Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 587.
-
Παράθεση από cy67: “Δεν καταλαμβάνω το λόγο να ασχολούμαστε με άλλες ρομ. Μια χαρά δεν ειναι οι δικές μας; Που version με version Γίνονται καλύτερες. Αυτο που δεν έκανα εγώ ειναι αυτή τη διαδικασία που προτείνεις φιλε σε κάποια πόστ σου προκειμένου να καθαρίζουν τα ´σκουπιδιά´ πριν τη εγκατάσταση της επόμενης. Επιδή αυτή μπορεί να κάνει ζημιά, να χαθούν πχ apps, μπορείς σε παρακαλώ να κατα γράψεις τη διαδικασία ή ακομα καλύτερα να δείξεις με φωτό; ευχαριστω Cy67” Δεν την έκανα ποτέ, τη δοκίμασα …
-
Ερώτηση
kok8 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑπό ότι διάβασα εδώ οι συσκευές "παγώνουν" στην εικόνα εκκίνησης (boot logo - στο εικονίδιο δηλαδή του Μi) γι'αυτό θα ενημερωθούν αύριο.
-
Διαδικασία εγκατάστασης πλήρες πακέτου υλικολογισμικού (MIUI ROM) Κατέβασε τα απαραίτητα αρχεία για να ξεκινήσεις την εγκατάσταση της MIUI ROM. Προσοχή H εγκατάσταση νέας έκδοσης της MIUI ROΜ δεν διαγράφει τα δεδομένα, όμως η εγκατάσταση παλαιότερης έχει ως αποτέλεσμα τη διαγραφή τους. Καλό είναι να κάνουμε και μια λήψη αντιγράφου ασφαλείας (BackUp). Οδηγίες λήψης αντιγράφου ασφαλείας διαθέσιμες στο φόρουμ μας εδώ. Το κινητό μας να είναι καλά φορτισμένο. ΒΗΜΑ 1o- Κατέβασε την πιο πρόσφατη έκδοση…
-
Καλημέρα, θα ήθελα να ξαναναφέρω το ενοχλητικό bug της αναζήτησης του τηλεφώνου στην εφαρμογή MiCloud. Μια φορά την ημέρα μετά από πλήρη απενεργοποίηση όταν θέτουμε το τηλέφωνο σε λειτουργία και ενεργοποιούμε το wifi τότε το MiCloud ζητάει να περάσουμε τον αριθμό του τηλεφώνου, αν το κάνουμε σταματάει να μας ζητάει ενεργοποίηση. Το ίδιο συμβαίνει και στην αγγλική γλώσσα, σε περίπτωση διαγραφής λογαριασμού από MiCloud τότε παίρνω με τον ίδιο τρόπο το εκνευριστικό μήνυμα εγγραφής στο MiCloud. Διάβ…
-
Παράθεση από Zioa: “kitkat Σε μένα μου έκανε κάτι περίεργα η sin δεν ξέρω άμα έτυχε . Εφόσον επαναληφθεί το γεγονός αυτό θα σας ενημερώσω . You SIM card is unactivated (Συνδέομαι κανονικά στην Vodafone ) Αntutu test : 31344 από 36500 Αntutu test (από επανεκκίνησή ) : 34830 Ευχαριστούμε τα παιδιά για την καταπληκτική δουλειά μου έχουνε κάνει . Μπράβο του για την υπομονή ,το χρόνο και τις θυσίες που έχουν κάνει για να μπορούμε σε μικρό χρονικό διάστημα να έχουν τόσο καλό αποτέλεσμα.” Μέχρι τώρα συ…
-
Όσοι φίλοι κάτοχοι του Xiaomi MI 2/2S έχουν περάσει την τελευταία ROM (multilanguage) [4.5.9] του miuiandroid.com παρακαλούνται να επιβεβαιώσουν ή όχι την παρακάτω αναφορά βλάβης: Όταν επιλέξουμε την ελληνική γλώσσα και πιέσουμε διαδοχικά "Δικαιώματα /Διαχείριση αυτόματης εκκίνησης" Link Εικόνας το σύστημα ΚΡΑΣΑΡΕΙ με το παρακάτω μήνυμα: "Δυστυχώς, η εφαρμογή Ρυθμίσεις έχει σταματήσει"
-
Παράθεση από Tolis: “να δοκιμάσω να βαλω Ελληνικά πλέον δλδ;” Μακάρι για να την τσεκάρεις για bugs και εσύ! Και για να μη παρεξηγούμε τα Bugs έχουν να κάνουν ΜΟΝΟ με ορθογραφικά και σμικρύνσεις κειμένου!
-
Παράθεση από SomniusX: “guys.. i'm baaaaaack!! :D” Nice to have you back! Καλώς όρισες!
-
Παράθεση από cy67: “Μπορεί καποιος να μου πει με ποιο τροπο αυτα τα προγράμματα ειναι ενεργά και πότε όχι. Εγώ εχω θέμα πχ με το new remainder στο οποίο βάζω κάποιες υπενθυμίσεις και κτυπά οπότε θέλει. Είμαι σίγουρος οτι δεν φταίει το προγράμμα αλλα εγώ δεν καταφέρνω να ειναι συνέχεια ενεργό. Έχει να κάνει καθόλου με τις πρόσφατες εφαρμογές που εμφανίζονται κρατώντας πατημένο το μέσο κουμπί του τηλεφώνου ? φαντάζομαι όχι αφού μπορεί να βάλω μια υπενθύμιση σε βάθος χρόνου 10 15 20 ημερών. Αν εινα…
-
Παράθεση από prekasg: “στο ημερολογιο παραμενει να ειναι μη μεταφρασμενο ; επισης αυτο με τα BOLD σε σμσ και κλησεις ... αψογο ! kx21.jpg ” Στο Mi2s διορθώθηκε με τη fixed έκδοση της GTV_2.0.
-
207.gif 62.gif 47.gif
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Προφανώς αύριο, όλοι οι κάτοχοι XIAOMI συσκευών θα δούν με έκπληξη πως σχεδόν τα πάντα θα έχουν διορθωθεί και όλες οι συσκευές πλέον θα είναι συγχρονισμένες όσον αφορά την μετάφραση. Και φυσικά οι κάτοχοι των Hongmi/Red Rice θα έχουν την τιμητική τους. Επειδή πλέον θα περάσουμε στο δεύτερο στάδιο της Ελληνικής ROM, η νέα version θα είναι η GTV_2.0. Με το που θα τελειώσει η μετάφραση θα έρθει η σειρά με τα καλούδια όπως TWRP Recovery + Root στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ROMs για το Hongm…
-
Παράθεση από Danielk: “για καποιο λογο οταν εχω το τηλεφωνο (Μi2S) στα Ελληνικα, οταν πλοηγουμαι στα μενου τα γραμματα ειναι bold... διορθωνεται αυτο καπως? δειτε τις δυο φωτος παρακατω, συγκριτικα με την Αγγλικη γλωσσα Screenshot_2014-05-03-20-40-15.png Screenshot_2014-05-03-20-40-37.png” Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της ελληνικής ρομ, δεν νομίζω να υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης. Η εφαρμογή του ήταν κάτι που ζητήθηκε για να είναι ευδιάκριτα τα γράμματα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.
-
Παράθεση από cy67: “Εγω δεν εχω κανένα πρόβλημα να δημιουργήσω ενα άλλο θεμα φτανει να πει ο administrator οτι πρεπει να γινει. ...” Σωστός, αυτό ακριβώς έπραξα και εγώ μόλις διάβασα την εξής παραίνεση του administrator στην αρχική ανάρτηση στην 1η σελίδα του παρόντος θέματος. Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα του administrator: Παράθεση από MIUI_ART: “Επίσης από εδώ και πέρα θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τον Βugtracker για να αναφέρετε όσα Bug βρίσκετε στην μετάφραση. Στην αναφορά σας, όσο ποιό λεπτ…
-
Παράθεση από cy67: “μερικά προβληματάκια της 3ης ver. Dropbox - Screenshot_2014-05-03-11-04-45.png Dropbox - Screenshot_2014-05-03-11-05-21.png Dropbox - Screenshot_2014-05-03-11-05-45.png Dropbox - Screenshot_2014-05-03-11-08-27.png Dropbox - Screenshot_2014-05-03-11-08-31.png Dropbox - Screenshot_2014-05-03-11-10-50.png Dropbox - Screenshot_2014-05-03-11-11-28.png Dropbox - Screenshot_2014-05-03-11-11-54.png Dropbox - Screenshot_2014-05-03-11-06-34.png” Φίλε για λόγους ευταξίας και για να βοηθ…
-
Στο Bugtracker ανέβασα την "Mi2s - Αναφορά Σφαλμάτων για τη Version της Ελληνικής μετάφρασης GTV_1.2" εδώ θα ασχοληθώ λίγο πιο αναλυτικά με το πρόβλημα της μη σωστής εμφάνισης της ημερομηνίας στην εφαρμογή Ημερολόγιο. Όλα τα λάθη που αφορούν στη λάθος απεικόνιση της Ημερομηνίας στο Ημερολόγιο τόσο της Ρομ όσο και εξωτερικής εφαρμογής (apk) καιρού (Weather & Clock Widjet): Link Εικόνας Νο1 Link Εικόνας Νο2 Link Εικόνας Νο3 Link Εικόνας Νο4 Link Εικόνας Νο5 Μετά την τελευταία αναβάθμιση σε GTV_1.2…
-
Κατέβηκε, εγκαταστάθηκε και αργότερα θα ανέβει στο bugtracker η σχετική αναφορά. Για άλλη μία φορά εύγε!!!
-
Παράθεση από SomniusX: “ωραία θα ήθελα να είμαι στα "υπόψιν" για την μετάφραση, έχω αναλάβει και στο παρελθόν για iOS Cydia tweaks/hacks/apps μεταφράσεις και πολλά άλλα.. μπορώ να συγκροτήσω ομάδα εάν υπάρχουν άτομα, έχω και trunk csv project management έτοιμο για τέτοιες δουλειές!” Μπορείτε να με συμπεριλάβετε "εις την ομάδαν της μεταφράσεως εαν φυσικά επιθυμείτε". Τα Αγγλικά μου είναι αρκετά καλά και τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά, περισσότερα σε συνάντηση με καφέ ή μπύρα...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ To 90% των προτάσεών σας έχει ενσωματωθεί και τα υπόλοιπα σε επόμενο στάδιο. Για να φανταστείτε πόσα πολλά είναι τα strings για μετάφραση, μέχρι τώρα με φοβερό φόρτο εργασίας έχουμε καλύψει σχεδόν το 60%. Σταδιακά θα γίνουν όλα και θα σας δώσουμε στις επόμενες μέρες και μερικές ROM για συσκευές πλιν της XIAOMI για δοκιμές και παρατηρήσεις. Συνολικά τα APKS της MIUI που χρειάζονται μετάφραση είναι περίπου 130 για να καλυφθεί 100% το Ελληνικό κείμενο. Βέβαια χρειαζόμαστε κ…