Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Τελεια, εμείς όμως γνωρίζουμε ότι οι μετατροπές της τράπεζας είναι πιο φιλικές από αυτές του Pp σωστά;
-
Το πόσο αυτό όμως θα είναι το αναγραφομενο απλά σε € σύμφωνα με την μετατροπή της τράπεζας. Το paypal δεν κάνει κάποια μετατροπή...νομίζω
-
αυτα τα δύο πείραξα
-
Μαγκες θα δώσω σκρινσοτ αργότερα ακριβώς τι έχω πειράξει να μου πείτε αν είμαι σωστός οκ;
-
Τι δουλειά έχει η κάρτα μου να είναι στο δολάριο ρε σύ; Καλός μ@λακας πήγα να γλιτώσω κάτι ψιλά και τελικά θα τσ πληρώσω 2 φορες Είχα διαβάσει έναν οδηγό εδώ στο φόρουμ κάποτε αλλά αυτό που λες δεν το ανέφερε...
-
Για να κάνει την μετατροπή συναλλάγματος η τράπεζα και όχι το paypal τα μόνα που πρέπει να κάνω είναι να ορίσω primary curency το δολάριο και στην κάρτα να επιλέξω αυτό που λέει ότι θα με χρεώνει στο νόμισμα που φαίνεται στο invoice σωστά;
-
@billfotΟπως έχουν κυνηγηθεί και όλοι οι υπόλοιποι του δημοσίου που δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους! Χωρίς παρεξήγηση πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις!
-
Σωστος ο @zt654 υποστελέχωση λέγεται και να προσθέσω και την εκμετάλλευση της προαναφερθείσας κατάστασης ως δικαιολογία στην τεμπελιά και την αργοπορία γιατί και αυτοί σε καμία περίπτωση δεν δουλεύουν όπως θα 'πρεπε!
-
Εισαι ωραίος!
-
γατουλη πρέπει να σου δώσουν μετάλλιο εξυπηρέτησης! Ναι στην Εθνική. Έχω το χαρτάκι ρε συ αλλά ποιος είναι ο αριθμός;
-
Για να επιβεβαιώσω μια κάρτα στο paypal μου ζητάει έναν τετραψήφιο αριθμό από μια συναλλαγή που εκανε, αυτόν τον κωδικό μπορώ να τον δω από τις κινήσεις λογαριασμού από ΑΤΜ ή πρέπει να μπω να τις ζητήσω;