Και να φανταστείτε ότι ο @gkalen περιμένει να βρεθούν οι σωστές Version για να τις συμπεριλάβει στις Rom. Βέβαια θα μπουν οι σωστές version για κάθε συσκευή αφού ενημερωθούμε από σας για το ποιες κάμερες είναι συμβατές με τις συσκευές σας ..
Kαι τι μέτρα λαμβάνει ο Ρώσος συντονιστής, με την ευλογία της moderator (κάνει αδιάφορο πέρασμα) για να αντιμετωπίσει τα σκουλήκια. Οποιαδήποτε ομοιότης με πράγματα, τρούπες, συντονιστές και moderators είναι τυχαία. tipiki-mera-enos-development.gif
Στο νήμα που σου έγραψε ο @amavroudis υπάρχουν πάρα πολλά μέλη με κινητό σαν το δικό σου που έχουν διάφορες version google camera και τραβάνε φοβερές φωτογραφίες. Δες ΕΔΩ από την υπογραφή του @Antretng
Παράθεση από Thracia: “@ANDREAS54 Και αν το μπερδεύουν με την μπουγάτσα με τυρί; Τι θα κάνουν που δεν θα ξέρουν σε πια χώρα προσγειώθηκαν; ” Όταν στη Θεσσαλονίκη παρήγγειλα τηλεφωνικά πίτσα και με ρώτησαν με τι την θέλω και είπα τα κλασσικά τυρί, ζαμπόν, μανιτάρια ... μου την έφεραν με φέτα. Όταν του την πέταξα στα μούτρα μου είπε φεύγοντας ο ντελιβεράς ότι έπρεπε να πω κασέρι.
Παράθεση από spideman3: “Εγώ ψηφίζω δαγκωτό ΠΑΟΚΑΡΑ έχω τρέλα μες στο μυαλό. ” Παράθεση από Xstos: “Παραπλανητικό δίλημμα, για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα τρέχοντα κοινωνικά και παλλαϊκά προβλήματα της εργατικής τάξης, προς όφελος του διεθνούς κεφαλαίου και της πλουτοκρατίας .... ” Εγώ πάλι ψηφίζω να μην μετονομαστεί το αεροδρόμιο από "Μακεδονία" σε "Νίκος Γκάλης" (για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα τρέχοντα κοινωνικά και παλλαϊκά προβλήματα της εργατικής τάξης), αλλά …
Παράθεση από Retro: “Εγω τις βλέπω όλες. =============== Φεβ 14th 2018, 6:41pm =============== Παράθεση από linuxilakis: “Πως την βλέπεις να συμπεριφέρεται εσύ που ξέρεις το κινητο Ανδρέα?????? ” Και εγώ περιμένω εντυπώσεις. Εμένα μου φαίνεται πολύ καλή πάντως. ” ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Είχα πάει να φτιάξω καφέ. Εξακολουθεί να μην φαίνεται; Να βάλω άλλο link; Νέο Τρεις τράβηξα και είχα και και μια απόρριψη. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50352/
Παράθεση από PanoS_x: “κάνω ενημερώσεις ελεύθερα δουλεύουν όλα ? ” Βρες ένα σημείο με καλό Wifi και μην το πειράζεις μέχρι να γίνει η αναβάθμιση. Y.Γ. Από τι πήγε ο μακαρίτης;
Παράθεση από Retro: “ΥΓ. Μόλις με πήρε και ο κολλητός και μου στέλνει φώτο με 4Χ όπου να ναι, και ανεβάζω. ” Ποια Google camera, και ποια Rom στο κινητό.