Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 587.

• Εννοείται clear cache / data επιβάλλεται πριν από κάθε αναφορά για FC.

• Παράθεση από mv_best: “Παίδες στο mi2s στα θέματα με πετάει έξω..έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα?rom 26.9” Αυτό το πρόβλημα το αντιμετώπισα στην 4.9.19 στην τρέχουσα δεν έχω πρόβλημα με το "Θέμα" μόνο με το Mikey που κρασάρει γι'αυτό και το άλλαξα.

• Το μόνο που βρήκα στη νέα GTV-4.9.26 για Mi2s είναι ότι το Mikey δεν ανοίγει (FC) κατέβασα και δοκίμασα τη μεταφρασμένη στα ελληνικά έκδοση 1.9.0 (από τη συλλογή μας στην 1η σελίδα) και τη 2.0.1 αγγλική (από en.miui.com) και οι δύο δουλεύουν..... Άρα αν σε κάποιος έχει πρόβλημα με το mikey ας το απεγκαταστήσει και να εγκαταστήσει από την 1η σελίδα (Συλλογή Εφαρμογών) την έκδοση 1.9.0 Ας το επιβεβαιώσει άλλος χρήστης Mi2s....

• Μόλις την πέρασα και όλα βαίνουν καλώς τα προβλήματα της προηγούμενης GTV-4.9.19 είναι παρελθόν! Ευχαριστούμε!!!

• Και από ότι διαβάζω εδώ την άλλη εβδομάδα δεν θα έχουμε MIUI OTA update λόγω κινέζικης εθνικής εορτής από 1 Οκτωβρίου ως 7 Οκτωβρίου, παραθέτω το κείμενο "Note: We're having a 7-day holiday from Oct.1 to Oct. 7 because of China National Day. MIUI OTA update will be suspended during the holiday. Everything will be OK when we come back to work Oct. 8. Please stay tuned." Συμπερασματικά: οι κινέζοι έχουν ποιο πολλές αργίες από εμάς και όταν έχουν αργία την χαίρονται είναι εβδομαδιαίες, σε εμάς το π…

• Παράθεση από spirosmeg: “Οκ παιδια θα περιμενω αυριο δεν εχω προβλημα εχω δευτερο τηλ να βολευτω εχει εντοπιστει και απο αλλους το bug?” Το αντιμετώπισα και εγώ (όχι όλοι), έβαλα και το Fix από την 1η σελίδα αλλά δεν τα κατάφερα, επέστρεψα στην προηγούμενη, διάβασε τις σχετικές αναρτήσεις: Παράθεση από kok8: “Παράθεση από wankel13: “Παράθεση από kok8: “To τελευταίο bug της GTV-4.9.19 (Mi2S) με ανάγκασε να την αντικαταστήσω με την GTV-4.9.12 καθώς δεν δέχεται τις εισερχόμενες κλήσεις. Δεν χτυπάει…

• Contacts in sim,contact photo

kok8 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Στο Mi2s η διάσταση που χρησιμοποιώ είναι 449χ449 Και εδώ ο Οδηγός Τοποθέτησης Εικόνων στις Επαφές για το Mi2s (με εικόνες) που μπορεί να σε βοηθήσει....

• Καλή τύχη στα νέα σου καθήκοντα, καλορίζικος.................

• Παράθεση από epkakas: “Κάποιες ώρες χρήσης στην 4.9.19 στο hongmi μετά από full wipe και όλα βαίνουν καλώς με ταχύτητα και χωρίς πρόβλημα.” Δυστυχώς στο δικό μου Mi2s δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω τη GTV-4.9.19 ούτε ύστερα από Full Wipe Cache & Data

• Απέτυχα επιστρέφω στην παλιότερη έκδοση GTV-4.9.12

• Παράθεση από wankel13: “Παράθεση από kok8: “To τελευταίο bug της GTV-4.9.19 (Mi2S) με ανάγκασε να την αντικαταστήσω με την GTV-4.9.12 καθώς δεν δέχεται τις εισερχόμενες κλήσεις. Δεν χτυπάει καθόλου ούτε δονείται και το ιστορικό κλήσεων εμφανίζει για μια μόνο κλήση ένα αριθμό τρελό πχ 28 αναπάντητες κλπ...Μόλις έβαλα τη GTV-4.9.12 όλα καλά και ωραία! Ας το τσεκάρει και κανείς άλλος...” φιλε μου,δεν μου κανει τετοιο προβλημα το δικο μου.δεν ξαναπερνας το χθεσινο fix μηπως δεν εκατσε καλα΄?δεχομαι …

• To τελευταίο bug της GTV-4.9.19 (Mi2S) με ανάγκασε να την αντικαταστήσω με την GTV-4.9.12 καθώς δεν δέχεται τις εισερχόμενες κλήσεις. Δεν χτυπάει καθόλου ούτε δονείται και το ιστορικό κλήσεων εμφανίζει για μια μόνο κλήση ένα αριθμό τρελό πχ 28 αναπάντητες κλπ...Μόλις έβαλα τη GTV-4.9.12 όλα καλά και ωραία! Ας το τσεκάρει και κανείς άλλος...

• Παράθεση από MIUI_ART: “ExΠαράθεση από kok8: “Όποιος έχει Mi-2S και έχει εγκαταστήσει τη Full Rom => xiaomi-miui-hellas-4.1.1_aries_Hellas-GTV-4.9.19.zip ας τσεκάρει το εξής Bug: Στην εφαρμογή Θέματα μπορούμε μεν να κατεβάσουμε όποιο θέμα θέλουμε, ωστόσο όταν πάμε να το εφαρμόσουμε τότε έχουμε FC (αναγκαστικό κλείσιμο της εφαρμογής χωρίς υπαιτιότητα του χρήστη)” Εχω κάνει UPDATE το Fix,,,, Δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις και να το φλασάρεις.. Ίσως σου φτιάξει και αυτό το πρόβλημα...” Και όντως φτι…

• Όποιος έχει Mi-2S και έχει εγκαταστήσει τη Full Rom => xiaomi-miui-hellas-4.1.1_aries_Hellas-GTV-4.9.19.zip ας τσεκάρει το εξής Bug: Στην εφαρμογή Θέματα μπορούμε μεν να κατεβάσουμε όποιο θέμα θέλουμε, ωστόσο όταν πάμε να το εφαρμόσουμε τότε έχουμε FC (αναγκαστικό κλείσιμο της εφαρμογής χωρίς υπαιτιότητα του χρήστη)

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kok8: “Εγκατέστησα τη Mi2/2S Full Rom => xiaomi-miui-hellas-4.1.1_aries_Hellas-GTV-4.9.19.zip ωστόσο παρατήρησα ότι ο προεγκατεστημένος Πλοηγός δεν λειτουργεί (FC). Βήματα εγκατάστασης: Recovery==>Wipe Cache==>Install Update==>Reboot==>Recovery==>Wipe Cache==>Reboot. Επίσης μέσα από την επιλογή Ρυθμίσεις==>Εφαρμογές==>Πλοηγός==>Καθάρισα Δεδομένα και Cache. Αν συμβαίνει και σε άλλο χρήστη ας το επιβεβαιώσει....... Μόλις παρατήρησα ότι δεν μπορώ να αλλάξω και θ…

• Εγκατέστησα τη Mi2/2S Full Rom => xiaomi-miui-hellas-4.1.1_aries_Hellas-GTV-4.9.19.zip ωστόσο παρατήρησα ότι ο προεγκατεστημένος Πλοηγός δεν λειτουργεί (FC). Βήματα εγκατάστασης: Recovery==>Wipe Cache==>Install Update==>Reboot==>Recovery==>Wipe Cache==>Reboot. Επίσης μέσα από την επιλογή Ρυθμίσεις==>Εφαρμογές==>Πλοηγός==>Καθάρισα Δεδομένα και Cache. Αν συμβαίνει και σε άλλο χρήστη ας το επιβεβαιώσει....... Μόλις παρατήρησα ότι δεν μπορώ να αλλάξω και θέματα, θα ανοίξω σχετική αναφορά λάθους (bug…

• Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Είναι έτοιμα Fixes για τις παρακάτω συσκευές.... „<i><b>Mi-3W &amp; Mi-4 </b></i>“ Fix FCs από το Xperia Keyboard (Διαγραφή πληκτρολογίου) => Mi-3_4_keyboard_fix.zip „<i><b>Μi-2/S</b></i>“ Fix της απουσίας Ελληνικών από την ROM (GTV-4.9.12) => Lang_fix_mi2S.zip „<i><b>Mi-2A</b></i>“ Fix της απουσίας Ελληνικών από την ROM (GTV-4.9.12) => Lang_fix_mi2Α.zip Όλα τα Fix τα φλασάρουμε μέσα από τον Updater(Αναβάθμιση) της MIUI ή από το Recovery ” Μόλις περάσουμε τα ελλη…

• Is Xiaomi.eu shutting down?

kok8 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Αξίζει να διαβάσει κανείς την συζήτηση του ιδρυτή markHUG (miuiandroid.com founder) με το διευθύνοντα μάνατζερ της Xiaomi Hugo Barra (Vice President of International,Xiaomi) και να καταλάβει πολλά: Is Xiaomi.eu shutting down? | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support

• m2s

kok8 - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Εφάρμοσε τον οδηγό που θα βρεις εδώ Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) καθώς θα κάνεις αναβάθμιση μόλις θα το πάρεις, δεν χρειάζεται το BackUp μιας και δεν θα έχεις εγκαταστήσει ακόμα τίποτα.

• Η εγκατάσταση από εξωτερική πηγή έχει σταματήσει από την MIUI, πλέον κατεβάζεις ΜΟΝΟ αν είσαι συνδεδεμένος με MIUI λογαριασμό μέσα από την επιλογή του κινητού σου Θέματα με wifi ή δεδομένα ενεργά. Πηγή [Changelog] New MIUI Theme Policy - Effective on January 1st, 2014