@demakhs Με τόση οργάνωση μπορείς και να κανονίσεις να το κάνεις λάιβ στο ΟΑΚΑ και να προσφέρεις τα έσοδα σε κανέναν οργανισμό στήριξης εξαπατημενων από Κινέζους πωλητές!
Παράθεση από Miyagki: “αναμονη τώρα 10 μερες εαν δεν απαντησει ο duang πρεπει να παρουμε τα φραγκα πισω.. ” Λιγο δύσκολο να απαντήσει από κει που βρίσκεται... youtu.be/4dUXuAJxMoA
@geoanto555 Παιδιά και οι mods άρχισαν τα offtopic! Δε μας σταματάει τίποτα τώρα! Πλακιτσα προφανώς! Μη με στείλει κανείς για ban-άκι, είναι νωρίς ακόμα.. Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Alex_MLT: “φωτογραφία του κινητού; ” Κρίση και στην Κίνα. Ακριβές οι εκτυπώσεις..Sorry για το offtopic, νόμιζα είμαι αλλού.. ”
Ανεπισημες μη επιβεβαιωμενες πηγές αναφέρουν ότι το unboxing του @demakhs βρίσκεται στα charts πολύ πάνω ακόμα και από το χρυσωρυχειο ονόματι "survivor"... Εν αναμονή λοιπόν...
@deggm Βασικά φίλε μου το καλύτερο είναι να μπεις σε αυτό το νήμα Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες) Και αφού διαβάσεις και αποκτήσεις μια άποψη σχετικά με το τι είδους κατάστημα ψάχνεις εσύ ο ίδιος προσωπικά αν έχεις κάποια επιπλέον απορια, να έρθεις εδώ για διευκρινήσεις!
@Alex_MLT Δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας όσον αφορά το unboxing του @demakhs... Εγώ το νιώθω σαν να περιμένω να βγει καινούριο επεισόδιο της αγαπημένης μου σειράς ένα πράμα...