Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 587.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕίναι καθολικός οδηγός και εφαρμόζεται από όλα τα κινητά υπό την προϋπόθεση ότι το κινητό δεν είναι κλειδωμένο, σου παραθέτω τον Ευρωπαϊκό Οδηγό στα αγγλικά όπου αντί δικιά μας (GTV-fastboot) Rom χρησιμοποιείς την επίσημη ξένη: Method 3: Fastboot Update
-
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από verfot33: “ευχαριστω αλλα αυτος οδηγος ειναι για mi4c με τον οποιο εφτιαξα το πρωτο μου mi4c Το νεο μου τηλ ειναι το mi4 αλλα δεν εχει την κινεζικη αλλα μια stable 7.00.55.00 η οποια εχει TWRP 2 ενσωματωμενο Υποθετω πως μπορω να φλασαρω κατευθειαν την ελληνικη dev ειναι ετσι? ” Από stable περνάς GTV Stable, ακόλουθα τον παρακάτω οδηγό για να φλασαρεις developer και μετά GTV developer, εννοείται ότι θα κατεβάσεις - χρησιμοποιήσεις τα αρχεία που αφορούν τη συσκευή σου. Οδηγός Καθαρής …
-
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλορίζικο και διάβασε το παρακάτω θέμα: Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C (Για πρώτη φορά)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
-
Στο Mi-2s υφίσταται το πρόβλημα της πρόσβασης στο root το οποίο ξεπερνιέται με την εγκατάσταση του SuperSU.zip μέσω TWRP, πλήν όμως μετά από Factory Reset, για να είμαι σίγουρος, ενώ απέκτησα δικαιώματα στη root μέσω SuperSU, κάθε φορά που ξεκινώ τη συσκευή μου παίρνω την παρακάτω αναφορά λάθους (bug): GTV-6.5.19_zps4gixri29.jpg Ότι και να δοκίμασα δεν μπόρεσα να την εξαλείψω οπότε επιστρέφω στη σιγουριά της GTV-6.5.12
-
Άξιος, καλό ταξίδι....
-
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από kok8: “Παράθεση από GR_Macedon: “Κώστα μη τα βγάζεις όλα στη φόρα. Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια........ ” Τώρα άμα σας πω ότι γεννήθηκα και έχω εξοχικό Νέο Μαρμαρά, προφανώς θα γελάσετε γκαρτντάσια μου, καθώς το βλέπω μόνο μέσω google earth λόγω διαδοχικών εξετάσεων (πανελληνίων) των παιδιών, και όποτε πληρώνω τον ΕΝΦΙΑ ! ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13786/ ” Δώσε πίκρα το κερ@τό μου μέσα angry.png
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Κώστα μη τα βγάζεις όλα στη φόρα. Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια........ ” Τώρα άμα σας πω ότι γεννήθηκα και έχω εξοχικό Νέο Μαρμαρά, προφανώς θα γελάσετε γκαρτντάσια μου, καθώς το βλέπω μόνο μέσω google earth λόγω διαδοχικών εξετάσεων (πανελληνίων) των παιδιών, και όποτε πληρώνω τον ΕΝΦΙΑ !
-
Γενέθλια Φόρουμ
kok8 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρόνια μας πολλά!!!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από divo: “καποιος σκεπτεται το φαι caeser.? ” Ποιός θα μπορούσε να πεί "ΟΧΙ" σε μια ακόμη απόλαυση (φαγητό), εάν προέκυπτε κάτι τέτοιο, ωστόσο κάνοντας δεύτερες σκέψεις για τη συνάντηση, σκεφτόμουν, ότι "καθηλωμένοι" σε μια καρέκλα καφετέριας μάλλον δεν θα είναι το ιδανικό περιβάλλον για μια τέτοια συνάντηση...Ίσως μια αίθουσα ή ένας ανάλογος χώρος να μας εξασφάλιζε την απαραίτητη "ελευθερία κινήσεων" που χρειάζεται κάποιος σε μια τέτοια συνάντηση και γι'αυτό ρώτη…