Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 587.
-
Συγχαρητήρια @NasDriver @mixaliscy @pechr καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα...
-
@teodorzaf Καλορίζικο.....
-
αναβαθμιση stable εκδοσης σε mi2s
kok8 - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΓια παν ενδεχόμενο κάνε αυτό που σου λέει ο Bodai Μπες και δες σε αυτόν τον οδηγό... και μετά ότι γράφω εδώ: Δοκίμασε τα παρακάτω: Αν θέλεις να βάλεις deloper rom τότε στο 1ο Βήμα κατεβάζεις το πλήρες πακέτο της πηγαίνοντας στον ιστότοπο Method 3: Fastboot Update όπου κατεβάζεις τη ΡΟΜ Xiaomi Mi 2/2S Latest Developer Version Fastboot File Download
-
kok8 - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΠαράθεση από smitsos: “Όπως βλέπεις έχει εξαφανιστη ο εσωτερικός χώρος του τηλ. Και έχει μείνει μόνο ο χώρος αποθήκευσης. ” Σου παραθέτω το δικό μου αποθηκευτικό χώρο με τη developer GTV-6.3.17 Mi2S%20Storage%20Usage_zpssicikoj7.jpg
-
kok8 - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΠαράθεση από smitsos: “φιλε εχω θεμα τωρα οταν κανω reboot με πεταει συνεχεια σε recovery κατασταση SOS!!! ” Δοκίμασε τα παρακάτω: 1η Περίπτωση α. Βγάλε τη μπαταρία εκτός για λίγα λεπτά και μετά ξανατοποθέτησέ την. β. Μπες σε κατάσταση Recovery [=πάτησε πρώτα το κουμπί Volume+ και μετά, χωρίς να αφήσεις το Volume+ πίεσε και το κουμπί Power για τόσο χρονικό διάστημα μέχρι να πρωτοφανεί το εικονίδιο MIUI, οπότε και αφήνεις και τα δύο (2) κουμπιά]. γ. Κάνε Wipe Cashe και μετά Wipe User Data (SOS το…
-
kok8 - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΠροσπάθησε ξανά αφού ξανακατεβάσεις τη ρομ "Mi-2S (Aries) (MIUI V7) => xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_Stable-V7.1.1.0.zip" Οι διατιθέμενοι τρόποι είναι σωστοί, προσωπικά χρησιμοποιώ στο δικό μου Mi2s το 2ο τρόπο μέσω recovery και κάνω πάντα wipe cashe. Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω TWRP & Mi Recovery) Το πρόβλημα που περιγράφεις μου έχει τύχει και εμένα στο παρελθόν και αφορούσε σε corrupted rom (μη σωστά κατεβασμένη ρομ). Δεν έχω stable για να σε βοηθήσω περαι…
-
XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 2 16GB ROM MTK6795 2.0GHz 64bit Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone Καλή τύχη σε όλους μας!
-
Παράθεση από jp7rgv: “Ευχαριστώ ρε παιδιά, πρώτη φορά κερδίζω σε διαγωνισμό! Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά του τρομερου μας φόρουμ και το merimobiles !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να το χαρείς και να ξέρεις ότι η χαρά σου είναι και δική μας.... Καλή και ευχάριστη ακρόαση....
-
Καλή Τύχη σε όλους μας!
-
Λες να μην το ξέρω που νομίζεις πως μεγάλωσα, αφού!
-
Όταν κλείσουμε τα 3 χρόνια θα πρέπει να κάνουμε μια κίνηση να βρεθούμε και στην Αθήνα ή όπου βολεύει ο Προαστιακός (ελέω Πατρινού Admin) γιατί τα γκαρντάσια μου μας έχουν ξεσκίσει!!!
-
Συγχαρητήρια στους νικητές!
-
Οδηγός Εγκατάστασης Ταπετσαρίας (Wallpaper) στην Επιφάνεια Εργασίας στη MIUI V5
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από MANVLIS: “ Παράθεση από mixaliscy: “Φίλε @MANVLIS κάθισαν πάνω στην περίπτωση σου χθες 5-6 users από το φόρουμ. Ότι έχουν όλα τα κινητά στο θέμα ταπετσαρία το δικό σου ήταν ανάποδα. Στο τέλος και αφού σε ρώτησε κάποιος απάντησες πως έχεις μια Ρομ ότι νάναι από εκεί που το αγόρασες. Πράγμα που κάνει λογικό αυτό που συμβαίνει με το κινητό σου, μέχρι να βάλεις μία επίσημη Ρομ, είτε ελληνική είτε ξένη. Στο εξηγήσαμε αυτό, σου είπαμε να σε βοηθήσουμε να βάλεις τη νέα Ρομ και εσύ σκαλίζει…
-
Οδηγός Εγκατάστασης Ταπετσαρίας (Wallpaper) στην Επιφάνεια Εργασίας ή στην Οθόνη Κλειδώματος στη MIUI V7
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spoulk: “Πολύ ωραίος οδηγός!!!... Συγχαριτήρια!!! Μήπως υπάρχει και κάποιος για την απενεργοποίηση των Daily Lock Screens? ” Προσωπικά στη GTV-6.1.28 που φέρω, τα Daily Lock Screens απενεργοποιούνται με την τοποθέτηση δικής μου ταπετσαρίας στην Οθόνη Κλειδώματος, ακολουθώντας φυσικά τον οδηγό παρόντος θέματος.
-
Οδηγός Εγκατάστασης Ταπετσαρίας (Wallpaper) στην Επιφάνεια Εργασίας στη MIUI V5
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από MANVLIS: “Sto Red mi note 2 υπάρχει ξεχωριστή επιλογή στις ρυθμίσεις ταπετσαρία. Όταν πάω στις φωτογραφίες μου για να επιλέξω μία συγκεκριμένη εικόνα και ενώ πατάω πάνω στην εικόνα δεν τη βγάζει ως ταπετσαρία. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ? ” Ρίξε μια ματιά στο νέο οδηγό που ανέβασα αποκλειστικά για τη MIUI V7 : Οδηγός Εγκατάστασης Ταπετσαρίας (Wallpaper) στην Επιφάνεια Εργασίας ή στην Οθόνη Κλειδώματος στη MIUI V7
-
Οδηγός Εγκατάστασης Ταπετσαρίας (Wallpaper) στην Επιφάνεια Εργασίας ή στην Οθόνη Κλειδώματος στη MIUI V7
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΔιαδικασία Εγκατάστασης Ταπετσαρίας (Wallpaper) στην Επιφάνεια Εργασίας ή στην Οθόνη Κλειδώματος στη MIUI V7 Προσοχή Καλό είναι το κινητό μας να είναι καλά φορτισμένο. Η συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό της εικονικής απεικόνισης του παρόντος οδηγού είναι η Xiaomi - Mi2S. „MIUI V7“ ΒΗΜΑ 1o - Ανοίγουμε την εφαρμογή «Ρυθμίσεις». Epilogi_Tapetsarias01_zpseupqtzph.jpg ΒΗΜΑ 2o - Επιλέγουμε την επιλογή «Ταπετσαρία». Epilogi_Tapetsarias02_zpsosvxatrq.jpg ΒΗΜΑ 3o - Επιλέγουμε την επιλογή «Επιλογή…
-
Προβλημα με drivers
kok8 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Panoszw: “καμια βοηθεια? ” Διάβασε τον οδηγό Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers καθώς και την παρακάτω ανάρτηση του χρήστη Leontamp μπας και βρεις κάποια βοήθεια.... Παράθεση από Leontamp: “Τελικά με το Mi PC Suite πως λέγεται έγινε η δουλειά... Το κινητό το αναγνώριζε οπως είπα σα 2 συσκευές αλλά όταν έμπαινα fastboot έβλεπε μόνο το redmi με κίτρινη πινακίδα σαν άλλη συσκευή. Μετά το πέρασμα του Mi PC Suite το αναγνώριζε στη διαχείριση συσκευών σαν android phone / nexus ADB in…