Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

giwrgosalim - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παμε όλοι μια ψήφο να δούμε τι υποστηρίζει η σκουληκότρυπα ΚΑΤΆΚΤΗΣΗ CHAMPIONS LEAGUE 2017: - Straw Poll

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σωστός ο Ζήσης! Κι εγώ παίζω οπότε υπάρχουν φράγκα! Σήμερα εχω δει ονειρο Γιουβε στην παράταση, επιβαλλεται να παιξω!

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Περίμενα ότι θα ήταν τρολ αλλά ήταν καλό!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χαχαχαχα κανέναν φίλο του στοιχήματος έστω;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κανεναν ποδοσφαιρόφιλο έχουμε εδώ μέσα;;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κλασικοτατα το αντικείμενο που ήθελα να αλλάξουμε το χρώμα στο gb μέσα σε ούτε 20 ώρες από την παραγγελία έγινε "shipped" και έχω και τρακινγκ! Δίκιο είχατε @Alex_MLT @zt654 δεν ψήθηκαν και πολύ να με βοηθήσουν...

• Magic WormHole

Μήνυμα

@zt654 Φοιτητής;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

@zanos Μου θυμωσες άτιμο σκουλήκι;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα κοσμεεεε

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χαχαχα τι το κακό είπα ρε συ; Δεν έπρεπε να διευκρινίσω την ηλικία μου τελικά! Η προκατάληψη των παλαιών σχετικά με την νεολαία είναι γεγονός και δεν υφίσταται τα τελευταία 5-10-20 χρόνια αλλά ανέκαθεν! Καληνύχτα σε όλους εσάς που μπορείτε και κοιμαστε!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

@spideman3 Όλα στη ζωή είναι ένα ρίσκο! @makisfz Εκεί κολλάς ρε συ; Ολόκληρη αυλή θα μου δανείσει ο μεγαλοκαρδος σκωληκας, το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να τα αφήσω όπως τα βρήκα!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

15/6/2017 διοργανώνω 3ημερο πάρτυ στην αυλή του @demakhs στην Κω! Άφθονο ποτο, μουσική για όλα τα γούστα και εκλεκτές παρουσίες!! Καλεσμένη όλη η σκουληκότρυπα να γιορτάσουμε παρέα την λύτρωση μου (θέλω να ελπίζω)! Μπας και ξεμουχλιασει λίγο και ο αρχισκωληξ...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γατε πόσο είσαι ρε; @zt654

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν ανεβαζες απλα την φωτογραφία της Κολιδα το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “...να τα χαρεί μέχρι τελευταίου σεντς, εκεί που τα τρώει!! ” Εμ έλα που δεν μπορεί να τα χαρεί εκεί που είναι! Δεν το χουν και με τη ζεμπεκια οι Ταϊλανδοι γενικότερα! Ο συγκεκριμένος βέβαια φαινόταν λεβεντιά οπότε ίσως να ειναι μερακλής και να τα καταφέρει! youtu.be/1TadnMNq3rI

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Παιδιά, μόλις έμαθε την τέχνη του τρολαρινγκ κ είναι ενθουσιασμένος!!!! Δεν πιστεύω να κατάφερε να κάνει κανένα χαϊβάνι να τσιμπήσει!!! ” Μιλας εσύ για χαιβανια; Θες να σου στείλω μια φότο να θυμηθείς ποιος σου "απέσπασε" 160€;;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Απ ότι καταλαβαίνετε αυτό σημαίνει ότι ο αρχισκωληξ @demakhs που έχει αφήσει το δέμα εδώ και 5 μέρες στο Πορτ μπαγκαζ και το κάνει βόλτες τελικά θα πάρει τα √9 !!!! Η πολλή η φέτα τελικά δεν ανεβάζει μόνο την χοληστερίνη... Υ.Γ σε καμία περίπτωση δεν παίζω με τον πόνο όσων τα χρήματα είναι στον αέρα και εύχομαι να μην υπάρξει η παραμικρή απώλεια για κανέναν! Απλά πειράζω τον Mr. Feta...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Νταξει Κινέζοι είναι επηρεάζονται πολύ από το φεγγάρι . Σήμερα ας πούμε έκανα από εκεί 2 παραγγελίες και οι δύο μέσα σε 3 ώρες έχουν γίνει "packed". Και η αποστολή θεωρώ πως θα τους πάρει καμία βδομάδα χαλαρά!

• Magic WormHole

Μήνυμα

@zt654 Τι να σου πω εγώ παρέλαβα tempered σε σωστό χρόνο κανονικοτατο το προϊόν και επειδή τους είπα ότι δεν ήταν αυτό που περίμενα ανέλαβαν να μου στείλουν άλλο με ελεύθερη επιλογή + refund σε gb points την μισή του αξία (4€ είχα πάρει της νιλκιν 8€)... Είχα ξαφνιστει εκείνο το διάστημα δεν περίμενα τόσο φιλική εξυπηρέτηση!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από giwrgosalim: “Θελω να επιχειρήσω να το αλλάξω ρε παιδιά, μήπως είναι καλύτερο να την ακυρώσω και ν το ξαναπαραγγειλω;; ” Άστο Γιώργο, και θα καθυστερήσεις, και δεν ξέρεις αν τελικά θα σου κάνουν και την αλλαγή που θέλεις.. Ακύρωσε καλύτερα αν μπορείς..είναι πάντα πιο γρήγορο.. ” Λες ε; Ναι αλλά τα λεφτά θα κάνουν να μπουν 1 μήνα όχι ότι είναι τρελό πόσο αλλα αν γίνεται να κάνουν την αλλαγή είναι πολύ καλύτερα....άσε που έχει καλή υποστήριξη σαν καταστημα με β…