Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 427.
-
Kαλησπέρα παιδιά, επειδή εγώ είχα την multilanguage rom που είναι unofficial με προβλήματα στους σένσορες πρόχώρησα στην εγκατάσταση της ελληνικης. Παρακάτω παραθέτω με τη σειρά τα βήματα που ακολούθησα. Ακολούθησα τις οδηγίες του οδηγού αυτού για να περάσω πρώτα την κινέζικη develope. Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) Επόμενο βήμα είναι να περάσω την recovery official dev rom(zip) στην εσωτερική μνήμη του κινητού και μέσ…
-
Το έκανα και έχω την εντύπωση πως είναι πολύ καλύτερα. Για σιγουριά όμως θα το δουλέψω λίγο ετσι και θα σας ενημερώσω μήπως και κάποιος άλλος αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο και να βρει τη λύση εύκολα. Οπότε παύω πια να έχω δικαιώματα superuser; Και με τις εφαρμογές που θα ζητουν πρόσβαση su? Βέβαια για να μην γκρινιάζω η λειτουργικότητα που έχει το κινητό τώρα σε σχέση με πριν, η μέρα με τη νύχτα αλλά θα ήθελα να είναι και root. Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια!
-
Παράθεση από NasDriver: “#tasospap1986, απενεργοποίησε το SuperSU ---> ανοίγεις το SUPERSU ---> ρυθμίσεις ---> Ενεργοποίηση Superuser ---> το αποτσεκάρεις Κάνε μία επανεκκίνηση της συσκευής και δες συμπεριφορά μετά ” Σε ευχαριστώ NasDriver! To δοκιμάζω κι ελπίζω να πετύχει!!! Υπάρχει κάποια εναλλακτική αν δεν δουλέψει κι αυτό;
-
Καλημέρα παιδιά! Έχω πρόβλημα αφότου πέρασα την ελληνική ρομ. Πέρα από την πλακα τώρα το κινητό ζεσταίνεται παρά πολύ στο πάνω μέρος της οθόνης με χρήση εφαρμογών και ίντερνετ. Με την παλιά rom την unofficial δεν έκανε το αυτό. Επίσης, χθες κατά τις 7 παρά το απόγευμα ολοκλήρωσα την εγκατάσταση της ελληνικής με την μπαταρία να είναι κοντά στο 90%. Για κανένα 2ωρο έκανα το σεταρισμα και κατέβασα τις εφαρμογές που ήθελα και το άφησα. Το βράδυ λοιπόν με ελάχιστη χρήση ή μπαταρία έφτασε στο 30%. Το …
-
Παράθεση από tasospap1986: “Προσπαθώ να δοκιμάσω τον οδηγό που βρίκα εδώ ,https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12169-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro/?pageNo=444. Από αυτό στο sait Xiaomi MIUI Official Forum κατέβασα την Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download ώστε να βρω το αρχείο "persist.img". Κατέβασα τη σωστή rom γιατί δεν έχει το κινητό ως …
-
Παιδια πέτυχε!!!!! Δουλεύουν οι σένσορες!!!!!
-
Προσπαθώ να δοκιμάσω τον οδηγό που βρίκα εδώ, Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro . Από αυτό στο sait Xiaomi MIUI Official Forum κατέβασα την Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download ώστε να βρω το αρχείο "persist.img". Κατέβασα τη σωστή rom γιατί δεν έχει το κινητό ως redmi note3 pro και με μπερδεύει.
-
lallasgr μόλις πέρασα την ελληνική rom! Παρ'ολ'αυτά όμως οι σενσορες εξακολουθούν να μην ανταποκρίνονται... Τώρα τι κάνουμε; Πίσω Κίνα το κινητο;
-
Έχω περάσει την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.7.21 στη μνήμη του κινητού σε φάκελο με ονομα " downloaded_rom" και επιλέγω μέσα από την εφαρμογή το zip και μου εμφανίζει το μήνυμα αυτό... Τι κάνω εδώ;
-
xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.7.21.zip αυτή δεν είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού για το Note 3 pro;
-
Πέρασα την κινεζικη dev rom, ξεκλείδωσα τον botloader και έλεγξα πως είναι ξεκλείδωτος και το μόνο που μένει είναι όποιος μπορεί να με βοηθησει με το ποια ελληνική rom να εγκαταστησω ώστε να πάιρνω και ενημερώσεις...
-
Έχω κατεβάσει την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.7.14 και την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.6.30.Ποια να περάσω; Όσο για τους σένσορες υπάρχει λόγος να ανησυχώ ή είναι λογικό να μην ανταποκρίνονται σε αυτή τη φάση;
-
Επιλέγοντας να το zip απο τη μνήμη του κινητού μου έβγαλε αυτό το μήνυμα. Πατάω erase and update;
-
Έχω κατεβάσει και την ελληνική με το όνομα "xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.7.14".Αυτή είναι η σωστή;