Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 427.
-
Παράθεση από tasospap1986: “Με την gkalen rom δεν μπορούμε να στελνουμε 160 χαρακτηρες στα ελληνικά όπως στην kenzo; ” Φλάσαρα τελικά αυτό με twrp, Dropbox - xiaomi-miui-hellas_sms160mod_kenzo_GTV-6.8.11.zip, και όλα είναι οκ!!!!
-
Με την gkalen rom δεν μπορούμε να στελνουμε 160 χαρακτηρες στα ελληνικά όπως στην kenzo;
-
Παράθεση από bilis1234: “Είναι φυσιολογικό με κάθε καθαρησμο να μου αφήνει το πολύ 800ΜΒ μόνο?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμένα μου αφηνει περίπου στα 1.6 gb...
-
Έκανα από χαζομάρα μου wipe cashe, dalvic/cashe και μετά έσυρα για factory reset. Ξεχασα να τσεκάρω το data... Έχει σημασία ή με το factory reset σβήνεται και αυτό;
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από tasospap1986: “Όταν προσθέσουμε εφαρμογές στη ρομ αλλάζει και το md5; ” Δεν σε νοιάζει αυτο , προχωράς σε φλασαρισμα κανονικα ..Μην ασχολεισαι με το md5 , δεν έχει σημασία σε αυτή τη περίπτωση.. ” Είπα να κάνω έναν έλεγχο μην τυχών και έχει κανένα θέμα το κατέβασμα και κολλήσω. Πριν περάσω τις εφαρμογές ήταν οκ παντως... Anyway, ξεκινάω το φλασάρισμα!!!
-
Όταν προσθέσουμε εφαρμογές στη ρομ αλλάζει και το md5;
-
Στη ρομ τη δική σου παρατηρώ πως το apk έχει την ίδια ονομασία με αυτό του φακέλου της εφαρμογής. Σε αυτές που αντιγράφω σε όλες έχει το όνομα base.apk. Ούτε αυτό πειράζουμε;
-
Μπορούμε να τις μετονομάσουμε ώστε να είναι περισσοτερο ξεκάθαρες;
-
Τον υποφάκελο Lib τον χρειαζόμαστε; Έχει μέσα λογαριασμούς και ρυθμίσεις μας ή μας είναι άχρηστο;
-
Οπότε εγώ παίρνω μόνο όποιες εφαρμογές έχω κατεβάσει και θέλω να εγκαταστήσω ξανά. Εφαρμογές όπως το web view ή αλλες που δεν τις βλέπω στην αρχική οθόνη εγκαθίστανται με τη ρομ;
-
Στις εφαρμογές που θέλουμε να προεγκαταστήσουμε και τις έχουμε κατεβάσει απο το googleplay τις βρίσκουμε με το root expolorer. Εύκολο. Απλά μέσα από τον φάκελο app παίρνουμε όλα τα αρχεία ή μόνο τις εφαρμογες που έχουμε κατεβάσει, για να λειτουργούν σωστά; Γιατί βρίσκω πολλούς φακέλους που δεν γνωρίζω από τα εικονίδια των εφαρμογών ποιες είναι. Πχ το google wedview δεν έχω ιδέα τι είναι γιατί δεν κατέβασα κάτι τέτοιο...
-
Ακριβώς όπως και την dev του kenzo! Μια χαρά κι εύκολα!!!
-
Το backup την τελευταία φορά το έσβησα, αν και με είχε βολέψει πολύ πριν λίγο καιρό, γιατί δημιουργούσαν οι ρυθμίσεις από προηγουμενη ρομ προβλήματα στην επόμενη. Όταν από 6.7.21 πήγα σε 6.8.11 έσβησα το Backup αυτό και όλα λειτουργούσαν μια χαρά.Τώρα στην τελευταία ανανέωση δεν έκανα factory reset. Επίσης από gkalen σε νεότερη gkalen θέλει factory reset ή μόνο dalvic/cash και cash; Από gkalen σε νεότερη gkalen δεν γίνεται μέσω της εφαρμογής αναβάθμισης;
-
Καλησπέρα! Από GTV kenzo σε Galen και το αντίστροφο είναι καλύτερα να γίνει με factory reset και μόνο μέσω twrp; Αυτό με το twrp στην πρώτη σελίδα δεν το κατάλαβα, εννοεί πως δεν θα ενημερώνεται και θα παραμένει χωρίς πρόβλημα το υπάρχον; Το backup της αρχικής οθόνη από το mi cloud να το σβήσουμε κι αυτό;
-
Μόλις την πέρασα κι εγώ! Τα Led στις ειδοποιήσεις λειτουργούν μια χαρά παρόλο που στο cit δεν αντιδρούν και με αυτη τη ρομ. Υπερθερμάνσεις και με τον superuser που είχα σε προηγούμενη ρομ καθώς και διάρκεια μπαταρίας θα τη δουλέψω λίγο και θα σας ενημερώσω!
-
Πως ρυθμιζουμε να μας εμφανίζει όταν φορτίζουμε τον υπόλοιπο χρόνο φόρτισης;
-
Για να φλασαρουμε καινούρια ρομ θέλει από 75% μπαταρία και πάνω για λόγους ασφαλείας;
-
Παράθεση από Krasdimi: “xiaomi-miui.gr/community/cmp/i…xiaomi-redmi-note-3-3-32/ Και αυτός π.χ γιατί δε τα κατάφερε? ” Τους ίδιους φόβους είχα κι εγώ με σένα. Έλεγα "δεν κάθομαι να το πειράξω και να μπλέξω" και για κακή μου τύχη ήρθε με πρόβλημα στους σένσορες, πρόβλημα που εκ των υστέρων αποδείχθηκε να οφείλεται σε software. Ψάχτηκα κανά 2 εβδομάδες στο forum, βομβάρδισα με ερωτήσεις τα μέλη , είδα βίντεο να ξεμπρικάρουν με άνοιγμα του κινητού και βραχυκύκλωμα στην πλακέτα, αγχώθηκα, μέχρι που …