Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 749.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• H 6.12.29 ειναι μηπως η rom που ζητατε? Απο την αλλη ποια ηταν αυτη που ειχε προβλημα με τα data? 7.1.5?

• Παράθεση από annonnaki: “Παράθεση από gvoi: “Η κάμερα σας με το νεταρισμα πως τα πάει? Αργεί πολύ κ είναι θολή η λήψη. Κουνα από εδώ κουνα από εκεί κάτι κάνω αλλά είναι κουραστικό. Στάλθηκε από το MI 5s μου ” Δεν κατάλαβα τι εννοείς φίλε μου με το "ντετάρισμα".Εμένα η κάμερα μου φαίνεται πολύ γρήγορη σε σχέση πάντα με αυτές που έχω δοκιμάσει. Και στο βίντεο πολύ γρήγορο focus. Είμαι με την 7.1.19 eu. ” Εχει βγει και 7.1.20

• Παράθεση από Exploticon: “καλησπερα εφτασε κι εμενα παλι καλα ελλαδα λογικα απο αυριο θα παραλαβω μια ερωτηση εγω πει να το φερουν με stable china καπου διαβασα πως δεν χρειαζεται να παω για developer για unlock bootloader ισχυει? ” Εμενα με china stable κολλουσε η διαδισκασια στο 50%. Μολις περασε την developer το ξεκλειδωσε νερακι. Σε καποιες συσκευες πιανει το ξεκλειδωμα με stable αλλα δε ξερω αν ειναι θεμα συσκευων η εχει να κανει με τις εκαστοτε stable rom.

• Δε βλέπω διαφορές. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάτι κάνουμε με την eu 7.1.19 . 1bd4db4bdabf6353090ec462edc12728.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νεο κινητο , 0 ελληνικα

baiosss - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Δε ξέρω με ποιον άλλο τρόπο μπορείς να την περάσεις. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Όποτε περνά μέσω updater την china dev πρώτα απ όλα. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Force Touch Mi5s 3gb/64gb | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support Εδώ γινεται η συζήτηση, για ριχτε μία ματιά. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στο eu συζητάνε κάτι κάποιοι γι αυτό και κάποιος νομίζω έγραψε ότι μόνο στη μέση της οθόνης κατάφερε να κάνει κάτι σε μικρότερη έκδοση του mi5s. Κατά τη αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Την κινεζική dev έχω την εντύπωση πως μπορείς να την περάσεις μέσα από την εφαρμογή update αφού φυσικά έχεις αποθηκεύσει το αρχείο της rom στη συσκευή. Σου έχει έρθει το μύνημα επιβεβαίωσης για ξεκλείδωμα? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από alexis9: “Ευχαριστώ φίλε. Όταν έρθει η επιβεβαίωση τι κάνω? ” Ξεκλειδωνεις με το unlock tool της xiaomi. Apply for unlocking Mi devices Η ακολουθεις αυτον εδω τον οδηγο απο το site εδω Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Επισης εννοειται οτι πρεπει να εχεις περασει official developer rom την κινεζικη για να ξεκλειδωσεις. Αλλιως με αλλη rom δε μπορεις.

Μήνυμα

Παράθεση από alexis9: “Παιδια μολις πηρα στα χερια μου το MI5s 4/32 . Εχω την 8.0.3.0 stable Global MAGMIDI. O Bootloader ειναι locked. To MI suite το κινεζικο μονο βρισκει το κινητο. Ειναι η official rom και εκανα και αιτηση για unlock στην Xiaomi. Τωρα τι κανω? Πρεπει να περιμενω απο την xiaomi? Δεν υπαρχει εστω μια official rom με τα Ελληνικα? ” Ναι. Πρεπει να περιμενεις μηνυμα επιβεβαιωσης ξεκλειδωματος απο xiaomi. Official με ελληνικα δεν υπαρχει ακομα. Οι αγγλοκινεζικες εχουν μονο αγγλικα/…

• Α ok. Λέω και γω! Για την ακριβεια ομως γραφει 2017-02-01. Σιγουρα σημαινει αυτο που λες? Και όμως με λίγο ψάξιμο βρήκα ότι είναι Φεβρουαρίου τελικά. Τα security patches του Ιανουαρίου είναι για την 1η του μήνα και τις 5 του μήνα ανάλογα τη συσκευή. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά? Εγώ φοράω την eu rom και βλέπω ότι το security patch είναι στην 1/2/2017. Ισχύει αυτό η είναι μουφα οι πληροφορίες αυτές? Έχει βγει για τα nexus/pixels security Φεβρουαρίου? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giannisgr41: “πιστευω με μια καλη θηκη που το κινητο μπαινει τελειω μεσα ,με σιλικονη τριγυρω που εξεχει ελαχιστα απο την οθονη δνε εχεις θεμα..ειναι πολυ δυσκολο να παθει ζημεια και να πεσει.οποτε με μια ζελατινα κατι θα γινει. εγω πηρα αυτη την θηκη και θεωρω οτι προστατευει πολυ,στο προηγουμενο κινητο δεν ειχ καν ζελατινα ,ουτε tempered 1 χρονι και δεν εχει ουτε γρατζουνια αν και επσε καμποσες φορες. Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com περιμενω ομως και α…

• Έχω την εντύπωση πως κάποια features δεν συμπεριλαμβάνονται στις eu που στηρίζεται και η δική μας rom. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξανακατεβασε την rom μήπως το αρχείο είναι κατεστραμμένο. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Alex_MLT: “Aπο ότι έχω ακούσει, όλη η σειρά Μi6 θα έχει οθόνες OLED. Το οποίο είναι πολύ καλό νέο θα έλεγα. Και ίσως να είναι το επόμενό μου κινητό. Το κακό νέο, αν διαβάζω σωστά πίσω από τις γραμμές, είναι ότι Redmi Pro: τέλος. Από ότι φαίνεται ήταν απλά ένα test drive για τον νέο προμηθευτή OLED οθονών, προφανώς το τέστ ήταν επιτυχημένο. Ελπίζω να κάνω λάθος αλλιώς,..όποιος πρόλαβε, πρόλαβε να πάρει καλή KAI φτηνή συσκευή με OLED. ” Εαν βαλει OLED οθονες ομως, καλυτερα να βαλει κα…

• Παράθεση από demakhs: “αρα στα λογια μου έρχεσαι...τα 3GB μία χαρά είναι για τον έναν χρόνο, βαρια, που θα κρατήσει κάποιος τη συσκευή!! ” Εγω δεν εφυγα απο τα λογια σου για να ξαναερθω σε αυτα Μια γνωμη εγραψα στο ερωτημα του φιλου παραπανω.

• Και γω θα προτιμουσα τα περισσοτερα giga ram γι αυτο και επελεξα το 4/128. Οποτε ειμαι καλυμενος και σε χωρητικοτητα μνημης. Ο λογος απλουστατος, πιο futureproof συσκευη αλλα οχι για 5 χρονια, μην τρελαθουμε τελειως! Σε 3 χρονια ετσι οπως θα εχουν βαρυνει μονο οι εφαρμογες του Playstore, τα 4gb θα ειναι λιγα και οι συσκευες θα σερνονται. Απο την αλλη ετσι οπως μας εχει κακομαθει η xiaomi με τις συσκευες που ανακοινωνει καθε τρεις μηνες, δυσκολο να την κρατησεις πανω απο δυο χρονια για να μην πω …