Ο @demakhs Μάιο παρέλαβε και όπως πάει ούτε μέσα στον Ιούνιο πρόκειται να το ανοίξει το ριμαδι... Τι περιμένεις;; Να ωριμάσει η μπανάνα;;; Καλό μήνα μάγκες και καλό καλοκαίρι!!
Κανεις δεν πρόκειται να χάσει λεφτά αρκεί όλοι να πραττουν υπό την καθοδήγηση ατόμων με εμπειρία σε 500++ παραγγελίες έκαστος και κανείς να μην κάνει του κεφαλιού του! Το φόρουμ έχει πολλούς έμπειρους και κάποιοι από αυτούς είναι επίσης θύματα του ντουανγκ οπότε απλά υπομονή και όλα θα γίνουν!
Δε νομίζω να πάρει καλώδιο αυτός. Ακόμα και ο ταϋλανδος κατάλαβε ότι είναι ειδική περίπτωση... Πολύ πιθανό να παραλάβει κανένα ζευγάρι χειροπέδες σαν αυτό που μας έδειξε ο @Alex_MLT στο διπλανό θέμα χθες
Παράθεση από zt654: “Χαιρέκακε ” @demakhs Κινηση ματ έκανε κι ας μην το κατάλαβες. Έχει κάψει ο άλλος το "μυαλό" του τόση ώρα να καταλάβει τι του είπε! Έτσι είναι άμα είσαι γεννημένος ομιλιτης!
Παράθεση από gordito: “Καλα να παθετε οσοι παραλαβατε καλωδιο και πραγματικα ευχομαι να ταλαιπωρηθειτε να παρετε τα λεφτα σας πισω. ” @demakhs Για σένα το λέει κυρίως είμαι σίγουρος!!
Εγω δόξα τω θεώ δεν είχα μια εκείνη την περίοδο. 1000% θα είχα χτυπήσει ένα mi5s κι εγώ παιδιά το είχα πει κιόλας τότε... =============== Μαι 30th 2017, 5:42pm =============== @prekasg Στη θέση σου θα ρωτούσα τον @geoanto555 για το τι ακριβώς πρέπει να κάνω...
@demakhs Κανόνισε ρεμαλι, μετά από τόση αναμονή να μας δώσεις κανένα unboxing με διάρκεια 13"!! Κανονικά τόσο που το άργησες πρέπει να μας δώσεις 3 45λεπτα επεισόδια!!!
Μηπως άρχισαν να ξαναχαλαρωνουν τα πράγματα;(φτου φτου, το ματιαξω) Τελευταία παρατηρώ πολλά δέματα αξίας να περνάνε αέρα και δεν έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις που να πλήρωσαν (τουλάχιστον όχι με την συχνότητα που γινόταν πριν 1 μήνα)...
Εμενα που είχα προειδοποιήσει από το πρώτο λεπτό ότι θα σας στείλει σαπούνια κανείς δεν με αναφέρει... Τώρα λοιπόν πάρτε τα micro-usb σας και....Τριφτειτε!!