Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 587.
-
Στο Mi-2S η νέα GTV => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_aries_GTV-5.2.27 εφαρμόστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ερώτηση μπορούμε να κάνουμε κάτι ώστε στις επαφές να έχουμε τα εικονίδιά τους;
-
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ Για λόγους οικονομίας χώρου και εύκολης πρόσβασης οι αναρτήσεις και απαντήσεις αναφορικά με τις διπλές επαφές Gmail και Μi λογαριασμών καθώς και η λύση για τις διπλές επαφές μεταφέρθηκαν σε ξεχωριστό θέμα "Βοήθεια για αποσυγχρονισμό Επαφών Gmail λογαριασμού και Mi λογαριασμού και συγχώνευση διπλών επαφών"
-
Βοήθεια για αποσυγχρονισμό Επαφών Gmail λογαριασμού και Mi λογαριασμού και συγχώνευση διπλών επαφών.
kok8 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜεταφορά οικείας συζήτησης από το θέμα "[Ενημέρωση 13-2-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη!"
-
Παράθεση από Kalmichalis: “Καλή η τελευταία έκδοση αλλά εγώ έβαλα την έκδοση της προηγούμενης εβδομάδας διότι από το ακουστικό παρότι το ηχείο ήταν τέρμα, δεν άκουγα τπτ, παρά μόνο ψηθυρους στο mi2, δεν ξέρω αν το έχει κανείς, ενώ στην έκδοση της προηγούμενης εβδομάδας ήταν τέλεια!!! Το WiFi Hot spot εξακολουθεί να μην λειτουργεί” Στο δικό μου Mi2s δεν αντιμετωπίζω τα προβλήματα του φίλου Kalmichalis. Η εγκατάσταση της νέας ρομ έγινε μετά από wipe data μέσω recovery λεπτομέρειες στον οδηγό Οδηγό…
-
Κύριοι/ες θα παρακαλούσα οι αναρτήσεις να είναι στα Ελληνικά ή Αγγλικά για ορολογίες και διαδικασίες (εκτός φυσικά προβλήματος) καθώς τα greeklish κουράζουν. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.
-
Παράθεση από Kalmichalis: “μιλαμε παντα για τον πρωτη διαδικασια που επιλεγουμε το πακετο μεσα απο το update σωστα?ευχαριστω πολυ!!!” Στις οδηγίες αναβάθμισης θα δεις οτι υπάρχουν 3 τρόποι, προσωπικά χρησιμοποιώ, όπως σου προειπα, το 2ο τρόπο με τον οποίο πρώτα καθαριζω την cashe και μετά κάνω την εγκατάσταση της ρομ.
-
Κάνε τα βήματα που λέει ο οδηγός αναβάθμισης και δεν χάνεις ούτε εφαρμογές ούτε ρυθμίσεις.
-
Με τη νέα GTV-5.1.30 διορθώθηκε το πρόβλημα με την απουσία της ρύθμισης ήχων αλλά χάσαμε τα ωραία μικρά εικονίδια των επαφών στη λειτουργία "Επαφές".
-
Προσωπικά επιλέγω να κατεβάζω τη rom από το φόρουμ και μετά την εγκαταστώ με τον παρακάτω οδηγό: Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)
-
Οι αναρτήσεις που αφορούσαν το Redmi Note μεταφέρθηκαν στο οικείο θέμα "Note στα χέρια ενός αρχαριου!" προς οικονομία χώρου και ευκολία αναζήτησης βοήθειας.
-
Προσωπικά θα επέλεγα την [5.1.23] Xiaomi RedMi 2 (miuiandroid.com) που έχει ελληνικά και Google apps. Οι διαφορές τους όμως είναι πολλές και αν τα αγγλικά σου είναι καλά μπορείς να τις διαβάσεις αναλυτικά εδώ Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να περιμένεις να σου πει την εμπειρία του και κάποιος που την έχει περάσει.....
-
Οι αναρτήσεις που αφορούσαν το Redmi 2 μεταφέρθηκαν στο οικείο θέμα "Βοήθεια για εγκατάσταση ROM σε Redmi 2 4G LTE" προς οικονομία χώρου και ευκολία αναζήτησης βοήθειας.
-
Παράθεση από wankel13: “Καλημερα.στην εφαρμογη της καμερας της συσκευης μας δεν αλλαξε το interface,επισης δεν υπαρχει διαφορα στο μενου των επιλογων για τα data.συμβαινει και στα δικα σας Μi2s;” Αναφορικά με την Κάμερα αν αναφέρεσαι σε αυτό το update που προβλέπεται στο MIUI ROM 5.1.23 Full Changelog του en.miui.com δεν έχει περάσει στη δικιά μας GTV μάλλον λόγω του προβλήματος που αναφέρει ο admin στην 1η σελίδα της GTV-5.1.23 ήτοι "Η νέα GTV-5.1.23 είναι βασισμένη σε Source από το xiaomi.eu λ…
-
Παράθεση από pechr: “Καλησπέρα !! Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την έκδοση 5,1,23. στο MI 2s Στο εικονίδιο που απενεργοποιώ και ενεργοποιώ το WiFi δείχνει ότι είναι ενεργοποιημένο αλλά δεν είναι. Δεν δεν έχω δυνατότητα ούτε ενεργοποίησης αλλά ούτε και απενεργοποίησης, το πατάω αλλά δεν αποκρίνεται και δεν μπορώ να συνδεθώ με κανένα δίκτυο wifi. Αυτό είναι ένα σημαντικό gap. Ευχαριστώ” Στο δικό μου δε συμβαίνει, συνδέομαι και αποσυνδέομαι απροβλημάτιστα.
-
Εγκαταστάθηκε μια χαρά.... Επανήλθαν τα εικονίδια στις επαφές και η εφαρμογή καθαρισμός λειτουργεί απροβλημάτιστα. hail
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από kok8: “Στην τελευταία GTV-5.1.16 παρατήρησα ότι η εφαρμογή "Καθαρισμός" του "Κέντρου Ασφαλείας" κρασάρει, θα παρακαλούσα για επιβεβαίωση, εννοείται πως καθάρισα τα δεδομένα της εφαρμογής:” νομίζω ότι είναι τυχαίο Γιώργο , δουλεύει σωστά , αλλά βγάζει το μήνυμα , αν μετά γίνει δεύτερη φορά ο καθαρισμός, όλα θα είναι άδεια αν γίνει καθαρισμός δεδομένων του Κέντρου Ασφάλειας , δουλεύει τέλεια , δοκιμασμένο όμως στο note 4g στο mi3w : την πρώτη φορά έβγαλε το μήνυμ…
-
Στην τελευταία GTV-5.1.16 παρατήρησα ότι η εφαρμογή "Καθαρισμός" του "Κέντρου Ασφαλείας" κρασάρει, θα παρακαλούσα για επιβεβαίωση, εννοείται πως καθάρισα τα δεδομένα της εφαρμογής: Katharismos_zps27da12db.png