Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 587.

• 1. Xiaomi Mi-Pad (σίγουρα) 2. Xiaomi Mi TV2 (ίσως)

• Διαδικασία Ορισμού του Όγκου των Δεδομένων Χρήσης (Internet) Κινητής Τηλεφωνίας Προετοιμασία ΒΗΜΑ 1o- Ενεργοποιούμε την εφαρμογή του παρόχου μας, στο παράδειγμά μας της COSMOTE (αν δεν υπάρχει παραλείπουμε τα επόμενα βήματα και ενημερωνόμαστε μέσω SMS από τον πάροχό μας για το υπόλοιπο του πακέτου μας). Cosmote01_zpsbe3afe1a.jpg ΒΗΜΑ 2o- Επιλέγουμε το εικονίδιο MB. Cosmote02_zpsad65e546.jpg Cosmote03_zps3b1b9df3.jpg ΒΗΜΑ 3o- Σημειώνουμε το αναλωθέν υπόλοιπο και το χρόνο στον οποίο γίνεται η αυτό…

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

kok8 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από ulvergr: “Τα θέματα που τα αποθηκεύει; ψάχνω να σβήσω κάποια Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2” Διάβασε τον οδηγό "Οδηγός Εγκατάστασης και Διαγραφής Θέματος (Theme) από εξωτερική πηγή" στο 2ο μέρος της "Διαγραφής Θέματος" ελπίζω να σε βοηθήσει.

• Παράθεση από MIUI_ART: “........ Ωστε έτσι εεεε ? Έχεις και στο προσωπικό σου αρχείο αυτό ? => Dimitris Dagalidis | LinkedIn” Σου έστειλα πρόσκληση στο LinkedIn

• Παράθεση από shinig: “Καλημερα!!Η διαφορες της 3.13 με την 3.12?” Οι γενικές αλλαγές (changelog) που αφορούν τη νέα Multi ROM 4.6.27 πάνω στην οποία βασίζεται η GTV_3.13 αναφέρονται εδώ.

• [Αρχική Οθόνη] Η κατάσταση ανεβάσματος ή κατεβάσματος των MIUI Market εφαρμογών θα εμφαίνεται στην αρχική οθόνη (6-25) – Δεν ισχύει για το Google Play [Άλμπουμ] Βελτιστοποίηση - Της ταχύτητας θέασης των εικόνων (6-24) Διόρθωση – Υποστήριξη αποστολής βίντεο σε άλμπουμ του cloud (6-24) Διόρθωση – Οι εφαρμογές «παγώνουν» όταν προσθέτουμε εικόνα από το Xiaomi WiFi Router στα άλμπουμ του cloud (6-25) [Μουσική] Βελτιστοποίηση – Νέα σελίδα με υψηλότερης ποιότητας μουσική. Υποστήριξη αγοράς για τρίμηνο …

• Δύο νέες επιλογές οι οποίες είναι στα κινέζικα και η μεν πρώτη έχει κάποια σημαντικότητα καθώς μας ρωτάει σχετικά όταν πάμε στην εφαρμογή Δικαιώματα: 1η «Ασφάλεια / Δικαιώματα / Διαχείριση δικαιωμάτων εφαρμογών / Κινέζικα» Link Εικόνας 2η «Ασφάλεια / Ρυθμίσεις / Κινέζικα» Link Εικόνας Έχουν αναφερθεί στην οικεία αναφορά αποσφαλμάτωσης και αναμένεται η μετάφρασή τους καθώς ακόμα και αν επιλέξουμε αγγλικά παραμένουν αμετάφραστες.

• Παράθεση από mike-doc: “Παιδιά μετά την αναβάθμιση της προηγούμενης βδομάδας (GTV 12) όταν συνδέω το κινητό με το PC μου λέει ότι η συσκευή δεν μπορεί να αναγνωριστεί. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα και μήπως γνωρίζετε πώς θα μπορούσα να το διορθώσω; Θέλω να βάλω τη σταθερή έκδοση και θέλω πρώτα να κάνω ένα backup τα αρχεία μου στον υπολογιστή.” Σε παρόμοια περίπτωση σώθηκα με την εγκατάσταση του MiFlash (=MiPhone2.11.6) που περιέχει όλους τους οδηγούς.

• Διαδικασία Εκτέλεσης Δοκιμών στο Υλικό (Hardware) ΒΗΜΑ 1o- Ενεργοποιούμε στο κινητό μας τα «δικαιώματα [lexicon]root[/lexicon]» ως εξής: Ασφάλεια / Δικαιώματα / Δικαιώματα [lexicon]root[/lexicon]. Asfalia_zps26977185.jpg Image02_zps393ed56c.jpg Image03_zps0dcc8963.jpg ΒΗΜΑ 2o- Στο περιβάλλον dial-up, πληκτρολογήστε *#*#64663#*#* και δοκιμάστε ότι επιθυμείτε π.χ. τον αισθητήρα προσέγγισης. 734-1-png 735-2-png 736-3-png 737-4-png Πηγή "αισθητήρας εγγύτητας και βαθμονόμηση" από τον tora33 *********…

• root xiaomi note

kok8 - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Παράθεση από CHRISOSPANOS: “εβαλα τη rom stable 23 απο το ελληνικο φορουμ λεει οτι ειναι ηδη ρουτ αλλα οταν ανοιγω μια εφαρμογη που θελει δικαιωματα μου λεει οτι η επιλογη ειναι απενεργοποημενη απο τις ρυθμισεις της συσκευης και αν θελω να την ενεργοποιησω απο τις ρυθμισεις πως γινεται αυτο ?ευχαριστω προκαταβολικα” 1) Ενεργοποιούμε στο κινητό μας (στο παράδειγμα έχουμε το Mi2s κινητό) τα «δικαιώματα root» ως εξής: Ασφάλεια / Δικαιώματα / Δικαιώματα root. Asfalia_zps26977185.jpg Image02_zps393ed…

• nnbignick, Για προσπάθησε να κάνεις το εξείς: Μουσική ==>Κουμπί (αριστερά) Μενού==>Ρυθμίσεις==>Κατευθύνσου προς τα κάτω (scroll down)==>Άλλαξε ή μηδένισε το Φίλτρο ανά μέγεθος

• Παράθεση από rocketking85: “Τελικα ποια ειναι η απαντηση στο ερωτημα του φιλου?” Για επανεγκατάσταση του νόμιμου αντιγράφου παιχνιδού: sdcard0/Android/obb

• redmi note

kok8 - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Ναι μπορείς....

• Βοήθεια για MI2S

kok8 - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Βάλε την ελληνική GreekTranslationVersion-GTV_3.12 που θα τη βρεις εδώ και διάβασε εδώ πως θα την εγκαταστήσεις.

• Παράθεση από mAthosalas: “Για να μην ανοιγω αλλο Topic αφου σχτικη με ringtones ειναι η ερωτηση μου.Τα ringtones τα περναμε στην sd μας(σε μορφη mp3)και φαινονται αυτοματα στο κινητο,επιλεγοντας οτι θελουμε (ως συνηθως δηλαδη στα android κινητα) ή θελει καποια αλλη διαδικασια; :?:” Δίαβασε πως εδώ: Οδηγός Αλλαγής Ήχου Κλήσης και Ξυπνητηριού

• Παράθεση από sifnos1: “παιδια θελω να κανω 2 ερωτησεις οσον αφορα εφαρμογες που ψαχνω αλλα δεν ξερω που ειναι το καταλληλο topic να ρωτησω οποτε ας το μεταφερει ο διαχειριστης εκει που πρεπει! 1) εχει βρεθει πλεον εφαρμογη που να χτυπαει το ξυπνητιρη με το τηλεφωνο κλειστο?? 2)εφαρμογη που να οταν χτυπαει το τηλ να εκφωνει το ονομα αυτου που σε καλει οπως εκαναν παλια τα νοκια?μπορει να το κανει αυτο το svox?? η καποιο καλυτερο?” Για την 1η ερώτηση η απάντηση είναι πως το ξυπνητήρι που περιέχετα…

• Παράθεση από tonis22pap: “Καλησπέρα. Το θέμα με το e-mail που μόλις έρχεται ειδοποίηση για νέο mail και πατάς δεν σε πάει στα mail έχει λυθεί; είμαι με την 3.12 και ακόμα μου έχει θέμα. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Συνεχίζει να υφίσταται και στην GTV_3.12

• Διαδικασία εγκατάστασης πλήρες πακέτου υλικολογισμικού (MIUI ROM) Κατέβασε τα απαραίτητα αρχεία για να ξεκινήσεις την εγκατάσταση της MIUI ROM. Η συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό της εικονικής απεικόνισης του παρόντος οδηγού είναι η Xiaomi - Mi2S. Προσοχή 1. Απαραίτητη, λόγω Wipe & Reset η λήψη πλήρη αντιγράφου ασφαλείας (BackUp). Οδηγίες λήψης πλήρη αντιγράφου ασφαλείας διαθέσιμες στο φόρουμ μας εδώ. Και το κινητό μας να είναι καλά φορτισμένο πάνω από 80%. 2. Σε περίπτωση που δεν επιθυμ…

• Παράθεση από nicolasch2: “Μια απλή ερώτηση έκανα. Δεν ανέφερα κάποιο λινκ ούτε προετρεψα κάποιον να το κάνει. Τέσπα.” Έχεις δίκιο, έκανα απλά μια υπενθύμιση.... Αν έχεις τέτοιου είδους απορίες και δεν είσαι σίγουρος αν αντίκεινται ή όχι των κανόνων λειτουργίας μας, στείλε μας pm για να σε βοηθήσουμε ιδιωτικός και όχι δημόσια, αν μπορούμε φυσικά.... Σε ευχαριστούμε για την ενεργή συμμετοχή σου....

• Παράθεση από nicolasch2: “Καλησπέρα μόλις σήμερα ήρθε το mi3 μου και θέλω να το τεστάρω στα games σε σχέση με το mi2s που είχα. Το πρόβλημα παραμένει. Που κάνω επικόλληση τον obb φάκελο αρχείων του εκάστοτε παιχνιδιού που έχω κατεβάσει;” Καλύτερα να υποβάλεις σχετικό ερώτημα στο επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή του παιχνιδιού. Επισημαίνεται ότι η διακίνηση και η τυχόν παροχή οδηγιών για κάθε αμφιβόλου προέλευσης και ιδιοκτησίας παιχνιδιού ή εφαρμογής απαγορεύται και αντίκειται των κανόνων λειτο…