Το κανονικό όνομα είναι όπως το είπα αφού οι συντομογραφίες πρέπει να λήγουν σε σύμφωνο! Όπως σωστά είπες το αποκαλούν ΠΑΜΑΚ(χωρίς αυτό να είναι σωστό). Επέλεξα όμως να το πω σωστά! Προφορικά κι εγώ έτσι το λέω
Να σαι καλά μεγάλε! @zt654 Με το ένα πόδι στο ΑΠΘ με το μισό πόδι στο ΠΑΝ.ΜΑΚ και με το 1.5 πόδι στις υπόλοιπες σχολές οικονομικών επιστημών! Ούτε εγώ δεν το πιστεύω!!
Καλησπερα, λίγους θα ενδιαφέρει αφου ο καθένας έχει δικά του θέματα να ασχοληθεί αλλά θα μοιραστώ τη χαρά μου αφού σήμερα τους πήρα σβαρνα Υπολογίζω στη χειρότερη 17 με max το 19.5
Καληνυχτιζω την όμορφη παρέα! Εύχομαι και αύριο επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου! Κουράγιο (μαθητές και γονείς), το δύσκολο πέρασε, λίγο έμεινε!
Παράθεση από zt654: “Ορίστε063a2294d1ccc4fdffd950e664dab411.jpg Στάλθηκε από το Redmi 4 prime μου ” Την επαναφέρω στη ροή μιας και είναι επίκαιρο και χρήσιμο! Όχι δεν ήταν έτσι το αυτοκόλλητο έλεγε όμως nlpost priority
Πωωω μη μου λες τέτοια! 3/6 έκανα την παραγγελία 5/6 είδα πρώτη φορά το item is pre-advised και σήμερα ήδη έφτασε, μέσα σε 7-8 μέρες από την παραγγελία! Είχα όνειρα για ρεκόρ σε αυτή την παραγγελία!! Το priority με nlpost έρχεται;
@pit13 Σε πρόσφατη παραγγελία μου από το εν λόγω κατάστημα (τα αντικείμενα ήταν in stock) χρειάστηκαν 4 μέρες για να ξεκολλήσει από αυτό το status! Τώρα περιμένω να ενημερωθεί και να δείξει ότι έφτασε Ελλάδα ώστε να κάνω καμιά προσευχή να μην κολλήσει κάνα μήνα στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια άλλο τόσο στο τελωνείο
@Krasdimi Πλάκα κανω έτσι;! Καλός τυπακος είσαι, με λίγα μαθήματα τρολλ και σκληκιασματος θα γίνεις δικός μας!! Όσο για τον @demakhs, δεν είμαστε υποταγμένοι! Εμείς τον τοποθετήσαμε εκεί βρίσκεται επειδή μας αρέσει έτσι! Αν ποτέ κάτι στραβωσει είμαι έτοιμος να πάρω τα ηνία! Μην αγχώνεσαι...
Σπαω την ροή του σκληκιασματος και αναφέρω ότι δύο δεματακια μου ήδη ξεκίνησαν από Κινα!! Παραγγελία στις 3/6! Σήμερα μου έβγαλε αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό! Έτσι σκληκιαρικα θα ξεγλιστρήσουν και από το τελωνείο και θα παραλάβω στις 10-15 μέρες από την παραγγελία... Γνήσιος σκωληκας!