Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 587.
-
Συγχαρητήρια, σιδεροκέφαλος...
-
Είμαι εργατικός μετανάστης!!!! Ένα καφέ στην όμορφη πλατεία της γειτονιάς μου (Επτάλοφος) είναι μια σπάνια πλέον απόλαυση αλλά όποτε ανέβω θα το ποστάρω και ότι προκύψει.....
-
Ναι γιά!!! (για να μιλήσω και λίγο στη μητρική μου γλώσσα), καλωσόρισες στην παρέα μας και σιδεροκέφαλος......
-
Συγχαρητήρια και σιδεροκέφαλος!!!!
-
Μόλις πέρασα επιτυχώς, με το 2ο τρόπο, τη νέα MIUI V7 GTV-5.8.20 στο Mi2s μου.
-
Για τους αξιόλογους "μάγειρές μας" παραθέτω την παρακάτω ανακοίνωση στις 21:05 σήμερα 22/8/15 από τον ingbrzy (MIUI Multilang leader) στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό φόρουμ (xiaomi.eu) : "All roms reuploaded... Highly recommended download it again for all redmi series users.. fixed all lags caused by previous version.." Σε ελεύθερη μετάφραση: "Όλες οι ROMS έχουν ανέβει ξανά (εννοεί στο server τους).... Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όλους τους χρήστες συσκευών τύπου redmi[i] να τις ξανακατεβάσουν[/i] ....Δ…
-
Παράθεση από caeser: “Προφανώς λείπει σε όλες τις GTV... Φαντάζομαι στο επόμενο update θα φτιαχτεί....” Δεν υφίσταται και στο Mi-2s
-
Η νέα GTV-5.7.24 εγκαταστάθηκε στο Mi-2s χωρίς προβλήματα.
-
Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Οδηγός απαραίτητος μετά από «Full Wipe Data»
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από mpoulieris: “εχω κολησει,καμια ιδεα” Ενεργοποίησε το wifi σου....
-
H GTV-5.7.10 εγκαταστάθηκε, χωρίς προβλήματα, στο Mi-2S μου.
-
H νέα GTV-5.7.2 εγκαταστάθηκε στο Mi-2S χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Παράθεση από Gkontos10: “Την έβαλε κανένας σε ΜΙ2?? Είναι ολα καλά?” Σε Mi2s όλα καλά!!!
-
Παράθεση από Kalmichalis: “Την φλασαρε κάνεις σε mi2? είναι όλα καλά?” Eγώ δεν μπόρεσα καθώς μου έδωσα αναφορά λάθους "Corrupted"
-
Μου έδωσε αναφορά ότι το αρχείο είναι corrupted και δεν μπορεί να κάνει την εγκατάσταση.
-
Παράθεση από Gkontos10: “Ρε παιδία για ΜΙ2 είναι ασφαλές να την βάλουμε?? Γιατί στο eu λέει ότι την έχουν αποσύρει λόγο προβλημάτων... ???” Όντως τη δική μας GTV δεν μπόρεσα να την εγκαταστήσω, μόλις κατέβασα 23:00 τη νέα 5.6.19 από xiaomi.eu και εγκαταστάθηκε απροβλημάτιστα.
-
Παράθεση από kostakislarisa: “...Τσάμπα μάγκες δηλαδή..” Ακριβώς! Είναι ένας πανέξυπνος μηδενικού κόστους τρόπος μάρκετινγκ, μέσω της αδάπανως εκμετάλλευσης του μόχθου των τοπικών φόρουμ που ουσιαστικά προμοτάρουν και ταυτόχρονα εξελίσσουν το λογισμικό τους!!!
-
Πριν μερικές ώρες πέρασα χωρίς κανένα πρόβλημα (αντικαταστάθηκε μάλιστα και η μέχρι τώρα προβληματική εφαρμογή "Μεταφορά) από το xiaomi.eu την πολύγλωσση πρόσφατη rom για το Mi-2s κινητό μου xiaomi.eu_multi_aries_5.6.11_v6-5.0.zip
-
Ote tv go
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “.... Βάζω xbmc και στρωνουν χαρακτήρα.” Kodi εννοείς και σε λαπτοπ και σε κινητό... Ωστόσο θα ήθελα να μπορώ να τρέξω το ote tv go και στο xiami κινητό μου.
-
Παράθεση από Kalmichalis: “Στο mi2 δουλεύει μια χαρά μέχρι στιγμής!!! Καλή δουλειά ” Το επιβεβαιώνω!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Είναι έτοιμες οι νέες GTV-5.6.4 ROMs για όλες τις συσκευές... .................................................... - Mi-2/S => xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_GTV-5.6.4.zip (V6 Developer - Lollipop) Καλό Download...” Στο Mi-2s μετά από 2 προσπάθειες με ξανακατέβασμα της ρομ και εγκατάσταση μέσω recovery παίρνω το μήνυμα "Install update.zip failled, update zip is corrupted"