Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@demakhs Περιμένω σήμερα το βίντεο σου! Όπως όλοι μας! Η αγωνία έχει κορυφωθεί! "Σκουλήκι vs Τρακης... Η συνέχεια αναμένεται συγκλονιστική, μείνετε συντονισμένοι!" Ήδη έχω ψωνίσει ποπ κορν, πατατάκια μπύρες και ο πιτσαδορος είναι σε επιφυλακή, περιμένοντας τηλεφώνημα μου! Μην με απογοητεύσεις... Edit: Σήμερα επεβιωσε ο αθάνατος! Από το πρωί φαινόταν πως είναι μέρα για θαύματα! Για αυτό τρέφω ελπίδες ότι ίσως κι εσείς παραλάβετε κάτι διαφορετικό από καλώδια.
-
Αφου προσφέρουν και τα μεγάλα καταστήματα τριγωνική πλέον έχουν πάει σε άλλο επίπεδο οι αγορές από Κίνα αφού η τριγωνική είναι και πιο γρήγορη από το απλό ταχυδρομείο. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι αυξάνεται λίγο το κόστος αλλά κ αυτό σιγά σιγά βρίσκουν τρόπους ώστε να το ελαχιστοποιήσουν ώσπου θα είναι αμελητέο...
-
@Viper Όντως; Στέλνει τριγωνική με dpd το GB; Αυτή η εξέλιξη...
-
@veloglouΝομιζω το κουπόνι που σου πετάει στην οθόνη όταν μπαίνεις στο κατάστημα ισχύει και για κάτω από 200€. 6€ πρέπει να είναι...
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από OMAN: “Δεν αρκεί το οτι 8 μέρες μετά τη πληρωμή εγώ δεν εχω τρακινγκ κι αυτός δεν έχει σάιτ? ” Πολύ απλά, κάνεις dispute > σου στέλνει racking > περνάει ο μήνας > κλείνει το dispute > δεν παίρνεις τίποτα ή παίρνεις καλώδιο κτλ > δεν μπορείς να κάνεις νέο dispute > έχασες τα λεφτά σου ” Αυτό ακριβώς είχα πει και με κραζανε ότι ειναι σεναριο επιστημονικής φαντασίας...
-
@billphone Σου είπα ότι με παρεξηγησες... Ως ένδειξη καλής θέλησης οι μπύρες δικές μου!
-
@billphone Φιλε μου με παρεξηγησες και αν και δεν μαρεσε το ύφος σου στην απάντηση σου δεν το συνεχιζω γιατί οι διαμάχες σε αυτό το νήμα περισσεύουν τις τελευταίες μέρες! Εγώ απλά προσπάθησα να βοηθήσω να αποφυγεις ενδεχόμενη "πατάτα", το τι καταλαβες εσυ...άλλο θέμα. Φιλικότατα!
-
Το μαύρο 4X στο global έχει 138-6 με ένα κουπόνι που έχουν 132...6 ευρώ παραπάνω από ότι το πλήρωσες και με 100%(100% δεν υφίσταται αφού μπορεί να τύχει στραβή αλλά αυτό η ισχύει για ο κάθε κατάστημα ή και η πιθανότητα είναι αμελητέα)αποφυγήβή σε 10-15 μερες... Χωρίς να λέω αν έπραξες σωστά ή όχι θεωρώ ότι είναι ορθότερη επιλογή το global με τα ως τώρα δεδομένα... 1
-
Ααα τα λόγια ενός Κινέζου πωλητή που το μόνο που τον νοιάζει είναι να τελειώσει η βάρδια του και μία περιπτωση στις 9572795 σε οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι 99% σίγουρο ότι δεν θα περάσει; Καλώς ο καθένας έχει το σκεπτικό του...
-
Ναι συγνώμη ξέχασα να συμπληρώσω ότι αν είναι κάτι που θες να πάρεις και δεν υπάρχει στο global ή το vickmal τότε είναι μια καλή εναλλακτική
-
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς εγώ πάντως θα προτιμούσα eglobal στάνταρ αποφυγή τελωνείου και τιμές ίδιες ή και χαμηλότερες(μαζί με την ειδική αποστολή), αλλά και 5€ πάνω ν είναι το global πάλι αξίζει γιατί τα πράγματα είναι στάνταρ
-
Μα όταν πληρώνεις 12€ για την συγκεκριμένη μέθοδο δεν νομίζω ότι είναι αρκετό να έχεις απλά μειωμένες πιθανότητες να περάσει τελωνείο. Αν είναι έτσι χίλιες φορές απλό ταχυδρομείο τζάμπα και αν περάσει πέρασε τουλάχιστον έπαιξα με τις πιθανότητες και ήταν και τζάμπα. Θες δλδ ν μου πεις ότι θα δώσεις τα 12 και δεν θα σε πειράξει να δωσεις αλλά 50 αν τύχει και κάτσει τελωνείο...