Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 427.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από geoanto555: “Πρέπει να μπεις μέσα όμως για να σβήσεις το παλιό.. αλλιώς θα τα συνδυάσει.. ” Και μετά πάλι θα δημιουργήσει προβλημα εεε; Απενεργοποιώ το αντίγραφο αυτό ασφαλείας και μετα, Διαχείριση αντιγράφων και διαγραφή αντίγραφου;
-
Παράθεση από NasDriver: “Σωστός, προσωπικά το αντίγραφο αρχικής οθόνης πλέον το έχω απενεργοποιήσει ”
-
Παράθεση από NasDriver: “@tasospap1986, μόνο τις εφαρμογές θα χρειαστεί να κατεβάσεις και να ρυθμίσεις από την αρχή, δεν θα χάσεις τίποτα από αυτά που συγχρονίζεις (φώτο, επαφές, τηλέφωνα, μηνύματα) επιστρέφουν όλα κανονικά. ” Στην ουσία το "αντίγραφο αρχικής" δεν επαναφέρεις δηλώνοντας νεα συσκευή αν κατάλαβα καλά. Και έπειτα με τη νεα ρομ και τις εφαρμογες που θα έχουμε κατεβάσει κάνουμε νέο αντίγραφο αρχικής οθόνης;
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από tasospap1986: “Άρα στην ουσία δεν θα παρουμε τπτ από το backup που έχουμε στο cloud; ” Όχι... για να τελειώνεις μια και καλή με το πρόβλημα των led. Αν φυσικά οφείλεται σε αυτό (κάποιο conflict στο backup του Mi Cloud) και δεν έχεις (χτύπα ξύλο) hardware πρόβλημα. ” Μετά κάνουμε νέο λογαριασμό για το mi cloud; Φωτογραφίες και αρχεία δεν θα χρειαστεί να σβήσουμε φαντάζομαι... Δεν αναφέρετε κάπου για full wipe αν δεν κάνω λαθος...
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από tasospap1986: “Η ρύθμιση ως νέα συσκευή είναι μέσα στο twrp; Δεν εχω κάνει ποτέ αναβάθμιση και δεν γνωρίζω... Restore θα μπορούμε να κάνουμε; Μιας και θα κανουμε factory reset... ” Είναι μια ερώτηση σχετικά με το Mi Cloud που θα σου κάνει το κινητό, μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κατά τη διάρκεια του αρχικού setup ” Άρα στην ουσία δεν θα παρουμε τπτ από το backup που έχουμε στο cloud; Θα πρέπει μετά να κάνουμε και νέο λογαριασμό για το mi cloud;
-
Η ρύθμιση ως νέα συσκευή είναι μέσα στο twrp; Δεν εχω κάνει ποτέ αναβάθμιση και δεν γνωρίζω... Restore θα μπορούμε να κάνουμε; Μιας και θα κανουμε factory reset...
-
Παράθεση από NasDriver: “Τα προβλήματα με τα led ξεκίνησαν κατά την μετάβαση από MIUI 7 σε MIUI 8 και επαναφορά backup. Το είχα και εγώ μέχρι που έκανα factory reset και στήσιμο όλων από την αρχή χωρίς επαναφορά backup ή από mi cloud, (στο mi cloud επέλεξα "setup us a new device") και πλέον δεν έχω πρόβλημα. ” Σε ποια συσκευή αναφέρεται NasDriver; Αν κάνουμε επαναφορά μέσω του mi cloud, εφαρμογών και ρυθμίσεων, θα εχουμε πρόβλημα αν κατάλαβα καλά;
-
Παράθεση από geoanto555: “Δεν ξέρω αν ξανα αναφέρθηκε αλλά έχουμε νέο kernel.. [KERNEL][03/08/16][QC][Radon Kenzo V1.9][MIUI/CM/AOSP][STABLE] ” Πως κάνουμε εγκατάσταση τον κερνελ; Όπως έχουμε περασμένη τη ρομ μπαίνουμε σε twrp και επιλέγουμε το zip του κερνελ και το εγκαθιστούμε; Και τι κάνουμε wipe; Και όταν φλασαρουμε νέα ρομ περνάμε εκ νέου τον κερνελ;
-
ποιο κινητο να αγορασω;
ΜήνυμαΜε τα 32gb εσωτερικής του 3 pro νομίζω δεν θα χρειαστεί κάρτα μνήμης...
-
ποιο κινητο να αγορασω;
ΜήνυμαΑυτό το νήμα ψάχνω τώρα...
-
Παράθεση από geoanto555: “Τάσο πάρε nandroid backup τώρα. Αν χρειαστείς να γυρίσεις πίσω θα κάνεις απλά ένα restore ” Και μετά μέσα στο twrt κάνω απλά restore; Απλό μου ακούγεται...
-
ποιο κινητο να αγορασω;
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “ ”
-
ποιο κινητο να αγορασω;
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ενα antutu να δεις θα καταλάβεις..(που δεν είναι σημαντίκό αλλά δες το σαν αριθμό) 80000 το προ 50000 το 2 ” Το θέμα δεν είναι να καταλάβω εγώ αλλά το φιλαράκι μου, εγώ έκανα ήδη τη σωστή επιλογή!!! χαχαχα Εμένα παρεμπιπτόντως βγάζει γύρω στα 70000 με 75000 αν δεν κάνω λάθος...
-
Παράθεση από NasDriver: “Συνήθως μία ρομ πίσω πάει χωρίς πρόβλημα΄, για περισσότερες θέλει factory reset ” Οπότε σε μένα που δεν είναι μια μόνο έκδοση ίσως κάνω και factory reset...
-
ποιο κινητο να αγορασω;
ΜήνυμαΜα αυτό λέω κι εγώ, μόνο και μόνο που είναι καινούριο τηλέφωνο σίγουρα θα είναι και αναβαθμισμενο! Ποιος ο λόγος το Pro να είναι και ακριβότερο απο το απλό αν δεν είναι και γρηγορότερο;! Μόνο για την κάμερα;
-
Αν για κάποιο λόγο παρουσιάζει προβλήματα δεν μπορώ με τον ίδιο τρόπο που θα κάνω αναβάθμιση να γυρίσω πίσω όμορφα κι ωραία σε αυτή που φοράω τώρα μέχρι να βγει κάποια νεότερη; Ή το πέρασμα παλαιότερη απαιτεί άλλη διαδικασία;
-
ποιο κινητο να αγορασω;
ΜήνυμαΚαλησπέρα και εδώ παιδιά. Λοιπόν, ένας φίλος μου λόγω περιορισμένου Butget δεν θέλει να ξεφύγει πολύ πανω από τα 150€ για την αγορά τηλεφώνου.Βρίσκεται ανάμεσα στο redmi note 2 και στο redmi note3 pro με τα 3gb ram και 32rom. Εγώ ως κατευχαριστημένος κάτοχος Note3 pro του προτείνω αυτό το τηλέφωνο. Τον προβληματίζει πως το 2 είναι 8πύρηνο στα 2 ghz ενώ το 3 6πύρηνο στα 1,8 ghz και ίσως είναι πιο γρήγορο...
-
geoanto555 πανταχού παρόν είσαι!!! Οπότε δεν θα έχω μεγάλη "φασαρία" για να ξανακατεβαζω εφαρμογες κτλ... Να σε ρωτήσω, βλέπω πως έχεις το Note3 pro, την πέρασες την rom αυτή; Έχεις κανένα θέμα ή όλα είναι μια χαρα; Γιατί διαβασα παραπάνω σε κάποιους δεν δουλευε το led, αν δεν κάνω λαθος...