@demakhs Αυτό βρήκες να πεις ρε πικροχολε; Στο κάτω κάτω για τους επόμενους 3 μήνες έχω το δικαίωμα να μιλάω όπως γουστάρω και να επαναλαμβάνομαι όσο θέλω!! Όσο θέλω θα επαναλαμβάνομαι! Αυτό βρήκες να πεις; Πικροχολε!
Να 'στε καλά ολοι! Ευχαριστώ για τις ευχές και την υποστήριξη αυτές τις δύσκολες μέρες αλλά και όλη τη χρονιά! Να πω ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να πάρω την θέση του φίλου μου του Μήτσου! Εκτός βέβαια αν επιθυμεί να μου την παραχωρήσει οικειοθελώς!! @fog ευχομαι να έχει γράψει καλά ο γιος σου, καλά αποτελέσματα εύχομαι!!! @zt654 Ναι συμφοιτητή! Σαλόνικα!!
Αυτο με το σαπούνι θα το αναλύσουμε κάποια στιγμή! @sso Κατά τ' άλλα καληνύχτα σε όλους και καλή επιτυχία σε όλους τους συναγωνιστές! Φτάσαμε στην τελική ευθεία!
@zanos Αδερφέ τελευταίο μάθημα αύριο, άσε που δεν πολυσκοτωνομαι ποτέ Τελευταία μέρα, λιγο το ένα λίγο το άλλο λίγο η ζέστη δεν μπορώ να συγκεντρωθω οπότε είμαι εδώ μπας και δροσιστω λίγο με τα αστεία του @demakhs
Εμενα πάτησαν σήμερα Ελλάδα δύο δεματακια μου με NLpost από το GB και είναι στην 10η μέρα από την αποστολή! Καλά μέχρι στιγμής δηλαδή, ελπίζω να μην μπλέξουν στα αεροδρόμια και στα τελωνεία και να τα παραλάβω σε 7-10 μερουλες! Μετά περιμένω και δύο από Banggood με priority που είναι pre-advised τώρα...