Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 427.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tasospap1986: “Αν θελησουμε να γυρίσουμε στο προηγούμενο με την ώρα στα πλάγια γίνεται; Το έχεις δοκιμάσει; Όλα λειτουργούν οκ;Και τέλος με την ενημέρωση της ρομ, πρέπει να περνουμε πάντα το zip αυτό ή μια φορά να το κάνουμε εγκατάσταση είμαστε οκ; ” Ποποοοοο .. ταινία έχεις φίλε.. 33εις ερωτήσεις..Γυρίζεις ναι ναι ναι ναι πάντα. ” Είπα να μην τις κάνω μία μία και γεμίζω σελίδες τζάμπα!!!! χαχαχα
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sidnick10: “thanks φίλε... ” Κατέβασε και δοκίμασε από εδώ ... Αν δεν δουλεύει πες μου. ” Αν θελησουμε να γυρίσουμε στο προηγούμενο με την ώρα στα πλάγια γίνεται; Το έχεις δοκιμάσει; Όλα λειτουργούν οκ;Και τέλος με την ενημέρωση της ρομ, πρέπει να περνουμε πάντα το zip αυτό ή μια φορά να το κάνουμε εγκατάσταση είμαστε οκ;
-
Πέρασα κι εγώ τελικά μετά από κάποιες μέρες που είχα την ρομ το Kenzo clean.zip...Ολα καλά προς το παρόν! Από την επόμενη η ανανέωση θα το περνώ με την εγκατάσταση της ρομ. Απ'οτι καταλαβαίνω μόνο καλό μπορεί να κάνει...
-
Βοηθός αφής μεταφράστηκε... Και έψαχνα κάτι σε μπάλα κτλ...
-
Γιατί δεν μπορώ να βρω κάπου το Quick Ball;
-
Με την τελευταία Gkalen stable από χθες το πρωί φορτισμένο με το gsam έχω αυτά τα δεδομένα. Πως φαίνεται; Είναι οκ;
-
Παράθεση από demakhs: “Εγω ψηφιζω του @gkalen, δαγκωτο!! Εδώ διαβάζεις: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…3-Pro-Kenzo-MiUi8-6-7-21/ Εδώ κατεβάζεις: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…e3Pro-Kenzo-MiUi8-6-8-18/ Στο τέλος μην ξεχάσεις να περάσεις το kenzo clean.zip, ανάλογα το μοντέλο που εχεις.. ” Τι ειναι αυτο το kenzo clean.zip ρε παιδιά; Σε τι χρησιμεύει; Μέσω Twrp το περνάμε και αυτό;
-
Παράθεση από lallasgr: “@jimmynet γιατί δεν χρησιμοποιείς την μαμά εφαρμογή για τα mail σου? Υποστηρίζει και excange και τα πάντα. Ίσως το out look έχει κάποιο θέμα, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ γιατί πάντα με κάλυπτε 100% η εφαρμογή που ήδη υπάρχει για τα mail. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με την μαμά εφαρμογή, σε μένα τουλάχιστον, δεν μου εμφανίζει τους φακέλους στους οποίους έχω οργανώσει τα mail, αλλά ούτε και μου βγάζει τα spam ως spam...
-
Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να αλλάξουμε font στη συσκευή μας; Σε ένα Lenovo που είχα, απλά περνούσα το αρχείο στο κινητό και το εφαρμοζα μέσω των θεμάτων...
-
Καλύτερα 2 τοπικ για να μην μπερδευομαστε...
-
Παράθεση από amigagr: “ξεκινησα να βαλω τη νεα ρομ stable 8.0.4 gkalen, εκανα πρωτα wipe chace, dalvik και system και σε καποιο σημειο μου βγαζει ''failed to extract dir from ''system'' to ''/system'' και εχει κολλησει εκει. πριν ειχα stable 8.0.1 edit φιου! εκανα reboot to twrp, wipe chace, dalvik και install απο την αρχη. φαινεται να πετυχε και τωρα το τηλεφωνο ειναι στην φαση πρωτο boot μετα απο install. ” Ακριβώς το ίδιο σφάλμα ειχε βγάλει και σε μένα! Εγώ προχώρησα στο άνοιγμα του συστήματο…
-
Τα Sim toolkits τα βρήκα τελικά μέσα στον φάκελο "εργαλεια" που δημιουργείται από το σύστημα! Τα πέρασε αυτόματα εκεί. Απλά στις dev τα είχα χύμα σε κάποια οθόνη! Όλα καλά Gkalen!
-
Και γιατί δεν παίρνετε τις εφαρμογές μέσα από το root browser και να τις αντιγράψετε στη νέα ρομ έτσι ώστε με το αρχικό φλασαρισμα να εγκατασταθουν και αυτες; Θα αργήσει κανένα 20λεπτο να φορτώσει στην αρχή. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να οργανώσετε τους φακέλους με τις εφαρμογές... Εγώ επειδή τις έχω πάρει αρκετές μέρες πριν έκανα ενημερώσεις.
-
Προς το παρόν φλασάρω τον καινούριο su!!! Κοντεύει να φορτώσει το λογισμικό μετά τα wipes... Το δουλεύω έτσι λοιπόν και αν προκύψει κάτι ενημερώνω ή φλασάρω ξανά την ρομ... Και στην επόμενη απλά δεν βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα και να φλασάρω προτού ελέγξω!!!! Κάτι ακόμα, με την ρομ αυτή δεν μου εμφανίζει τα sim toolkits... Είναι λόγω της ρομ ή τρώει σκάλωμα; Βέβαια ποτέ δεν τα έχω χρησιμοποιήσει, απλά ρωτάω και σαν ενημέρωση αν είναι κάποιο bug...
-
Μιας που έβαλα την stable και θα ενημερώσω μετά από κανένα 2μηνο, θα ήθελα να βάλω το 6.8.18... Τώρα αν είναι μεγάλη διαδικασία και ταλαιπωρία για σένα δεν πειράζει , το αφήνω κι έτσι... Στην ρομ τη δική σου που κατέβασα χθες, αντικατέστησα τον su που είχε με τον καινούριο για να φλασάρω σε έναν φίλο. Υπάρχει πρόβλημα με αυτό ή με μια απλή αντικατάσταση είμαι οκ;
-
Δεν μπορώ να κατεβάσω παρόλα αυτά το mod της 6.8.18 γιατί μου λέει πως δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να δω αυτή τη σελίδα. Gkalen αν εξακολουθείς να θες να το δοκιμάσω, στείλε μου αν μπορείς ένα link να το κατεβάσω.