Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 427.
-
Παράθεση από geoanto555: “Ελληνικη γλώσσα υπάρχει ααπότην xiaomi στην global developer... Αν το πάρεις με αυτή το ξεκλειδωμα είναι εύκολο... ” Καλημέρα παιδιά ! ! ! Πριν λίγες μέρες παραγγειλα το redmi3s με την International version όπως έλεγε. Υπάρχει τέτοια Official ή πρόκειται για unofficial; Θα στείλω και printscreen βέβαια όταν έρθει και προτού πάω για ξεκλείδωμα . . .
-
Σε ευχαριστώ πολύ kandilak! Τελικά έφταιγε η οθόνη κλειδώματος που είχα αλλάξει! Το γύρισα στο default και όλα είναι οκ!!!
-
Παράθεση από kandilak: “@tasospap1986 πήγαινε και στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων κάθε εφαρμογής που θες να ανοίγουν την οθόνη και ενεργοποίησε το διακόπτη "Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος". Σε όσες είναι ήδη ενεργοποιημένο απενεργοποιησε και ξαναενεργοποιησε. ” Το δοκίμασα αλλά και πάλι τίποτα.
-
Παράθεση από kandilak: “@tasospap1986 Ρυθμίσεις - Κλείδωμα οθόνης - Ενεργοποίηση οθόνης με κάθε νέα ειδοποίηση ” Το είχα ήδη ενεργοποιημενο... Τωρα το ξε-επελεξα και το ξανα-επελεξα (μπας και λυθεί με όπως το θέμα των led), αλλά και πάλι τπτ...
-
Καλησπέρα παιδιά! Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει πως με την stable 8.0.1.0 σε rn3pro δεν ανάβει η οθόνη όταν λαμβάνω sms. Το led, οι ήχοι και η δόνηση λειτουργούν κανονικά. Υπάρχει κάπου η συγκεκριμένη ρύθμιση; Γιατί από το πρωί ψάχνω και δεν μπορώ να το βρω...
-
Καλησπέρα παιδιά! gkalen μπερδευτηκα λίγο τώρα... Η stable που έχουμε lollipop δεν είναι; Η βγήκε stable mm και δεν το πήρα χαμπάρι; Έχω χάσει την καθημερινή επαφη με το φόρουμ τις τελευταίες μέρες... Από stable lollipop σε stable mm είναι το θέμα πως θα γίνει, αν και έχουμε καιρό μέχρι τότε...
-
Καλησπέρα παιδιά! gkalen στην επόμενη stable θα έχουμε mm; Θα έχουμε οδηγίες για το φλασαρισμα, γιατί θα είναι και μετά από ένα 2μηνο, ή θα πρέπει να παρακολουθουμε αλλά νήματα για λύσεις άλλων μελών;
-
Παράθεση από gkalen: “@tasospap1986 Δεν είναι έτοιμο ακόμη , έχω φτιάξει όλα αυτά που χρειάζονται μέχρι τώρα , θέλει μερικά πράγματα ακόμα και να δω πως θα βάλω τα link , όπως βλέπεις δεν έχω βάλει ακόμα λινκ στο πρώτο ποστ .. Σκέφτομαι να βάλω και FAQ , για τις γνωστές ερωτήσεις που γίνονται συνεχώς , anyway θέλει λίγο δουλιτσα ακόμα , τα πολλά έχουν γίνει .. @requiem78 Θα βλέπεις στα DOWNLOAD .. Όπως βλέπεις οι πρώτες δύο ρομ δεν έχουν άλλο λινκ εκτός από τη ρομ . Οι υπόλοιπες έχουν άλλα δύο λ…
-
Μπράβο gkalen!!! Τελεια οργανωμένο τοπικ!!! Πολύ καλό που τα έχεις οργανωμένα όλα όσα χρειάζεται το κάθε κινητό να κατεβάσουμε!!!
-
demakhs δεν σε βλέπω να προτείνεις την gkalen stable, σαν ικανοποιημενος χρήστης και με ανησυχείς!!! Χαχαχαχα
-
Δική σου ή απόφαση... Πάντως με την ελληνική θα έχεις σίγουρα υποστήριξη σε σχέση με την μαϊμού... Έχει να κάνει με γνώσεις πάνω στη συγκεκριμένη ρομ. Τόσοι δουλεύουμε Kenzo ρομ οπότε ο, τι και να τύχει όλο και σε κάποιον θα έχει τύχει κάτι ανάλογο και θα βοηθήσει! Πέραν των παιδιών που είναι γνώστες βέβαια...
-
Παιδιά να παραθέσω κι εγώ την εμπειρία μου. Ήμουν κάτοχος Lenovo για 2 χρόνια δεν είχα πειράξει το παραμικρό από ρομ αν και ήταν παιχνιδάκι να αλλάξω εκεί. Όταν μου χάλασε τελικα λόγω χαρακτηριστικων αποφάσισα να αγοράσω το n3pro. Στο κινεζομαγαζο στην παραγγελία έγραψα τα γνωστά σε copy paste, root the phone, install Greek language και άλλα τέτοια. Μια μέρα ενώ περίμενα να έρθει χάζευα στο ίντερνετ και έπεσα στο φόρουμ μας και τότε κατάλαβα τι βλακεια έκανα που ζήτησα τέτοια πράγματα από τον κι…
-
Παράθεση από gkalen: “@tasospap1986 Αλλάζει μόνο γι'αυτους που έχουν συσκευή με 2g ram , στις συσκευές με 3g ram παραμένει το ίδιο συνεχώς .. Το γράφω στην περιγραφή της ρομ στα downloads .. ” Οκ σορρυ. Δεν το παρατήρησα...
-
Το clean.zip δεν αλλάζει από ρομ σε ρομ; Μπορούμε να έχουμε ένα και κάθε φορά που φλασάρουμε νέα ρομ να τρέχουμε το ίδιο;