Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 587.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παράθεση από MIUI_ART: “ENHΜΕΡΩΣΗ : Οι νέες GTV-5.5.29 ROMs έχουν ανέβει στον Server και η λίστα στην πρώτη σελίδα θα ενημερωθεί αργότερα... - [5.5.29] Xiaomi MI-4 - [5.5.29] Xiaomi MI 3 - [5.5.29] Xiaomi Redmi 2 - [5.5.29] Xiaomi Redmi Note 3G/WCDMA - [5.5.29] Xiaomi Hongmi Mi-Pad - [5.5.29] Xiaomi Redmi Note 4G/LTE - [5.5.29] Xiaomi Hongmi - Redmi 1S 3G/WCDMA - [5.5.29] Xiaomi Hongmi - Redmi 1 - [5.5.29] Xiaomi Redmi 2 TD-2GB - [5.5.29] Xiaomi MI 2/2S - [5.5.29] Xiaomi MI 2A - [5.5.29] Xiaomi …

• nova Go -Service is Unavailable

kok8 - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Παράθεση από prekasg: “Στο δικο μου δεν παιζει με το Hide my root Δοκιμασα το RootCloak αλλα μεσα στις διαθεσιμες εφαρμογες δεν μπορω να βρω το novago μαλλον το εχει με αλλη ονομασια για να απενεργοποιησω το root να φαινεται. Τελικα βρηκα λυση ... αλλα βρεθηκε νεο προβλημα ως εφαρμογη με ροοτ μπορει να παιξει αλλα δεν λειτουργει στο mi4 ... " Playback for this video is not supported on the current device"” Το ίδιο ισχύει και για το αντίστοιχο ΟΤΕ TV GΟ......

• Παράθεση από ronin13: “Καλησπέρα! Όλα καλά και ωραία με την 5.5.8, αλλά βλέπω ότι εμμένει ενα προβληματάκι που μου εμφανιστηκε με το lollipop... Ενώ μπορώ να ρυθμίσω την ένταση του ήχου κλήσης, δε μπορώ να κάνω το ίδιο ούτε με την ένταση των ειδοποιησεων, ούτε των εφε του συστηματος.. Έχει κανείς καμιά ιδέα;” Στο δικό μου Mi-2s με την έκδοση xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_GTV-5.5.8.zip δεν έχω κανένα πρόβλημα ήχου. Μέχρι πριν αυτή την έκδοση, στην επιλογή κατάστασης "Silent" δεν απενεργοποιώνταν…

• Παράθεση από ronin13: “ Αν έχουμε περασμένη lollipop στο mi2s πρέπει πάλι να περάσουμε την καινούργια από recovery με factory reset?” Όχι δεν απαιτείται ξανά Factory Reset, προσωπικά από τους παρακάτω 2 τρόπους αναβαθμίσεις χρησιμοποιώ το δεύτερο κάνοντας μόνο wipe/cashe (όχι wipe/data): Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)

• Παράθεση από Kalmichalis: “Για πείτε γνώμη για την 5.5.1 στο mi2 .... Βγήκε καλή? Γτ είχα ακούσει ότι έχει αρκετά bugs η ρομ γενικά....” Την τοποθέτησα και δεν βλέπω κανένα bug όλα είναι καλά, χωρίς σημαντικές διαφορές..

• Παράθεση από MIUI_ART: “Για δοκιμάστε τώρα την ROM για το Mi-2/S, και πείτε μας εάν είναι εντάξει !!! MD5_Sum => 064DBF90D48E650869EBD1B4AACC3A8F => xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_GTV-5.4.24.zip” Η αναβάθμιση στο Mi-2S έγινε, όλα καλά...

• Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.4.24 ROM για το Mi-2/S.... - Mi-2/S => xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_GTV-5.4.24.zip (V6 Developer - Lollipop) ----( ΟΔΗΓΙΕΣ )----„<span style="text-decoration: underline"><i><b>ΠΡΟΣΟΧΗ (Mi-2/S)!!!</b></i></span> Θα πρέπει να κάνετε από το Recovery Factory Defaults/Reset πριν την περάσετε. Θα κάνει περίπου 10 λεπτά να εγκατασταθεί, και να έχετε πλήρως φορτισμένη την συσκευή σας.“-------- ----Changelog της τρέχουσας έκδοσης.---…

• Μόλις πέρασα τη xiaomi.eu_multi_aries_5.4.24_v6-5.0.zip στο Mi-2s μου από το ευρωπαϊκό φόρουμ της xiaomi προκειμένου να δοκιμάσω το ραδιόφωνο το οποίο παίζει κανονικά όπως και παλαιότερα. Επίσης δοκίμασα και τη νέα λειτουργία με την οποία το φλας αναβοσβήνει στις εισερχόμενες κλίσεις η ρύθμιση γίνεται ως εξής: Ρυθμίσεις==>Ρυθμίσεις Κλήσεων (στο κεφάλαιο "Εφαρμογές Συστήματος") ==>Ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων(στο κεφάλαιο "Παράμετροι Απάντησης") ==> Flash when ringing

• Στο Mi-2S πέρασα απροβλημάτιστα το Fix.

• Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιααααα βοήθειααααα εβαλα την ρομ .. αλλά μετα από restart μου βγάζει μια ειδοποίηση οτι τα google gapps δεν κανουν load και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα στο κινητό .. μου το βγάζει ξανα και ξανα αυτόματα και γρήγορα τι να κάνω >>>>” 1.Ρυθμίσεις==>Εφαρμογές==>Google Play Store==>Καθαρισμός Δεδομένων 2. Διαγράφεις το google λογαριασμό σου π.χ. xxx@gmail.com Ρυθμίσεις==>Όλα==>Google==>xxx@gmail.com 3. Επανεκκίνηση και ενεργοποίηση πάλι του google λογαριασμού σου Στο παρ…

• Παράθεση από Gkontos10: “Παράθεση από Gkontos10: “Μια ερώτηση... Μου είπατε από πάνω ότι καλύτερα να αποφύγουμε το titanium backup γιατί μπορεί κατά λάθος να μεταφέρει παλιά δεδομένα και να επηρεάσει την ρομ.. Μια ερώτηση Αν κανω backup μονο τις εφαρμογές, και οχι εφαρμογές + δεδομένα Έτσι μπορώ να τα κάνω restore στην νέα ρομ? Εχω ΜΙ2” Μπορεί κάποιος να βοηθήσει και εδώ παρακαλώ, γιατι θέλω να την περάσω απόψε” Για διάβασε εδώ *** Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Και δουλεύει τώρα κανονικά ? Ακούγεται ο ήχος ?” ΝΑΙ απλά αν κατά λάθος μπεις στο ραδιόφωνο με wifi ανοιχτό τότε θα πρέπει να ξανακάνεις τα βήματα 4 και 5 που περιγράφω παραπάνω.

• Παράθεση από MIUI_ART: “----( FIX_FM_Radio Mi-2S (Lollipop) )----Σε όσους έχουν την GTV-5.4.17 (Lollipop) για το Mi-2S, ας δοκιμάσουν να κάνουν flash το παρακάτω Fix για το FM_Radio... Είναι μία απόπειρα για που κάνω χωρίς να έχω την συσκευή, και θα χρειαστώ τις δοκιμές σας.. => Attachment (ID: 4167) Απλά το περνάτε πάνω από την ROM από το Recovery ή τον Updater της MIUI--------” Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kok8: “Το εγκατέστησα και για να τρέξει το offline FM Radio, εκτός από την 1η εκ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “----( FIX_FM_Radio Mi-2S (Lollipop) )----Σε όσους έχουν την GTV-5.4.17 (Lollipop) για το Mi-2S, ας δοκιμάσουν να κάνουν flash το παρακάτω Fix για το FM_Radio... Είναι μία απόπειρα για που κάνω χωρίς να έχω την συσκευή, και θα χρειαστώ τις δοκιμές σας.. => Attachment (ID: 4167) Απλά το περνάτε πάνω από την ROM από το Recovery ή τον Updater της MIUI--------” Το εγκατέστησα και για να τρέξει το offline FM Radio, εκτός από την 1η εκκίνηση που υποχρεωτικά ζητάει internet, απεν…

• Παράθεση από Patsias78: “Ο.κ. το βρήκα!Ευχαριστώ πολύ! Πάντως τρώει πολύ ραμ! 75% και δεν έχω περάσει τίποτα!” Στη δική μας GTV Rom (Mi2s) τα πλήκτρα επανακαθορίζονται ως εξής: Ρυθμίζεις==>Πρόσθετες Ρυθμίσεις==>Πλήκτρα όπου: Πρόσφατα=Αριστερό Πλήκτρο Αρχική Οθόνη=Κεντρικό Πλήκτρο Πίσω=Δεξί Πλήκτρο

• Παράθεση από Kalmichalis: “το spirit2 δεν παιζει στο mi2 ακουγεται η ηχος για ενα δευτερολεπτο και μετα τπτ....” H έκδοση που χρησιμοποιώ με επιτυχία στο δικό μου Mi-2S είναι η Spirit2_Real FM Radio 4 AOSP v2015_04_08_lollipop Τσέκαρε τα παρακάτω και κάνε για καλό και για κακό και μία επανεκκίνηση, Μenu==>Set==>Tuner==>Band==>EU Μenu==>Set==>Audio==>Mode==>Analog Μenu==>Set==>Audio==>Output==>Speaker Μenu==>Set==>Audio==>Stereo

• Παράθεση από dnomikos: “....... Αυτό το πρόβλημα με το Ραδιόφωνο, υπάρχει στο Mi2 στις lollipop εκδόσεις.” Τελευταία στιγμή πριν γυρίσω στη GTV-5.3.27 (V6 kit Kat) ROM βρήκα μια εφαρμογή FM ραδιοφώνου η οποία παίζει κανονικά στο Mi-2S με τη GTV-5.4.17 (V6 Lollipop) ROM. Η εφαρμογή είναι η Spirit2: Real FM Radio 4 AOSP και είναι διαθέσιμη στο Google Play στα 10,00€. Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα μια "δοκιμαστική" έκδοση την οποία εφάρμοσα με επιτυχία. Έχει πολλές δυνατότητες, επιλογές και ρυθμίσει…

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Kalmichalis: “Βρε παιδιά σας παρακαλώ φτιάξτε το ραδιόφωνο στο mi2 δεν αντέχω χωρίς ράδιο, please.... Αν είναι να βάλω την official developer την κινεζική... Please φτιάξτε το... Δεν βρίσκει τους σταθμούς και δεν ακούγεται τπτ από τα ηχεια/ακουστικά” Όσοι έχετε το κινητό, καλό θα ήταν να κάνετε confirm εδώ και εδώ, γιατί δεν βλέπω να ασχολούνται σύντομα με το θέμα...” H ανάρτηση έγινε αλλά δεν βλέπω μεγάλη συμμετοχή, οπότε η επιστροφή στην τελευταία GTV V6 Ki…

• Εντυπώσεις για το MI2-S

kok8 - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Παράθεση από ronin13: “Έβαλε κανένας τη Lollipop v6? Γνώμες;” Ως Beta Tester την έχω εγκαταστήσει στο Mi-2s με τις εξής παρατηρήσεις: α. Χρειάζεται λίγη ακόμη Μετάφραση. β. Η εφαρμογή «Ραδιόφωνο» δεν παράγει ήχο, ούτε με ακουστικά ούτε χωρίς. γ. Η εφαρμογή «Μεταφορά» κρασάρει κατά την εκκίνηση. δ. Για να ορίσεις άλλους ήχους κλήσεις και ξυπνητηριού θα πρέπει να τοποθετήσεις τα αντίστοιχα αρχεία ήχου στο φάκελο «Μουσική» (να τα κάνεις ορατά θέτοντας ως μέγεθος τα 0ΚΒ) καθώς δεν διαβάζει και δεν σ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kok8: “Διάβασε εδώ εγώ την πέρασα και τώρα την παραμετροποιώ καθώς είναι καθαρή εγκατάσταση όλα από την αρχή” Το Φόρουμ για ΒΕΤΑ testers είναι κλειστό και έχουν πρόσβαση ΜΟΝΟ όσοι έχουν δηλωθεί ως ΒΕΤΑ Testers. ;)” Αυτά πεθαίνεις όταν κοιμάσαι 05:00 για να τσεκάρεις τη ρομ.....