Εμας μας έσκισαν άστο, αλλά και των αρχαίων που έχω 2-3 φιλαράκια και γενικά από αυτά που άκουσα ήταν αρκετά δύσκολα και αντισος, που λέμε, αν κατάλαβα καλά! Εύχομαι τα καλύτερα και για σας!
Τα θέματα εκτός από τα Α και Β εκτός του ότι ήταν άλυτα για τον μέσο μαθητή, όπως μπορείτε να δείτε στις λύσεις του Πουκαμισά είχαν λύση 10 σελίδων! Δηλαδή ο καλύτερος των καλύτερων δεν προλάβαινε! @fog Το καλά είναι σχετικό, τα μαθηματικά δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου. Είμαι από 9 έως 12. Αν τα θέματα ήταν σαν τα περσινά (τα οποία κρίθηκαν ακραία θυμάμαι ) θα έγραφα άνετα 15! Καλώς ή κακώς απ ότι βλέπω όλη η Ελλάδα είναι στην ίδια θεση πάνω κάτω οπότε είμαι ευχαριστημένος! Ο γιος σου πως τα πήγε; …
Ευχαριστω για τις ευχές σας και ομολογώ ότι τις χρειάστηκα με τα θέματα που κλήθηκα να αντιμετωπίσω ο έρμος ο μαθητής τρίτης λυκειου που καποιοι μάλλον με πέρασαν για δευτεροετή φοιτητή μαθηματικού!
Πηγα αρκετά καλά θεωρώ σε όσα έχουν στάνταρ απάντηση και τα τσεκαρα πήγα πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο, για τα υπόλοιπα αναμένω τα αποτελέσματα, αν και πήγα καλά νομίζω
Ως κατά μίαν έννοια "δημιούργημα" του ΜΕΓΆΛΟΥ ΗΓΈΤΗ, οφείλω να τοποθετηθω κι εγώ επί του θέματος... Γενικά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό και ξαφνικό να έγινε κάτι τέτοιο, άλλωστε είναι ο βασιλιάς του τρολλ και κάτι τέτοιο δεν θα μου φαινόταν περίεργο αν το είχε στήσει ο ίδιος. Αν όμως είναι αλήθεια, η δουλειά των mod θα γίνει πολύ πιο εύκολη αφού χωρίς αυτόν το φόρουμ θα χάσει το 30% της δυναμικής του. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξω χωρίς τρολλ και χιούμορ εδώ μέσα, όταν ο κύριος λόγ…
Καληνυχτα από νωρίς σήμερα! Αύριο έχει ξύπνημα και στη συνέχεια θα πρέπει να πάω να δείξω το ταλέντο μου! Ευχαριστώ σε όσους ευχήθηκαν, δεν προλαβαίνω να δω τις 3-4-5 σελίδες που έχασα!
@Alex_MLT Επικίνδυνο σπορ! Αν δεν είσαι διακριτικός κινδυνεύεις να καταλήξεις: 1) ΕΤΣΙ: youtu.be/OPSPCUk-vLU 2)ΕΤΣΙ: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37988/