Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• Τα φώτα σας ,παρακαλώ! Αγορασα πριν μια εβδομαδα ,το Xiaomi redmi note 5 64 gb Το προηγούμενο μου Xiaomi redmi note 3 ,χάλασε κι αν βρεθει καποιο τσιπακι απο το εξωτερικο ,μπορει και να φτιαχτει.Δεν ανοιγει και αρα δεν μπορω να δω ,αν καποιο app που ψαχνω και δεν βρισκω στο νεο μου Xiaomi ,ηταν εγκατεστημενο στο παλιό μου. Μιλάω για το Google Play services app ,που δεν μου το εμφανίζει στο Google play store και πάντως ,δεν ειναι μέσα στις εφαρμογες του νεου μου Xiaomi. Google Play Services 15.0.…

• @NasDriver ,οχι ακόμα...Θα μου πούνε αυριο ,μου είπανε σήμερα...

• @NasDriver ,ευχαριστώ πολυ για την πληροφορία και την απάντηση!

• @foxy4270 ,ευχαριστώ πολυ για την απάντηση!

• @NasDriver,ευχαριστώ πολυ ,για την απαντηση.Δεν εχω το κουτί της συσκευης . Συγνωμη ,που ποσταρα σε λαθος κατηγορία. Ειμαι Θεσσαλονικη. Ξέχασα να αναφέρω ,οτι δεν το φορτιζα εδω και δυο χρονια ,με τον δικο του φορτιστη.Αγοραστηκε απο Αυστραλια και για να μην χρησιμοποιώ ανταπτορα ωστε να φορτιζει σε Ελληνικη πριζα ,το φορτιζα με φορτιστη samsug απο άλλο κινητο.Μπορεί κι αυτο να εφταιξε ,δεν ξερω. Ευχαριστω πολυ για την απάντηση. Το πηγα σήμερα σε τεχνικο ,θα το κοιταξει. Αν επαθε ζημια η μπαταρί…

• Παράθεση από foxy4270: “το πιο πιθανο ειναι η μπαταρια να παρεδωσε το πνευμα της. Το δευτερο ενδεχομενο ειναι να επαθε ζημια η Motherboard ” Ευχαριστώ πολυ ,για την απάντηση! Αν συνέβη ,ειτε το ενα ,είτε το άλλο ,τί προτείνετε; Να φτιαχτεί ,ή να το αφησω να αναπαυθεί εν ειρήνη;

• Καλώς σας βρήκα! Σήμερα ,εβαλα για να φορτισει το τηλεφωνο . Οταν αναψε το πρασινο λαμπακι ,( σημαδι οτι εγινε πληρης φόρτιση ,)εβγαλα τον φορτιστη και πατησα το power για ν ανοίξει η οθονη.( Δεν ηταν απενεργοποιημενο οταν το εβαλα να φορτισει). Εμφανίστηκε το logo Mi και αμεσως μετα ,εσβησε τελειως η οθονη. Παρατηρησα οτι ζηματούσε το τηλεφωνο ,πάρα πολυ ,λες και ειχε ψηθει ,πρωτη φορά ανεβασε τετοια θερμοκρασια. Το εβγαλα στο μπαλκονι ,για να κρυωσει και συνεχισε να ζηματαει για ωρα. Οταν καπο…