Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 587.
-
Και εδώ μπορείτε να δείτε μερικές φωτό από την αποσυσκευασία της τηλεόρασης...........
-
κάρτα SIM δεν ενεργοποιείται...
kok8 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕπιβεβαιώνω το ίδιο ενοχλητικό bug, το έχω και εγώ στο Mi2S, αφαίρεσα το λογαριασμό μου από το MiCloud και απέκρυψα από το χώρο ειδοποιήσεων την ενοχλητική αναφορά "Παρακαλώ ενεργοποιήστε τη SIM κάρτα". Διαδικασία απόκρυψης==> Ρυθμίσεις / Γραμμή κατάστασης / Προσαρμογή ρυθμίσεων ειδοποίησης / Πλαίσιο Υπηρεσιών MiCloud, όπου απενεργοποιώ (μεταφέρω το δείκτη αριστερά) την επιλογή "Show notification bar notices".
-
Γενική εικόνα της νέας ελληνικής ROM (GTV-3.9) Η επιλογή των συγκεκριμένων fonts είναι η καλύτερη μέχρι τώρα (δεν εμφανίζονται διαφορετικά τα ελληνικά από τα αγγλικά γράμματα), με αποτέλεσμα να μην επηρεάζονται, όπως προείπα, ανεξάρτητες, στα ελληνικά, εφαρμογές. Ο δε τονισμός είναι πλεόν ο προβλεπόμενος και καθολικός. Όσο αφορά την εμφάνιση, πλησιάζουμε στην τελειότητα. Έχω ήδη αναφέρει στo Bugtracker τα ελάχιστα λαθάκια που αφορούν μόνο στη μορφοποίηση πλην της εφαρμογής Mail (με τα γνωστά bug…
-
Mi2S Ευχαριστώ για την αναβάθμιση, μόλις την πέρασα και παρατήρησα ότι το πρόβλημα που είχα αναφορικά με τη γραμματοσειρά σε εξωτερική εφαρμογή καιρού και ώρας λύθηκε επιτυχώς.... Να'σαι καλά....
-
Οδηγίες και πληροφορίες για την νέα GTV-3.9 (Stable 15) στα Hongmi-Redmi 1
kok8 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕπιτέλους βρήκα τη λύση ενώ είχα εγκαταστήσει πολλά και διάφορα είδη drivers αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν η εγκατάσταση του MiFlash (MiPhone2.11.6) το οποίο ως απαραίτητο εργαλείο επαναφοράς "Brick" τηλεφώνου έχει όλους τους απαραίτητους drivers. To εγκατέστησα και μετά ο Η/Υ αναγνώρισε άμεσα τόσο το Hongmi όσο και το Mi2S. Όποιος θέλει να κατεβάσει την εφαρμογή MiPhone2.11.6 κάνει κλικ στο μπλέ πλαίσιο στο κινέζικο ιστότοπο.
-
Οδηγίες και πληροφορίες για την νέα GTV-3.9 (Stable 15) στα Hongmi-Redmi 1
kok8 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜόλις την πέρασα στο κινητό της κόρης.. Σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες Back Up, μετά εγκατάσταση, μετά Factory Defaults.. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να το συνδέσω με τον Η/Υ, ενώ στην επιλογή: Notifications / USB connected η επιλογή "Photos" παίζει κανονικά, η επιλογή "Files" δεν παίζει και μου βγάζει στο Device Manager του Η/Υ την παρακάτω αναφορά λάθους εγκατάστασης, την οποία όσο και να έψαξα και παρόλα τα είδη των drivers που δοκίμασα με manual update όλα έπεσαν στο κενό.... kok_zps21a170b0.jpg Κάθ…
-
Παράθεση από bandit650: “επειδη μεχρι τωρα εχω παρει αντιγραφα μονο μεσω ρεκοβερυ, πως μπορω να παρω αντιγραφα των εφαρμογων ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ και μετα τη εγκατασταση της καινουργιας ρομ να κανω επαναφορα και να συνεχισω οπως ηταν πριν; αν παρω αντιγραφα μεσω της εφαρμογης της miui θα μπορω να κανω μετα επαναφορα;” Παράθεση από aoritis: “Και γω το ιδιο θεμα έχω. Στάλθηκε από το ME173X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στο Mi2S ακολουθούμε τον παρακάτω οδηγό για να δημιουργήσουμε και να επαναφέρουμ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μεγάλωσα στην Θεσ/νίκη (Nεαπολίτης) και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την Θεσσαλονίκη.” Για το αυτό ταιριάξαμε, άτιμο κάρμα, και εγώ μεγάλωσα στην Επτάλοφο. Αθήνα αναγκαστικά λόγω δουλειάς.
-
Παράθεση από Arturius79: “Επειδή εμένα μου ήρθε χτες το Mi2S με την 4.1.1.JRO03L ισχύει ο παραπάνω τρόπος αναβάθμισης ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο?” Για το Mi2S ακολουθείς τον οδηγό==> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi2/2S
-
Μόλις την πέρασα εύγε!!! Υπάρχει μια νέα εφαρμογή "Assist" η οποία μάλλον αποτελεί φωνητική εντολή εφαρμογών αλλά είναι στα κινέζικα.. Αύριο μόλις βρω χρόνο (λόγω εξετάσεων νεανία υιού) θα ανεβάσω τυχόν άλλα bugs.
-
Παράθεση από prekasg: “Xiaomi M2A , εγκατασταση ολα κομπλε, το ψαχνω μεχριαρο τωρα ολα αψογα (GTV 3.5)” Να δούμε πότε και εμείς οι κάτοιχοι του Mi2s θα χαρούμε την 3.5 αναβάθμιση. Από ότι διαβάζω στα αλλοδαπά φόρουμ ακόμα ψάχνονται για το πρόβλημα της 4.5.16 η οποία παγώνει στην εκκίνηση.
-
Στην επικεφαλίδα "Downloads/ROM Database/Ελληνικές MIUI ROMS (GRV)» όπου διαλέγεις την αντίστοιχη ανάλογα με τη συσκευή σου.
-
Απορία
kok8 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΌντως κορυφαίο!!!
-
Απορία
kok8 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από xsaviola28: “και ομως εμενα like δεν υπαρχει δε μπορει να ειμαι τοσο στραβος” Πας με το ποντίκι κάτω δεξιά: Like_zps75b832d0.jpg
-
Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore) στο Xiaomi Mi2s
kok8 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔιαδικασία Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας Προσοχή Καλό είναι το κινητό μας να είναι καλά φορτισμένο. Λήψη Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup) ΒΗΜΑ 1o- Ανοίγουμε την εφαρμογή «Αντίγραφα» στο κινητό και επιλέγουμε την επιλογή «Δημιουργία Αντιγράφου». BackUpForum01_zps65037683.jpg BackUpForum02_zpsfda57d04.jpg ΒΗΜΑ 2o Εδώ έχουμε τρείς (3) επιλογές:- 1η Επιλογή: Να επιλέξουμε την επιλογή «Εκκίνηση δημιουργίας ασφαλείας». Σε αυτή την περίπτωση πηγαίνουμε απ’ευθείας στο ΒΗΜΑ 3ο. - 2η Επιλογή: Την…
-
sar value for Mi3
kok8 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από mrvaggos: “Συγνώμη που θα γίνω "κακός" αλλα τελικά μερικοί έχουν μεγάλο χάλι.” Κάποιοι απλά παρεξηγούν και θεωρούν εσφαλμένα την ανωνυμία που ένα ψεύτικο όνομα (user name) χαρίζει σε ένα φόρουμ και είτε γράφουν στοχευμένα (εμπορικά κατευθυνόμενες) καταχωρήσεις - σχόλια είτε απλά βγάζουν τη "δύναμη" του χαρακτήρα και της ψυχής τους με μοναδικό σκοπό να χαρούν με τον εκνευρισμό των λοιπών χρηστών του φόρουμ. Η λύση είναι απλή τους ΑΓΝΟΕΙΣ.
-
Παράθεση από cy67: “Φανταστική δουλειά φιλε Τη ίδια διαδικασία ακολουθώ και εγώ στο ρυζακι μου με Μονή διαφορά εγώ μπαίνω στο site μας με το πλοηγό του τηλεφώνου κατεβάζω το file κατευθείαν στο τηλέφωνο κατι που σημαίνει οτι δεν χρειάζεται να κάνω τη σύνδεση με τον υπολογιστή.” Σε ευχαριστώ φίλε μου, η συμβουλή σου συμπεριλήφθηκε στον οδηγό.