Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 587.

• Παράθεση από Gkontos10: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gkontos10: “Πότε θα έχουμε την 5.4.10 για ΜΙ2?” Προφανώς αύριο αφού πρώτα περάσει από τα Test που θα κάνουν οι BETA testers μας... :D” Ακόμα φίλε μου να βγει για ΜΙ2??” Διάβασε εδώ εγώ την πέρασα και τώρα την παραμετροποιώ καθώς είναι καθαρή εγκατάσταση όλα από την αρχή.

• Πρόβλημα με Google play

kok8 - - Mi-2 (Aries)

Μήνυμα

Καθάρισε τα δεδομένα της εφαρμογής Ρυθμίσεις==>Εφαρμογές==>Όλες οι Εφαρμογές==>Google Play Store Απενεργοποίησε ή αφαίρεσε το google λογαριασμό σου Ρυθμίσεις==>Λογαριασμοί==>Όλα==>Google===>xxxx@gmail.com πατάμε το κουμπί κάτω και στη μέση "Περισσότερα" Αφαίρεση Λογαριασμού. Επανεκκίνηση και Επανεγκατάσταση του λογαριασμού Google.

• Παράθεση από SATOYRIOS: “έκανα αναβάθμιση της εφαρμογές και έχει ώρα που δεν βγάζει τίποτα. μακάρι να ήταν αυτό. Λίγο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. πες μου κάτι τελευταίο. ποια προτείνεις πιο stable για mi2s.να τη βάλω και ησυχασω” Καθάρισε τα δεδομένα των εφαρμογών Ρυθμίσεις==>Εφαρμογές==>Όλες οι Εφαρμογές==>Πληκτρολόγιο SwiftKey και Ρυθμίσεις==>Εφαρμογές==>Όλες οι Εφαρμογές==>Google Play Store Απενεργοποίησε ή αφαίρεσε το google λογαριασμό σου Ρυθμίσεις==>Λογαριασμοί==>Όλα==>Google===>xxxx@gmai…

• Εύχομαι σε σας και τις οικογένειές σας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! ANASTASIS_zpssq0gnhcl.jpg

• Παράθεση από SATOYRIOS: “μετά από αναβάθμιση το update. zip το κρατάμε; εννοώ μπορούμε να το σβησουμε;” Φυσικά, και το διαγράφουμε από τη συσκευή. Προσωπικά πάντα κρατάω ένα αντίγραφο της ρομ στον Η/Υ και πάντα έχω την τελευταία που χρησιμοποιούσα (σε περίπτωση που θέλω να γυρίσω σε αυτή) + τη νέα που μόλις πέρασα....

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από panokato1096: “και αν ναι ?? θα ειναι περιορισμενη η χρηση που θα μπορω να εχω σε αυτα ?? θα ειναι για καποιο χρονικο διαστημα ή απλως δεν θα μπορω να εχω προσβαση σε καποιες λειτουργιες του” Λέγεται ότι θα μπορέσεις να κάνεις αναβάθμιση κανονικά και θα τρέχει το λειτουργικό κανονικά αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα (1 χρόνος????)” Παραθέτω την ακριβή ανακοίνωση: "Προσφορά δωρεάν αναβάθμισης* Σας έχουμε σπουδαία νέα! Θα προσφέρουμε μια δωρεάν αναβάθμιση στ…

• ΜΙ2 και mail..

kok8 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Kalmichalis: “Ναι αλλά από τη στιγμή που η νέα rom είναι loolipop και όχι kitkat και από τη στιγμή που προχθές, όσο την είχαv διαθέσιμη την νέα rom στο update (notification για update) γτ να ακολουθήσω την διαδικασία της gtv (kitkat) ...???....... Τα ρώταω γτ αν κάνω την διαδικασία αυτή θα χάσω τα πάντα από το κινητό μου ενώ με το update δεν χάνω τπτ” Η ελληνικη V6 lolipop είχε πρόβλημα και αποσύρθηκε μέχρι να βγει Fix. Αναλυτικές οδηγίες αναβάθμισης λογικά θα παρασχεθουν όταν ξαναν…

• ΜΙ2 και mail..

kok8 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Gkontos10: “Ρε παιδιά πέρασα την τελευταία ρομ στο ΜΙ2 μου και από τότε τα mail μου δεν συγχρονιζουν αυτόματα από μόνα τους.. Δλδ μόλις έρθει κάποιο μαϊλ δεν με ειδοποίει και πρέπει να κάνω manual refresh.. Καμία ιδέα?” Στο δικό μου Mi-2S χρησιμοποιώ την ελληνική GTV-5.3.27 και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το mail. Αν θέλεις καθάρισε τα δεδομένα της εφαρμογής από εδώ Ρυθμίσεις==>Εφαρμογές==>Mail==>Καθαρισμός δεδομένων. Άλλο βήμα είναι η διαγραφή και επανασυντονισμός του Gmail ως εξής:…

• Παράθεση από wankel13: “Παράθεση από kok8: “Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε εάν σου περνάει η ROM του xiaomi.eu => CGMedia” Δυστυχώς έχω μπει σε συνεχές loop στο Mi-Recovery και το κινητό αρνήται να επανέλθει στην προηγούμενη έκδοση.... Μάλλον πάω για Full wipe data και επενεγκατάσταση επίσης το μενού στο recovery γυρνάει στα κινέζικα.....” Ακριβως το ιδιο συνεβη και σε μενα.οποτε μονη επιλογη πλεον το factory default?” Για να το επαναφέρω (προσοχή στην kit kat V6 που είχα) ακολούθησα τα βήματα…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε εάν σου περνάει η ROM του xiaomi.eu => CGMedia” Δυστυχώς έχω μπει σε συνεχές loop στο Mi-Recovery και το κινητό αρνήται να επανέλθει στην προηγούμενη έκδοση.... Μάλλον πάω για Full wipe data και επενεγκατάσταση επίσης το μενού στο recovery γυρνάει στα κινέζικα.....

• Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Είναι έτοιμη η πρώτη MIUI V6 (Lollipop - Android V5.0) GTV-5.4.3 ROM για το Mi-2/S...- Mi-2/S => xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_GTV-5.4.3.zip (V6 Developer - Lollipop) ...........” Έχοντας ήδη εγκατεστημένη την τελευταία Kit Kat GTV-5.3.27 προσπάθησα να κάνω την αναβάθμιση μέσω του 2ου τρόπου "Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)" μετά από wipe/cache δυστυχώς έλαβα το μήνυμα "Install update failed - Error apyling update"

• Παράθεση από dnomikos: “@kok8 @Gkontos10 location-fix_aries_5.3.27.zip ” ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!

• Παράθεση από dnomikos: “.....Τώρα για το location, επειδή δεν έχω το κινητό, ίσως χρειαστούν παραπάνω δοκιμές. Περάστε το location-fix2_aries_5.3.27_5.3.27.zip πάνω από το πρώτο patch και ξαναδοκιμάστε. Αυτή τη φορά, μάλλον είναι εντάξει. Αλλιώς, εδώ είμαστε ” Λοιπόν πέρασα πρώτα το 1ο fix και από επάνω προσπάθησα να περάσω το 2ο fix ( Πρώτα τα μετονόμασα σε update.zip και μετά μέσω recovery=>wipe/cache=>install update), δυστυχώς δεν με άφησε να ολοκληρώσω την αναβάθμιση, μετά δοκίμασα μέσω του …

• Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα το location fix δεν έδωσε τα αναμενόμενα στο Mi-2s GTV - 5.3.27

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kok8: “ Μήπως θα μπορούσαμε και εμείς του Mi-2s να έχουμε κάτι αντίστοιχο, μιας και το πρόβλημα συμβαίνει και σε εμάς. Μέχρι να το καταλάβω άλλαζα συνέχεια παρόχους στο apk που έχω για τον καιρό :/” Από ότι βλέπω για το Mi2S, το έχει ήδη ενσωματώσει ο admin στην 5.3.27. Μήπως λες την παλιά v5?” Στην GTV-5.3.27 αναφέρομαι όπου το wifi location των google maps και πως επηρεάζει την εφαρμογή καιρού(Weather & Clock Widjet) που χρησιμοποιεί το wifi location και gp…

• Παράθεση από dnomikos: “Επειδή σε μερικές περιπτώσεις δεν εγκαθίσταται το location-fix σε μορφή patch, όποιος έχει πρόβλημα ας κατεβάσει τα παρακάτω ανάλογα το κινητό του. location-fix_cancro_GTV-5.3.27.zip location-fix_dior_GTV-5.3.27.zip Εγκατάσταση από Updater ή Recovery (στο active partition) ” Μήπως θα μπορούσαμε και εμείς του Mi-2s να έχουμε κάτι αντίστοιχο, μιας και το πρόβλημα συμβαίνει και σε εμάς. Μέχρι να το καταλάβω άλλαζα συνέχεια παρόχους στο apk που έχω για τον καιρό

• Παράθεση από villasg: “Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Είναι έτοιμα τα FIX για τις συσκευές που έχει διαπιστωθεί πως υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή FM_Radio. - RedMi Note 4G/LTE => FMRadio_Fix_dior_5.3.13.zip.[/quote] - Δεν περνα απο τον updater ( οuτε και η rom Περασε απο εκει και την εβαλα απο Recovery ) Απο Recovery βγαζει error E:Error in /sdcard/downloaded _rom/FMRadio_Fix_dior_5.3.13.zip (status 6 ) E: Installation aborted ” Να εξασφαλίσουμε το ανθρώπινο λάθος: Μετονομάζουμε το αρχείο τ…

• Το περίμενα οταν διάβασα και εγώ το οικείο θεμα στο xiaomi.com θα ήθελα όμως έστω και το παλιό γιατί το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη δουλειά μου.

• Πέρασα τη νέα ρομ GTV-5.3.13 στο Μi2-S και διαπύστωσα ότι μου λείπει η εφαρμογή FM-Ράδιο! Το περίεργο είναι οτι υφίσταται στις Εφαρμογές μου απλά δεν υπάρχει πουθενά ως εικονίδιο για να την ενεργοποιήσω..... Η εγκατάσταση έγινε με τον εξής Οδηγό Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) και φυσικά έκανα και wipe-cache πριν την εγκατάσταση. Παρακαλώ για επιβεβαίωση για να κάνω σχετική αναφορά λάθους...