Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 587.
-
H GTV-4.12.5 Rom εγκαταστάθηκε στο Mi2S χωρίς προβλήματα (Τρόπος εγκατάστασης o 2ος Τρόπος) Είδα την εμφάνιση δύο εικονιδίων του SwiftKey και της Φωνητικής Αναζήτησης. Το μεν πρώτο το παραμετροποίησα σύμφωνα με τις ανάγκες μου, χρώματα,συντομεύσεις κλπ. Το δε δεύτερο επειδή δε μου έδινε την επιλογή των Ελληνικών, πήγα Ρυθμίσεις==>Εφαρμογές==>Αναζήτηση Google==>Και έκανα καθαρισμό δεδομένων και διαγραφή μνήμης. Μετά με το 3ο Βήμα του οδηγού της Ελληνικής Φωνητικής Αναζήτησης στη Google (Google Se…
-
Καλή επιτυχία σε όλους! santa
-
H νέα rom εγκαταστάθηκε απροβλημάτιστα στο Mi2s με δώρο τη "Φωνητική Αναγνώριση" hail
-
Παράθεση από geobas: “Εχετε δοκιμάσει κάποιον άλλο explorer γιά περιήγηση που να το βρήκατε καλύτερο από τον default ?” Εγώ χρησιμοποιώ το dolphin, άλλοι το Chrome. Η ειδοποιός διαφορά είναι αν παίζει ο περιηγητής flash αρχεία ή όχι, περασέτα και δοκίμασε να δεις αν παίζουν YouTube αρχεία και μετά διάλεξε όποιο σε αρέσει.
-
Παράθεση από maulnes: “Επομένως, κρατάω το απλό backup και, όταν βάλω νέα ROM, κάνε ένα restore. Επειδή δεν θα κάνω wipe user data, ολα τα αρχεία μου θα πρέπει να είναι στη θέση τους. Σωστά?” Μετά από clear cache και όχι wipe user data μόλις μπουταρεις στη νέα ROM όλα θα είναι εκεί και στη θέση τους εκτός από νέα εικονίδια που δημιουργούνται από τη νέα ROM πχ στην GTV-4.11.21 θα δεις για πρώτη φορά το εικονίδιο της προεγκατεστημένης πλέον εφαρμογής "Φωνητική Αναζήτηση"
-
Γιατί οι Android συσκευές χρειάζονται 3GB μνήμης RAM και οι iOS συσκευές τα καταφέρνουν μόνο με 1GB;
kok8 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαAttachment (ID: 2163) Ένα από τα μεγάλα μυστήρια της ζωής, πολύ κοντά σε αυτό με το Στόουνχεντζ και τη δολοφονία του JFK, είναι το πώς ένα iPhone μπορεί να τρέξει τόσο ομαλά με 1GB μνήμης RAM, ενώ οι Android συσκευές χρειάζονται τουλάχιστον 2GB ή 3GB της γλυκιάς ουσίας (μνήμης RAM) για να τρέξουν το ίδιο ομαλά. Σύμφωνα με το Quora, μια ιστοσελίδα που απαντά σε σχετικές ερωτήσεις, η διαφορά οφείλεται στο γεγονός ότι οι Android εφαρμογές χρησιμοποιούν Java. Μαζί με τη χρήση της Java έρχεται και μι…
-
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
-
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
-
Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Οδηγός απαραίτητος μετά από «Full Wipe Data»
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από DownUnder: “Στην επαναφορα λες παταμε μενου / προτιμησεις και παει λεγοντας που ειναι αυτο το προτιμησεις; ευχαριστω” TitaniumPirhoomicrontauiotamu3AE0sigmaepsiloniotasigmaf_zpse0afb238.jpg
-
Παράθεση από DownUnder: “Καλημερες , επειδη παπαριστηκα και μαλλονεσβησα καποιες εφαρμογες που δεν επρεπε πρεπει να κανω ξανα ενα κλιν ινστολ 2 πληροφοριες πλιζ κανω full wipe data & cache μονο; που μπορω να βρω εδω μεσα αυτον τον ωραιο οδηγο με το titanium backup;; Και επισης ν την τελευταια ; Η καποια αλλη;; Ευχαριστω ευχαριστω” Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Οδηγός απαραίτητος μετά από «Full Wipe Data»ή Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Βασικός Οδηγός απαραίτητος μετά από "Clear data…