Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 587.
-
Παράθεση από Arturius79: “Από τον φάκελο ασφάλεια έχει αφαιρεθεί η εφαρμογή αντίγραφο ασφαλείας; Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έχει αφαιρεθεί από την 3.11 έκδοση και έχει πάει Ρυθμίσεις => Local backups, διάβασε σχετικά την αναφορά στο Changelog (Τρέχουσες Aλλαγές). MIUI_ART δεν σε προλαβαίνουμε!!!
-
Καλώς ήρθες φίλε στην παρέα μας........
-
Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Οδηγός απαραίτητος μετά από «Full Wipe Data»
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΔεσμευμένο για σωστές απαντήσεις
-
Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Οδηγός απαραίτητος μετά από «Full Wipe Data»
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΔεσμευμένο για σωστές ερωτήσεις
-
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΔιαδικασία Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας με το Titanium Back up Προσοχή- Οδηγός απαραίτητος για να μπορούμε να επαναφέρουμε πλήρως το κινητό μας μετά από «Full Wipe Data», ήτοι μετά από πλήρη διαγραφή αρχείων συστήματος, δεδομένων και εφαρμογών. - Καλό είναι το κινητό μας να είναι καλά φορτισμένο. Η συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό της εικονικής απεικόνισης του παρόντος οδηγού είναι η Xiaomi - Mi2S. - Σε περίπτωση χρήσης του Titanioum Back-Up στις δικές μας GTV ROMS η εγκατάσ…
-
4.2.2 και flash player
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “off topic (Hidden Content) ” Σε ευχαριστώ συνονόματε και συμπατριώτη, σήμερα ανέβασα τον απλό οδηγό (τσέκαρέ τον) και αύριο θα ανεβάσω τον δικό σου απαραίτητο μετά από full wipe data.
-
Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Βασικός Οδηγός απαραίτητος μετά από "Clear data and cache" και "Factory Defaults" (Όχι μετά από "Full Wipe Data")
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΔιαδικασία Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας με το Titanium Back up Προσοχή - Απλός οδηγός απαραίτητος μετά από "Clear data and cache" και "Factory Defaults", όχι μετά από "Full Wipe data". - Απαραίτητη η εγκατάσταση του Titanium Back up με το οποίο θα προβούμε στη λήψη αντίγραφου ασφαλείας για τις εφαρμογές του συστήματος και των δεδομένων μας. - Καλό είναι το κινητό μας να είναι καλά φορτισμένο. Η συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό της εικονικής απεικόνισης του παρόντος οδηγού εί…
-
4.2.2 και flash player
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “....... Γιώργο , @kok8 , βάλε στους οδηγούς και το titanium backup , σε όλα τα android είναι απαραίτητο , (Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, και επαναφορά σε 2 λεπτά , μετά π.χ. απο full wipe , κάνει και άλλα πολλά) Διάφορες Απορίες για το Mi3w ROM DOWNGRADING (Από 4.4 kitkat σε 4.3 ) ” Φίλε Γιώργο, έχεις δίκιο είναι ένας απαραίτητος οδηγός (αυτό που ξέρω είναι να κάνω είναι μόνο back up και restore) και νόμιζα πως θα το αδικήσω καθώς δεν έχω δοκιμάσει όλες τις λειτουργίες τ…
-
Οδηγός Εγκατάστασης Adobe Flash Player σε Android 4.1 Jelly Bean / Android 4.4 KitKat
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “σωστά , προϋπήρχαν εδώ Επεξήγηση ορολογιών πρώτη αναφορά στο θέμα , [GTV-3.11] H 11η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! ” Sorry για την παράβλεψη, τροποποιήθηκε αναλόγως η ανάρτηση σεβόμενος πάντα τους αρχικούς συγγραφείς!!!
-
4.2.2 και flash player
ΜήνυμαΣτον οδηγό που ανέβασα εδώ επιβεβαιώνω τη λειτουργία του Flash player σε Mi2S
-
Οδηγός Εγκατάστασης Adobe Flash Player σε Android 4.1 Jelly Bean / Android 4.4 KitKat
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΔιαδικασία Εγκατάστασης Adobe Flash Player σε Android 4.1 Jelly Bean / Android 4.4 KitKat Η Adobe εδώ και αρκετό καιρό έχει σταματήσει να υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα Android της Google, ωστόσο υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσουμε το Flash Player στις Android συσκευές μας, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.... Deltaiotaalphaphi3AE0muiotasigmaeta_zpsa49d8259.jpg Εγκατάσταση Adobe Flash Player σε Android 4.1 Jelly Bean ΒΗΜΑ 1o - Κατεβάζουμε από τον ιστότοπο του Adobe και εγκαταστούμε το «Flash P…
-
Διαδικασία Επαναφοράς Εργοστασιακών Ρυθμίσεων (Factory Defaults) Για να αντιμετωπίσουμε διάφορα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν ύστερα από την εγκατάσταση μιας νέας ΡΟΜ, συνήθως διαφορετικής αρχιτεκτονικής από την τελευταία που χρησιμοποιούσαμε π.χ. το σύνολο των εφαρμογών μας δεν αποκρίνονται, κλείνουν απότομα κ.λ.π. χρησιμοποιούμε τη διαδικασία Επαναφοράς Εργοστασιακών Ρυθμίσεων. Προσοχή Tο κινητό μας να είναι καλά φορτισμένο. Η συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό της εικονικής απε…
-
Παράθεση από tora33: “Αν δεν έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα , θέλει full wipe μετά , θέλει πάλι να βάλεις τις ρυθμίσεις και να επαναφέρεις τις εφαρμογές σου” Προτού να εφαρμόσεις το full wipe δοκίμασε το μερικό Clear data and cach στις δύο εφαρμογές που έχεις πρόβλημα, σύμφωνα με τον οδηγό "Οδηγός Καθαρισμού Μνήμης και Δεδομένων (Clear data and cache) Εφαρμογών" Αν αποτύχεις δοκίμασε το full wipe.
-
Παράθεση από johnnyGR: “ΔΕΝ άνοιξα ακόμα dispute στο paypal. Η διαδικασία είναι ότι πρώτα μιλάω με minideal. Αν δε συνενοηθούμε, μετά ανοίγω dispute στο paypal. Απλά φοβάμαι να τους ζητήσω να μου αντικαταστήσουν τη συσκευή, μήπως μου κάνουν π@@στιά.” Για να ισχυροποιήσεις τη θέση σου στις διαπραγματεύσεις θα πρέπει να ανοίξεις πρώτα claim στο paypal ώστε να πάρει το σχετικό claim report το minideal από paypal και αφενός να ιδρώσει λιγάκι ο π@πός τους και αφετέρου να δώσουν τη δέουσα και άμεση λύ…
-
Φίλε μου αυτά που ρωτάς είναι καθαρά προσωπικές αποφάσεις, προσωπικά θα ζητούσα τα λεφτά μου πίσω και θα το παράγγελνα από αλλού. Άνοιξες όμως dispute και όχι claim αυτό σημαίνει ότι το minideal σου είπε όχι για αντικατάσταση, οπότε δεν υπάρχει η περίπτωση να το κρατήσεις αν θέλουν να το στείλεις πίσω να τους πεις να σου εμβάσουν τα ταχυδρομικά αλλιώς δεν το στέλνεις...(πάντα προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις..)
-
Αναφορά άμεσα σε minideal οι οποίοι θα σου ζητήσουν να τους στείλεις στοιχεία και άνοιξε dispute (διαφορά) στο paypal και αν σε 20 μέρες δεν τα βρεις με minideal το γυρίζεις σε claim (απαίτηση), διάβασε εδώ section 13.4 Προσοχή από 28 Μαίου μετράς 45 μέρες αλλιώς χάνεις την εγγύηση επιστροφής από paypal. Καλά ξεμπερδέματα αν και νομίζω πως μόλις βεβαίωσης το fake υλικό δεν παίζουν με τη φήμη τους και αν τους έρθει και το dispute από paypal θα προσπαθήσουν να το λύσουν αλλιώς κινδυνεύουν να τεθού…
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
kok8 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΑρχικά καλορίζικο το κινητό, αναφορικά με τις απορίες σου: α) Για να ανοίγει και να κλείνει το κινητό με τη θήκη χρειάζεται η εγκατάσταση από το play.google.com/store μιας σχετικής εφαρμογής όπως π.χ. του Gravity Screen - On/Off και η αγορά φυσικά όποιας θήκης θέλεις, προσοχή καταναλώνει αρκετή μπαταρία. β) Πηγαίνεις εδώ και διαλέγεις όποια θέλεις (οδηγίες εγκατάστασης εδώ). Στις ελληνικές GTV το play store συμπεριλαμβάνεται και δεν απαιτείται η εκ νέου εγκατάστασή του.
-
Παράθεση από Tolis: “Το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει αλλα θα μπορουσε να γινει και καλύτερο προσθέτωντας βελάκια για γρήγορη μετάθεση μεσα στο κείμενο.Σε αυτό κερδίζει το Ι.Α type ή Ι.Α type (δεν θυμάμαι ποιο φωνήεν είναι στην αρχή)Οι προβλέψεις ειναι πολύ καλες στο swift.Δεν έχω καταφέρει ποτέ όμως να γράψω σωστα τη λέξη ό,τι.” Για βελάκια στην έκδοση 4.4.6.275 που έχω πας: Θέμα & Διάταξη / Πλήκτρα με βέλη, εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο.