Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 427.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από xristo2121: “Κάποια θήκη που να είναι ανθεκτική και να το προστατεύει από όλες τις μεριες ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Luxury Hybrid Armor Shockproof Soft TPU Gel Rubber Cover Case for Mobilephone | eBay Εγώ αυτή έχω. Το προστατεύει αρκετά καλά θεωρώ χωρίς να είναι χοντροκομμένη.
-
Παράθεση από geoanto555: “.Παρατήρησε κανείς πρόβλημα με αποστολή μηνυμάτων sms στην 6.8.11; ” Με την αποστολή όχι, απλά πολλές φορές χωρίς να μπορώ να καταλάβω τον λόγο, αλλάζει από μόνο του την επιλογή της sim για αποστολή. Σημειωτέον, σε άλλη δέχομαι μνμ και από άλλη απαντώ εγω. Αλλά δεν το κάνει κάθε φορά...
-
Στο note 3 pro εμένα με αφήνει κανονικά. Και αλλαγή και προσαρμογή να κάνω.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tasospap1986: “πως θα κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις, USB debugging ” Αν έχεις το κινητό βάλτο σε fastboot mode. .Από κει με ένα αρχείο θα το γυρίσουμε σε EDL για να το φλασάρεις με miflash..Προετοίμασε τον υπολογιστή σου.. ” Οπότε υπάρχει λύση! Τέλεια! Γιώργο δεν είναι μαζί μου αυτή τη στιγμή. Μέσω fb μου είπε τι παίζει. Θα του πω να επικοινωνήσει μαζί τους αύριο για θέματα εγγύησης κτλ και μετά ξεκινάμε τα "κόλπα" και κάθε βοήθεια δεκτή!!!
-
Παιδιά τα φώτα σας... Φίλος μου πριν λίγες μέρες πήρε από ελληνικό κατάστημα το note 3 pro μάλλον με unofficial ρομ, και το λέω αυτό γιατί αυτή τη στιγμή έχει νεκρώσει το touch της οθόνης. Πιστεύετε πως μπορεί να είναι θέμα hardware; Επίσης, πως θα κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις, USB debugging για τις διαδικασίες να περάσουμε την ελληνική ρομ;
-
Lenovo a850+
ΜήνυμαΑπό που την αγόρασε;;; Ενδιαφέρομαι!!!
-
Lenovo a850+
ΜήνυμαΕμενα μου έπεσε μία φορά στα δύο χρόνια που το είχα κανένα 2μηνο πριν παραδώσει πνεύμα...χωρίς να παρουσιασει το παραμικρο σαν προειδοποίηση. Βέβαια το είχα σκισει σε χρήση. Είχα και πολλές εφαρμογες περασμένες στην sd με το link2sd Plus...
-
Παράθεση από tamtam: “καλημερα σας λεβεντες μιας και εσπασε το note 2 που ειχα προχωρησα σε αγορα του redmi note pro 3 prime πιστος πια στα xiaomi και λογω forum, δεδομενου οτι εδω μεσα υπαρχει απολυτη βοηθεια και υποστηριξη, και ευχαριστουμε για αυτο !!! και η απαντηση απο το καταστημα (Xiaomi Authorized store )στο αιτημα μου για ρομ που να υποστηριζει ελληνικα ηταν: dear friend. 1.we will sent you EU adapter 2,we will intall custom rom ,it support greek language. απο οτι εχω αντιληφθει εδω στη…
-
Κάνε το απενεργοποίηση και ξανά μετά ενεργοποίηση.
-
Καλησπέρα παιδιά! Μπορώ με την τελευταία dev να εγκαταστήσω το xposed intaller; Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ρομ, softbrick κτλ; Το έχει εγκαταστήσει κανείς;
-
SMS mod 160
ΜήνυμαΈχετε παρατηρήσει πως αν βάλουμε emoticon στο μνμ μας το μετατρέπει αμέσως σε unicode άσχετα αν δεν έχουμε γράψει ούτε έναν πεζό χαρακτήρα κι εκεί που ενώ είμαστε ακόμα στο πρώτο μνμ με το που μπει emoticon πάει απευθείας στο τρίτο μνμ; Δεν μπορεί να διορθωθεί αυτο;
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από tasospap1986: “Ρε παιδιά όταν κάνουμε αναβάθμιση από τη ρομ μας διαγράφει αυτόματα και το zip με το οποίο ενημερωσαμε; ” Όταν κάνουμε εγκαταστάση μέσω του updater,ναι. Όταν κάνουμε αναβάθμιση κατευθείαν από το twrp, τότε το zip μένει. ” Ολα γίνονται αυτοματοποιημένα με λίγα λόγια!!! Μπράβο για τη δουλειά σας παιδιά!
-
Ρε παιδιά όταν κάνουμε αναβάθμιση από τη ρομ μας διαγράφει αυτόματα και το zip με το οποίο ενημερωσαμε;
-
Και σε μένα όλα φαίνονται μία χαρά για αρχή. Τα led όπως και στην προηγούμενη λειτουργούν αλλά σε cit δεν αντιδρούν.