Demakhs την πέρασες την τελευταία εσύ η περιμένεις να μαθεις αν είναι εξίσου καλή από αυτονομία με την παλιότερη? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτός επάνω λέει για nova launcher που έχει κάτι παρόμοιο. Στην τελευταία eu έχει προστεθεί. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από linuxilakis: “Δοκίμασε το..Εγώ είδα αρκετή διάφορα πάντως ειδικά σε αναμονή Sent from my MI 5s using Tapatalk” Το χρησιμοποιώ σε εφαρμογές όπως η τράπεζα ,paypall και άλλα....θα περιμένω μήπως το διορθώσουν! Sent from my MI 5s using Tapatalk Επίσης διάβασα το change log της 7.2.9 δεν έχει διορθώσει τίποτα σοβαρό ...” Ε πώς, έδωσε 3d touch σε όλους λέμε!!!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας…
Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από linuxilakis: “Δοκίμασε το..Εγώ είδα αρκετή διάφορα πάντως ειδικά σε αναμονή Sent from my MI 5s using Tapatalk” Το χρησιμοποιώ σε εφαρμογές όπως η τράπεζα ,paypall και άλλα....θα περιμένω μήπως το διορθώσουν! Sent from my MI 5s using Tapatalk Επίσης διάβασα το change log της 7.2.9 δεν έχει διορθώσει τίποτα σοβαρό ...” Ε πώς, έδωσε 3d touch σε όλους λέμε!!!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα ας πούμε στο oneplus 3t δε φαίνεται τίποτα τέτοιο... 5dd9127d6ad5035fcab3dc215cfa83a3.jpg Άρα είναι ένα ακόμα software θέματακι που πρέπει να τσεκαρουν οι devs της xiaomi. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετά πας στα στατιστικά και βρίσκεις το σύστημα android. Το πατάς και σου βγάζει από κάτω όλα τα servises που τρέχουν και καταναλώνουν μπαταρία. Α γεια σου!!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από baiosss: “Όχι έκδοση Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ρομ εννοεις; Sent from my MI 5s using Tapatalk” Δες πανω συμπλήρωσα το post. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με την εφαρμογή wakelock detector στην advanced καρτέλα. Πας στο a droid system και από κάτω είχε ένα service που έτρεχε διαρκώς. Αλλά δε θυμάμαι ακριβώς όνομα. Είχα ανεβάσει screenshot. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk