Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 427.
-
Πήγα μέσω του προγράμματος της ρομ να κάνω εγκατάσταση όταν επέλεξα το αρχείο zip με έβαλε σε twrp αυτόματα και έκανε την εγκατάσταση.Έτσι γίνεται κάθε φορά;
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από tasospap1986: “Παίδες για ενημέρωση από την προηγούμενη εβδομαδιαία dev κάνουμε wipe dalvic/cashe και cashe στο twrt; Σόρρυ που φορτώνω με ερωτήσεις το νημα αλλά δεν μπορώ να βρω που είναι οι οδηγίες στο forum... ” Δεν χρειάζεται, αν δεν θέλεις δεν το κάνεις...το κάνει η ίδια η ROM κατά την εγκατάσταση ” Πηγαίνοντας στην εφαρμογή αναβάθμιση, επιλέγω τις τρεις κουκκίδες πάνω δεξια, μετά επιλέγω το zip που έχω περασμένο και όλα γίνονται αυτόματα;
-
Παίδες για ενημέρωση από την προηγούμενη εβδομαδιαία dev κάνουμε wipe dalvic/cashe και cashe στο twrt; Σόρρυ που φορτώνω με ερωτήσεις το νημα αλλά δεν μπορώ να βρω που είναι οι οδηγίες στο forum...
-
Lenovo a850+
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Για 2 χρόνια είχα το lenovo a850+ μέχρι που ξαφνικά έπειτα από μια μέρα που δεν είχα σήμα σε μια περιοχή σταμάτησε να μου λειτουργεί ως 3g. Την επόμενη μέρα που επικοινώνησα με τον vodafone να μου ξαναστείλουν ρυθμίσεις μου ζήτησαν να κάνω επανεκκίνηση. Μετά από εκείνη την επανεκκίνηση δεν αναγνώριζε καν πως έχω μέσα κάρτες sim. Επίσης δεν εμφάνιζε ούτε το Imei της συσκευής. Αποφάσισα έτσι να αλλάξω ρομ και του πέρασα μια που λεγεται vanilla. Το κινητο λειτουργούσε απλά σαν pha…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tasospap1986: “Πχ mail , facebook κτλ. Μετά την αναβάθμιση θα έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε custom fonts; ” Μπες ρυθμίσεις /εφαρμογές/ "εφαρμογές που δεν δουλεύει" και δες αν είναι ενεργοποιημένο.Αν είναι.. κλείσε-άνοιξε το led ειδοποίηση. ” Λειτουργησαν μία χαρά!!! Είσαι πολύ μπροστά τελικά!!!
-
Σε εμένα που με προηγούμενη τον είχα θέμα με υπερθερμανσεις και κατανάλωση μπαταρίας, με αυτή τη ρομ λύθηκε το θέμα της υπερθέρμανσης. Όσο για κατανάλωση θα δείξει για τη δεν έχω κλείσει ακόμα ούτε 24ωρο. Μπορείς όμως μέσα από την εφαρμογή να τον απενεργοποιήσεις και θα είναι σαν να μην υπάρχει καν. Έτσι ειχα λύσει το πρόβλημα μου στην προηγούμενη ρομ 6.7.21.
-
Παρατηρησα έπειτα από κάποιες ώρες χρήσης της τον πως το led για ειδοποιήσεις δεν ανάβει πέρα από τα μηνύματα και τις κλίσεις. Πχ mail , facebook κτλ. Μετά την αναβάθμιση θα έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε custom fonts;
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@MIUI_ART με το κινέζικο source χάθηκε η αλλαγή γραμματοσειράς, εκτός αν είναι αλλού και δε το βρίσκω.. ” Οταν λες αλλαγή γραμματοσειράς έννοιες τα font; Μπορούμε να τα αλλάξουμε;
-
Αφού είπαμε... Τα xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν!!!! χαχαχαχαχα Περίπου 50 είπα, παίζει να είνια και περισσότερες...
-
Παράθεση από geoanto555: “Βρε κόλλημα με το antutu... Να σε βάλω εσένα να τρέξεις 30 χιλιόμετρα και μετά να σου πω.. έλα κόντρα ένα 100άρη.. ” χαχαχαχαχαχα Λοιπόν μετά το 100άρι από 74482 με την καινούρια ρομ είμαι στα 74671! Φαντάσου και να ξεκουράσω τον Μπολτ που κρύβει μέσα του τι έχει να γίνει!!!!
-
Πριν μιάμιση ώρα ξεκίνησα το φλασάρισμα της 6.8.4 με μπαταρία στο 90%. Τώρα έπειτα από σετάρισμα και εγκατάστασης περίπου 50 εφαρμογών έφτασα στο 75%. Για αρχή πως σας ακούγεται; Τρέχω και ένα antutu για να σας γράψω αποτελέσματα...
-
Είτε με swift key πληκτρολογούμε είτε με google πρέπει να γράφουμε με κεφαλαία για 160 χαρακτήρες στα ελληνικά; Ξέρει κανείς;
-
Φίλε στα μνμ ανάβει!!! Λογικά και στις άλλες ειδοποιήσεις!!! Και προς το παρόν δεν καίει όπως με την προηγούμενη όταν είχα τον su ενεργοποιημένο!!!!
-
Όχι στη 6.8.4 είμαι... Να δοκιμάσω να στείλω κανένα μνμ λες να δω αν λειτουργούν;
-
Το έκανα ακριβώς έτσι παιδιά, κράτησα αντίγραφα ασφαλείας από επαφες, sms, άλμπουμ, ιστορικό κλήσεων, σημειώσεων, ρύθμιση συγχρονισμού wifi, ημερολογίου, ηχογράφησης και browser, σβήνοντας το αντίγραφο της αρχικής οθόνης από το cloud πριν την εγκατάσταση και τα Led Μου δεν λειτουργούν στα τεστ της συσκευής. Έκανα και στο twrp διαγραφή data, danvic και cashe. Στην προηγούμενη την 6.7.21 λειτουργούσαν μια χαρά, οπότε δεν νομίζω να έιναι θέμα hardware...
-
Την καινούρια dev 6.8.4.
-
Για τον super user δεν κάνω κάτι κατά την εγκατάσταση της ρομ. Σωστά; Μετά για ενημέρωση μεσω google play διάβασα πως δεν την κάνουμε.
-
Ωραία,κάνω τώρα διαγραφή αντιγράφου και περνάω την καινούρια. Στο twrp να τραβήξω μόνο για factory reset ή να τσεκάρω dalvic/cashe, cashe και τπτ άλλο; Τον super user δεν κατάλαβα πως τον περνάμε... Να δω με αυτή πως θα τα πάω από μπαταρία και θερμοκρασίες με τον su και να σας ενημερώσω αν έχω κάποιο πρόβλημα...