ατύχημα βλέπεις πόσο εύκολα λύνεται - Ερωτηθείς για όλα αυτά ο ειδικός στο oil effect μας καθησύχασε giphy.gif

• Ας το χαρακτηρίσουμε σαν ένα φωτογραφικό "ατύχημα", συμβαίνουν και στις πιο καλές οικογένειες (Hidden Content)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από kostasspil: “Καλώς σας βρήκα! Δεν έχω συλλάβει το concept ακόμα, αλλά νέος είμαι, θα μάθω ” Μόλις διαβάσεις 3.209 σελίδες και 38.497 Post και συλλάβεις; ποιο είναι το consept, πότε είσαι on ή offtopic, ποιο είναι το επίπεδο που πρέπει να κρατάμε (κάτω από το έδαφος) κάνεις μια αίτηση στη (Στρατολόγησις Σκληκιών) και αφού συνεδριάσει η σκουληκοεπιτροπή θα σου διαβάσουν τα δικαιώματά σου. (Hidden Content)

• Παράθεση από Retro: “Αυτός ο foxy4270 ποιος είναι; Μου ήρθε email ότι έχει κανει add στα favorites του flickr μία εικόνα μου από αυτές που ανέβασα. ” Post 1502 για να πάρεις μια κεντρική ιδέα πριν μπεις και εσύ στο Πάνθεον των Χειροκίνητων ρυθμίσεων και συγκρίσεων καμερών.

• Πιστεύω όσο το ψάχνουμε και πιο πολύ, όσο ακούμε και βλέπουμε διάφορες απόψεις (και θα δούμε στην πορεία αν θα διαφοροποιηθώ) εξασκούμε και το μυαλό μας αλλά κυρίως το μάτι μας - άλλος βλέπει βασιζόμενος και στη θεωρία - άλλος βλέπει εμπειρικά έχοντας και ένα υπόβαθρο δοκιμών Αν ξεπεράσουμε τις τυχών μικρές παρεξηγήσεις και όλοι έχουμε να ωφεληθούμε

• Πάλι δεν καταλαβαίνω σε τι συχνότητες αναφέρεται. Κάποια στιγμή λέει συχνότητες ακτινοβολίας που δεν βλέπει το μάτι (και σκέφτομαι υπεριώδεις και βάλε) και μετά λέει ότι ο ουρανός έχει χαμηλές συχνότητες!!!!. Αν συμπίεζε τις υψηλές συχνότητες που δεν βλέπουμε αλλά ο αισθητήρας καταγράφει Ο.Κ. αλλά πάλι λέει ότι "ένα κείμενο" έχει υψηλές συχνότητες. Τελικά επανέρχομαι "Μπορείς να πεις πιο πολλές λεπτομέρειες για την ανάλυση των blocks σε συχνότητες. Τι συχνότητες εννοείς;" =============== Φεβ 17t…

• Παράθεση από Retro: “Με τον αλγόριθμο jpeg έχω ασχοληθεί σε βάθος και προγραμματιστικά και υλοποίηση δικιά μου για πτυχιακή κτλ. Ο αλγόριθμος jpeg χωριζει την εικόνα σε blocks και τα αναλύει σε συχνοτητες. Όσο πιο μικρες συχνοτητες (μείωση λεπτομέρειας) φέρνει μείωση μεγέθους. 100% ” Μπορείς να πεις πιο πολλές λεπτομέρειες για την ανάλυση των blocks σε συχνότητες. Τι συχνότητες εννοείς;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Kαλημέρα σας!!!! Ένα επίκαιρο τεστάκι γιά σήμερα: Γιατί λέγεται Καθαρά Δευτέρα; Ήταν κάποτε βρώμικη; Ποιός την καθάρισε; Πότε; Γιατί; Ηαπάντηση γιά τους αδαείς θα ποσταριστεί αύριο!! Δώρο γιά τους διαβασμένους: Στρογγυλή λαγάνα (στιλ μπακέτας) Φ130 γιά πολλαπλές χρήσεις... ” Για τη λαγάνα ρε γαμώτο.......animated-worm-image-0005.gif

• forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…62d70ebc0a84140374e8b4d37

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από ANDREAS54: “Ρε συ Ανδρέα αυτο που κοιτάς αριστερά δεξιά το έπαθες μετά την επανάσταση γιατί μου φαίνεται ότι το είχες και από πριν.... ” ” Το είχα εξηγήσει όταν το έπαθα κάνοντας split screen για να παρακολουθώ την Ελληνική και Global τρούπα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κάνουν ότι τους καπνίσει

• Magic WormHole

Μήνυμα

youtube.com/watch?v=DfIvfz4i_Qk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σκουλήκια ενωμένα ποτέ νικημένα. Σκουλήκια ενωμένα ποτέ νικημένα. Σκουλήκια ενωμένα ποτέ νικημένα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

tumblr_mcx6ax9uWI1rgp7dxo1_400.gif

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Κάτι απορίες που έχεις !! Ακριβώς σαν εσένα και αυτός αυτοδιοριζόμενος με αδιαφανείς διαδικασίες !!!!! ” 5X3wa5wQR0_GBIbbxkDjsw.png