Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 427.
-
Τι διαφορά έχει ρε παιδιά η stable του gkalen από την απλή stable kenzo;
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tasospap1986: “Με stable μπορούμε να έχουμε δικαιώματα superuser κανονικά; Επίσης, σε ποιον φάκελο του zip περνάμε τις εφαρμογές μας που θέλουμε να εγκατασταθουν από την αρχή; Ρωτώ γιατί δεν είναι ίδιοι οι φάκελοι με των dev... ” Μπορείς αρκεί να φλασάρεις το superSU..Μόνο data/app θα περνάς........ ” Περνάω δλδ τον superuser στην εσωτερική μνήμη και φλασαρω στο twrp; Στον φάκελο data/app περνάω δλδ τα apk;
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από tasospap1986: “Πωπω παιδιά σορυ λάθος!!! Gkalen έγραψα... Kenzo ήθελα να γράψω... Χίλια συγγνώμη... ” Ξαναγύρισε πίσω στην "βάση" του Έχεις βάλει το GSam battery monitor να δεις ποιες εφαρμογές τρέχουν συνέχεια και τι κατανάλωση κάνουν ? ” Το έχω! Αυτό μου δείχνει...
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από tasospap1986: “Καλημέρα παιδιά! Έχω εδώ και 2 βδομάδες την 6.8.18 gkalen στο rn3p και χθες ξαφνικά έκανε επανεκκίνηση μόνο του. Το βράδυ το φορτισα και το πρωί με απλή χρήση ζεσταθηκε αρκετά,η μπαταρία έπεσε σε μιάμιση ώρα 10% και στο cpuz φαινόταν να δουλεύουν ασυνήθιστα πολύ έχοντας απενεργοποιησει όλες τις εφαρμογές που έτρεχαν. Το έκανα μια επανεκκίνηση εγώ και φαίνεται να έχει στρώσει. Έχεις κάποιος άλλος αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο; ” Το ποστ μεταφέρθηκ…
-
Καλημέρα παιδιά! Έχω εδώ και 2 βδομάδες την 6.8.18 gkalen στο rn3p και χθες ξαφνικά έκανε επανεκκίνηση μόνο του. Το βράδυ το φορτισα και το πρωί με απλή χρήση ζεσταθηκε αρκετά,η μπαταρία έπεσε σε μιάμιση ώρα 10% και στο cpuz φαινόταν να δουλεύουν ασυνήθιστα πολύ έχοντας απενεργοποιησει όλες τις εφαρμογές που έτρεχαν. Το έκανα μια επανεκκίνηση εγώ και φαίνεται να έχει στρώσει. Έχεις κάποιος άλλος αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο;
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tasospap1986: “Όταν είναι κλειδωμένο και αντί να συρω προς τα πάνω συρω αριστερά. ” Η συντόμευση σε ποιο μενού μπαίνει; Βλέπω έχεις αλλάξει θέμα.. Παίζει ρόλο.Βάλε το default και δοκίμασε. ” Η συντόμευση στην οθόνη κλειδώματος εννοείς ; Πάντως και στην αναπάντητη του το έβγαλε... Το θέμα να το αλλάξουμε για να δούμε αν θα το εμφανίσει ξανά;