Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 427.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παιδιά δεν ξέρω αν είμαι off topic, αλλά με την ενσωματωμένη εφαρμογή email δεν μου εμφανίζονται οι φάκελοι που έχω οργανώσει τα mail μου, καθώς και το περισσότερο σημαντικό, τα spam μου τα βγάζει κανονικά σαν εισερχόμενα. Υπάρχει τρόπος να οργανωθούν ακριβώς όπως στον λογαριασμό email; Χρησιμοποιώ yahoo,αν έχει κάποια σημασία...
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Το κορόιδο όπου θα περιμένει 20-25 μέρες... και ο φόβος του τελωνείου.... Κανόνισε να πας για Banaκι... ” Εμένα πάντως μου έκανε 15 μέρες να έρθει. Με απλό ταχυδρομείο ,δηλαδή singpost και μετά, και δηλωμένη τιμή στα 20us$ δεν υπάρχει φόβος τελωνείου. Μόνο υπολογίστε της προμήθεια του paypal που σε μένα έφτασε στα 12 ευρώ...177 είχε η συσκευή και μου βγήκε στο σύνολο 190...
-
geoanto555 flashαρα κανονικα την ελληνική ρομ. Με πολύ βοήθεια και ψάξιμο μέσα από το forum βέβαια... Απλά επειδή έχω θέμα με τον su ειπα μήπως έφταιγε ΤΠΤ από τη rom. Το twrp το χρησιμοποιησα για να flashαρω χωρίς να συνειδητοποιησω πως έτσι λέγεται! Τσεκαρα εκεί να ελέγχει τις ρομ που θα φλασαρω μελλοντικά γιατί έχω την dev! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tasospap1986: “Γιατι μετά από φλασαρισμα της ελληνικής ρομ είχα θέμα με υπερθέρμανση και με την μπαταρία. Λύθηκε απενεργοποιωντας τον su αλλά σκέφτομαι μήπως δεν είχε κατέβει σωστά ή rom . ” Μα αν δεν είχε κατέβει σωστά δεν θα την φλάσαρε. Στην τελική ενεργοποίησε μέσα από twrp το "md5 check on all zip files" ” Ααα δεν ήξερα πως αν δεν είναι σωστό το αρχείο δεν φλασαρει καθόλου. Νόμιζα πως ίσως δημιουργούσε διάφορα προβλήματα... Md5 check on all zip files ε…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tasospap1986: “chrdes επιλέγω την rom και βρίσκει μόνη της η εφαρμογή το MD5SUM πατάω check αλλά δεν μου βγάζει ούτε μήνυμα πως είναι οκ ούτε πως έχει πρόβλημα... ” Για ποιο λόγο θέλεις να μπεις σε αυτή τη διαδικασία; ” Γιατι μετά από φλασαρισμα της ελληνικής ρομ είχα θέμα με υπερθέρμανση και με την μπαταρία. Λύθηκε απενεργοποιωντας τον su αλλά σκέφτομαι μήπως δεν είχε κατέβει σωστά ή rom .
-
Κατέβασα την εφαρμογή αυτή. Την έτρεξα,κι επέλεξα τη ραμ που είχα τοποθετήσει στην εσωτερική μνήμη του κινητού. Με το που πάτησαν select υπολόγισε και μου έβγαλε από κάτω το md5. Πατώντας check δεν έκανε ΤΠΤ απλά κοκκίνιζε τον md5 κωδικό; Μήπως ελέγχω τον κωδικό που μου βγάζει με αυτόν στη σελίδα που κατέβασα τη rom;
-
Παράθεση από chrdes: “Κατεβάζεις μία εφαρμογή ελέγχου md5 από το google play πχ md5checker και μετα βρίσκεις τη ρομ μέσα από την εφαρμογή κανείς copy το md5 που έχει αναρτημένο στη σελίδα που κατεβάσεις τη ρομ και τα συγκρίνει το πρόγραμμα. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 ” chrdes επιλέγω την rom και βρίσκει μόνη της η εφαρμογή το MD5SUM πατάω check αλλά δεν μου βγάζει ούτε μήνυμα πως είναι οκ ούτε πως έχει πρόβλημα...
-
Καλησπέρα παιδιά, μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως ελέγχουμε εάν η ρομ που κατεβάσαμε έχει κατέβει σωστά, Τις προάλλες είδα μια αναφορά αλλά δεν μπορώ να το βρω...
-
Πηγαινεις στις ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο και πατάς κάμποσες φορές πάνω στην καρτέλα kernel. Έτσι θα σου ανοίξει διάφορα τεστ για το κινητό και τα ελέγχει.
-
Παιδια έχει κανείς εγκαταστήσει σε note3 pro το xposed intaller; Λειτουργεί στην ελληνική ρομ ή θα την καταστρέψει;
-
Παράθεση από Thracia: “Δεν μας είπες το σημαντικότερο αλλα φαντάζομε όλα καλα με τους σενσορες .Θα μπορουσες να φλασαρεις το persist.img αμεσως μετα το ξεκλείδωμα. Well done ” Ναι μία χαρά οι σενσορες!
-
Το persist είναι πολύ εύκολο να βρεθεί. Όταν ξεζιπαρεις στον φάκελο μέσα υπάρχει υποφακελος images. Εκεί υπάρχει και το αρχείο persist.img. Ή εγκατάσταση δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Απλά τρέχεις τις εντολές από το θέμα με τη γενική κουβέντα για το note3 pro που έχω και το λινκ.