Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 587.
-
Βοήθεια με browser και δεδομένα
kok8 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Zep: “Καλημέρα σας! Είχα ήδη την 4.12.12 πριν γράψω το θέμα, επίσης είχα ήδη απεριόριστα στις λήψεις. Το πρόβλημά μου δεν είναι οι εφαρμογές, είναι οι browsers μόνο.” Για τσεκάρισε και το 7ο Βήμα στον παρακάτω οδηγό ενεργοποίησης-απενεργοποίησης σύνδεση σε διαδίκτυο: Οδηγός Ορισμού του Όγκου των Δεδομένων Χρήσης (Internet) Κινητής Τηλεφωνίας
-
Greek Miui-holic
kok8 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΖωγράφισες.........................
-
Και το δικό μου κλεμμένο είναι... Πήρα το banner του φόρουμ μας και με τη βοήθεια της "ζωγραφικής" pixel by pixel το μετέτρεψα σε avatar! Μη το αλλάζεις, το έβαψα και τώρα με μια ματιά ξεχωρίζω τα θέματά μου από τα δικά σου!
-
Σιδεροκέφαλος..... Έχω την τιμή να έχω το ίδιο avatar με εσένα, αναγκάστηκα να το βάψω για να ξεχωρίζει! pardon
-
Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από kok8: “.Συμπερασμα προχωρηστε άφοβα στην αναβάθμιση.” Ευχαριστούμε για το πράσινο φως ειχα φαει το ίντερνετ να βρω πληροφορίες σχετικά με την rom αυτη το βραδάκι θα προσπαθήσω και εγω, με flash_tools περναει μονο? Οχι απο την ClockWorkMod Recovery? και επειδή έχω True Dual Boot με 4.4 την cm-11-20141112-SNAPSHOT-M12 στο system 2 απο ΕΔΩ: CyanogenMod Downloads Δεν πιστεύω να μπλέξω ε? ” Ο οδηγός εγκατάστασης είναι αναλυτικός και αποτελεσματικός, παραθέτω τη δ…
-
Η κοινότητά μας παλεύει για κατάταξη στην τριάδα στο 2014 MIUI Global Fan Sites Awards
kok8 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΓια να μπερδέψω κανένα Ινδονήσιο ρώτησα αν η ψηφοφορία είναι ενεργή καθώς έχει ξεπεραστεί η καθορισμένη ώρα και μέρα (τώρα είναι 02:10 της 24-12-2014). Εμείς συνεχίζουμε απτόητοι........ misslelauncher
-
Επιτέλους κατάφερα (βρήκα χρόνο) να περάσω τη v6 στο Mi2s μου. Έκανα καθαρή εγκατάσταση και όχι επαναφορά από backup, σαφώς πιο χρονοβόρα διαδικασία άλλα ήθελα να έχω μια πεντακάθαρη εγκατάσταση. Bugs: Το μόνο που μου λείπει είναι τα widget της Επανεκκίνησης και της Απενεργοποιησης που τα είχα σε μεγάλη εκτίμηση καθώς δεν καταπονουσα το πλήκτρο Power Off. Με ταλαιπωρησε λίγο η αλλαγή της βασικής λειτουργίας των πλήκτρων και ο τρόπος ενεργοποιησης του debugging αλλά με λίγο ψάξιμο όλα είναι τώρα …
-
Επιτέλους κατάφερα (βρήκα χρόνο) να περάσω τη v6 στο Mi2s μου. Έκανα καθαρή εγκατάσταση και όχι επαναφορά από backup, σαφώς πιο χρονοβόρα διαδικασία άλλα ήθελα να έχω μια πεντακάθαρη εγκατάσταση. Bugs: Το μόνο που μου λείπει είναι τα widget της Επανεκκίνησης και της Απενεργοποιησης που τα είχα σε μεγάλη εκτίμηση καθώς δεν καταπονουσα το πλήκτρο Power Off. Με ταλαιπωρησε λίγο η αλλαγή της βασικής λειτουργίας των πλήκτρων και ο τρόπος ενεργοποιησης του debugging αλλά με λίγο ψάξιμο όλα είναι τώρα …
-
Η κοινότητά μας παλεύει για κατάταξη στην τριάδα στο 2014 MIUI Global Fan Sites Awards
kok8 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαραμένουμε όμως πρώτοι στην αναλογία Ψήφων ανά Εγγεγραμμένα μέλη!
-
ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
kok8 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “...... Ναι χλαπάκιαζε εσύ, φτάξε κοιλιές και προγούλια, και όταν πάς στον έφορα, άντε να τον κάνεις να σε πιστέψει, ότι όλα αυτά τα έκανες με μηδενικό εισόδημα. Νόμος 2453/2014Α, από το νέο έτος, η κοιλιά αποτελεί τεκμήριο.... Και μην τολμήσεις μετά να τους πεις ότι η κοιλιά σου ήταν δώρο από τον Αϊ Βασίλη, γιατί δε θα σε πιστέψει κανείς...” Αυτό με την κοιλιά με πλήγωσε..... beer
-
Παραθέτω την τρέχουσα Γραφική Απεικόνιση της Ψηφοφορίας: Graph01_zpsaa67b800.jpg Graph02_zpsd77b01e9.jpg
-
Ελπίζω όλοι μας να καταλαβαίνουμε πόσο σοβαρή είναι η εν λόγω ψηφοφορία (όχι η Προεδρική)... thinking Είναι μια μοναδική ευκαιρία η οποία μας δίνεται, χωρίς κόστος, να δώσουμε αξία και δύναμη στο φόρουμ μας το οποίο σε τελική ανάλυση θα επιστρέψει σε εμάς, καθώς όσο πιο ψηλά φτάσουμε, τόσο πιο δυνατή θα είναι (μετρήσιμη - υπολογίσιμη) σε τυχόν μελλοντικά αιτήματά μας η φωνή και άποψή μας. Η τοποθέτησή μου - προτροπή μου σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ληφθεί ως προσπάθεια ελέγχου της ελεύθερης …
-
Mόλις ψήφισα (19:00 16-12-14) και είμαστε στους 12 ψήφους! gamer
-
Admin, θα ήθελα το δώρο μου να το δώσουμε σε όποιο φίλο έχει Mi4 καθώς έχω Mi2s και όπως είναι τα οικονομικά μου δεν πρόκειται στο άμεσο μέλλον να αποκτήσω Mi4, οπότε θα μου είναι άχρηστο! Άσε που θα πρέπει να αποδείξουμε ότι ο διαγωνισμός δεν είναι σικέ nono (όπως το ποδόσφ..... άντε να μη πω περισσότερα και αρχίσουμε τα μαλώματα....) Παρόλα αυτά μπορώ να πω πως χάρηκα, καθώς έστω και στο τέλος του χρόνου κερδίζω για πρώτη μου φορά κάτι! Καλές γιορτές σε όλους μας.... santa
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από pkatsaras: “Ρε παιδιά μια βοήθεια γιατί θα τρελαθώ. Δε λαμβάνω μηνύματα ούτε με τη μαμά εφαρμογή ούτε με άλλη. Είμαι στην 4.12.5 Mi4.” Καθάρισε τα δεδομένα των δύο εφαρμογών και επανεκκίνηση , ίσως να στρώση βάλε αυτήν που θέλεις και προεπιλεγμένη ” Και εδώ o Οδηγός Καθαρισμού Μνήμης και Δεδομένων (Clear data and cache) Εφαρμογών όπου μπορείς να δεις πως γίνεται, στη συσκευή Mi2s. Και εδώ στο Βήμα 3 πως ορίζεις μια εφαρμογή ως προεπιλογή Διαδικασία Αποστολής SM…
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
kok8 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία santa