Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 427.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Και οι επόμενες Stable θα είναι patced με τον ίδιο τρόπο όπως οι XTRV. Θα έχουν και αυτές την ένδειξη XTRV στο σχετικά με το τηλέφωνο. ” Καλημέρα παιδιά! Ποια η διαφορά ανάμεσα σε Stable και XTRV rom;
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν έχεις windows 10 δες αυτό./ Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr ” Αυτή ήταν η λύση τελικά!!!! Ευχαριστώ geoanto555!!!
-
καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ να ελέγξω τον bootloader αλλά με την εντολή "fastboot devices" δεν μου δίνει αποτέλεσμα. Μου ξαναγράφει στο cmd "c adb". Και αν πατήσω fastboot μου λέει waiting for device. Με το που σύνδεσα το κινητό ενημέρωσε τους οδηγους. Πριν κανένα 2μηνο που είχα τσεκάρει μου λειτουργούσε μια χαρά στον συγκεκριμένο υπολογιστή.
-
Παράθεση από gkalen: “@tasospap1986 Αν στα θέματα , bluetooth και κλείδωμα οθόνης , έχεις έγχρωμα εικονίδια τότε είσαι οκ .. Ίσως ήρθε από λάθος κι άλλο mail.. ” Ναι όλα τα έχω έγχρωμα!
-
Παράθεση από derveni: “@tasospap1986 Ναι περάσετε το είναι μικρές διορθώσεις που έκανε ο φίλος @gkalen (έβαλε χρωματιστά όλα τα εικονίδια στις ρυθμίσεις) είναι πιο όμορφο αισθητικά. ” Και με τη χθεσινή έχω χρωματιστά εικονίδια . . . Θα την περάσω κι αυτή. Δεν είναι θέμα. Υπάρχει περίπτωση να κλείδωσε ο bootloader μετά τη χθεσινή ενημέρωση ;
-
Σήμερα μου ήρθε και άλλο mail για την stable thunder για το rn3pro . Τι διαφορά έχει από τη χθεσινή ; Έχει νόημα να εγκαταστήσω και τη σημερινή ;
-
Το χρώμα στις φουσκάλες των μηνυμάτων πως το αλλάζω; Είναι μπλε και δεν αλλάζει όπως στην προηγούμενη...
-
Αυτό έκανα geoanto555. Αλλά τι σκάλωμα να έφαγε... Ελπίζω μην είχε κάποιο θέμα με την εγκατάσταση και δημιουργήσει τπτ αλλά θέματα... Το έκανα απλή εγκατάσταση και wipe στα cache & dalvic χωρίς data...
-
Καλησπέρα παιδιά! Έκανα ενημέρωση την thunder rom απο 8.0.1 σε 8.0.4 αλλά μετά την εγκατάσταση της ρομ δεν βρίσκω το αρχείο του super user στην εσωτερική μνήμη για να το κάνω εγκατασταση μέσω του twrp για να έχω root... Τώρα κάνω επανεκκίνηση μπας και το βγάλει και ξαναμπώ να το κάνω εγκατάσταση... Μπορώ διαφορετικά να πάρω το zip μέσα απο την ρομ, να το περάσω στη μνήμη του κινητού και να το εγκαταστήσω;
-
Παράθεση από gkalen: “@tasospap1986 Ή ενημέρωση θα γίνει χωρίς Factory reset , με απλό install , όπως λέω και στο προηγούμενο μήνυμα .. Factory reset , μόνο αν έρχεσαι από άλλη ρομ .. @nikos_v Θα υπάρχουν αλλαγές στη ρομ του Ido , θα πας σφαίρα από αύριο μάλλον , βρήκα κάποια λάθη στη προηγούμενη τα οποία θα διορθωθούν στην 8.0.3.0 .. ” Επειδή έχω καιρό να αναβαθμίσω και τα έχω ψιλοξεχάσει... Μπαίνουμε twrp, roboot στο twrp, wipe μόνο στο dalvic, data και cache, install την rom. Μετά τον super u…
-
Σωστά gkalen! Απλά έγραψα κι έπειτα ξεκινησα να κατεβαζω τη ρομ. Οπότε αφού δεν έχουμε αλλαγή έκδοσης η ενημέρωση γίνεται μέσω Twrp με factory reset και χωρίς κάτι που θα πρέπει να προσέξω. Σωστά;
-
Άρα gkalen στους vip που ηρθε mail με την stable rom, αυριο θα έρθει και νεότερο με ενημερωμένη ρομ ως προς τα εικονίδια; Αν γίνει έτσι να περιμένω και να ενημερώσω αύριο. Αναφέρομαι στην stable του rm3pro... Εγώ αυτή τη στιγμή έχω την stable 8.0.1.0 lollipop. Η 8.0.4.0 είναι MM; Μπορεί να γίνει ενημέρωση μέσω του twrp με factory reset ή θέλει κάποια διαφορετική διαδικασία γιατί αλλάζει η έκδοση android;