Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 749.

• Από την ζήλια μου τα λέω που το έδωσαν και στους άλλους :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαχαχαχαχα. Πλάκα κάνω ρεεεεεεεε Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υπάρχει κίνδυνος να σπάσει η οθόνη από τα πατήματα λένε με το 3d touch. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οι άλλοι που πήραν 7 nougat θελω να δω τι τους έδωσαν! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Demakhs την πέρασες την τελευταία εσύ η περιμένεις να μαθεις αν είναι εξίσου καλή από αυτονομία με την παλιότερη? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ είδες, το έκοψα στο τελευταίο post Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτός επάνω λέει για nova launcher που έχει κάτι παρόμοιο. Στην τελευταία eu έχει προστεθεί. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE: RE:

baiosss - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από linuxilakis: “Δοκίμασε το..Εγώ είδα αρκετή διάφορα πάντως ειδικά σε αναμονή Sent from my MI 5s using Tapatalk” Το χρησιμοποιώ σε εφαρμογές όπως η τράπεζα ,paypall και άλλα....θα περιμένω μήπως το διορθώσουν! Sent from my MI 5s using Tapatalk Επίσης διάβασα το change log της 7.2.9 δεν έχει διορθώσει τίποτα σοβαρό ...” Ε πώς, έδωσε 3d touch σε όλους λέμε!!!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας…

• Δε πειράζει. Εμείς έχουμε 4/128 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από linuxilakis: “Δοκίμασε το..Εγώ είδα αρκετή διάφορα πάντως ειδικά σε αναμονή Sent from my MI 5s using Tapatalk” Το χρησιμοποιώ σε εφαρμογές όπως η τράπεζα ,paypall και άλλα....θα περιμένω μήπως το διορθώσουν! Sent from my MI 5s using Tapatalk Επίσης διάβασα το change log της 7.2.9 δεν έχει διορθώσει τίποτα σοβαρό ...” Ε πώς, έδωσε 3d touch σε όλους λέμε!!!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κομπλέ! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμένα ας πούμε στο oneplus 3t δε φαίνεται τίποτα τέτοιο... 5dd9127d6ad5035fcab3dc215cfa83a3.jpg Άρα είναι ένα ακόμα software θέματακι που πρέπει να τσεκαρουν οι devs της xiaomi. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μετά πας στα στατιστικά και βρίσκεις το σύστημα android. Το πατάς και σου βγάζει από κάτω όλα τα servises που τρέχουν και καταναλώνουν μπαταρία. Α γεια σου!!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από baiosss: “Όχι έκδοση Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ρομ εννοεις; Sent from my MI 5s using Tapatalk” Δες πανω συμπλήρωσα το post. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι έκδοση. Στο wakelock detector αριστερά στις ρυθμίσεις πατάς advanced mode. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είσαι στην advanced? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δε δείχνει εκεί κάτι γι αυτό το qfp service . Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 25 και σένα όπως στο screen? Τι έχω δει και πιο πολύ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• c3f955eb6bc10eeee592c3428f82484b.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με την εφαρμογή wakelock detector στην advanced καρτέλα. Πας στο a droid system και από κάτω είχε ένα service που έτρεχε διαρκώς. Αλλά δε θυμάμαι ακριβώς όνομα. Είχα ανεβάσει screenshot. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk