Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 749.

• RE:

baiosss - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από gvoi: “Τα mail με 3 προγράμματα διαφορετικά είχαν ίδια συμπεριφορά. Inbox, my mail και το email της xiaomi. Νομίζω ότι έτσι όντως λύνεται. Το tapatalk αν το έχω στην εξοικονόμηση xiaomi και αν ανοιξω εγώ την εφαρμογή μετά ενημερώνει. Στάλθηκε από το MI 5s μου” Για εξοικονόμηση δε ξέρω σίγουρα όμως βάλτο στην αυτόματη έναρξη και επίσης στις ρυθμίσεις>εφαρμογές>ληφθεισες άνοιξε όλες τις επιλογές για ειδοποιήσεις. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gvoi: “Σε mi5s είχα ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις π.χ στο tapatalk έρχονταν οπότε να ναι ή καθόλου. Μοιάζει να φτιάχνει αν αλλάξει ή συνθήκη για την εξοικονόμηση μπαταρίας. Το ίδιο και με προγράμματα email. Το μελετάω το θέμα Στάλθηκε από το MI 5s μου” Το tapatalk έχει κάποια bugs ακόμα και είναι λογικό. Το κάνει και σε μένα κάποιες φορές. Τα mail νομίζω ότι θέλουν ανοιχτό τον συγχρονισμό για να έρχονται ειδοποιήσεις. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πατά πιο γερά την οθόνη. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από GogoF: “Καλησπερα . Έχω ένα θέμα με τα θέματα μου εμφανίζει παρά πολύ λίγα γύρω στα 20 θέματα και στο search γράφει μόνιμα "mix" χωρίς να το έχω γράψει εγώ αλλά δε μπορώ να το βγάλω. Ξέρει κανείς πώς το βγάζω? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε όλους mix γράφει. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ποτέ βλέπετε να έχουνε mp decision για mi5s? Αυτή ή πτώση μπαταρίας από το 100℅ στο 90% μέσα σε ενα 9ωρο μου φαίνεται τραγική, ειδικά όταν δε κάνω κάποια βαριά χρηση εκείνες τις ώρες. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

baiosss - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από ovelix11: “Άσχετο αλλά από που αλλάζουμε icons...;;; Παλιά στην gtv πήγαινε στα themes και έβρισκα την παραμετροποίηση.. Τώρα;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπαίνεις στα themes, πατάς το ανθρωπάκι πάνω αριστερά και μετά πας “προσαρμοστε το θέμα" Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι μόνο σε αυτή μου το έκανε. Δοκίμασα γι αυτό που λες, αλλά τις υπόλοιπες τις διέγραφε με αυτό τον τρόπο. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από baiosss: “Που μπορώ να βρω την εφαρμογή xiaomi.gr στο root explorer και να την διαγραψω? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σβηστην απο τις εφαρμογες-ολες στο τελος ειναι xiaomihellas αν εννοεις αυτο” Ρωταω γιατί δε μπορούσα να τη διαγραψω κρατώντας πατημένο το εικονίδιο της. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Που μπορώ να βρω την εφαρμογή xiaomi.gr στο root explorer και να την διαγραψω? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vsam90: “παιδες καλησπερα κι απο μενα..μολις περασα την καινουργια ρομ..κανονικα ανοιξε χωρις προβλημα αλλα εχω μια ερωτηση.γιατι δεν με αφηνει να βαλω τον mi accounτ? συνεχως μου βγαζει οτι ειναι λαθος..υπαρχει κατι που θα πρεπει να ξερω ωστε να συνεχισω?” Δοκίμασε να λογκαρεις αφού γυρίσεις τη γλώσσα της συσκευής στα αγγλικά. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και σε mi5s όλα κυλάνε ομαλά μέχρι στιγμής. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παρηγγειλα και αυτες τις προαλες και περιμενω να ερθουν. Για να δουμε ποσο θα αξιζουν και κατα ποσο θα καλυπτουν ολη την οθονη λογω curved. Original Priemuim Tempered Glass Steel Film for Xiaomi Mi5S Mi 5S/5S Plus | eBay

• Και μένα σε γενικές γραμμές ο αισθητήρας δουλεύει άψογα 9 /10 φορές πιάνει και είναι πολύ γρήγορος. Αυτό που με απογοήτευσε στη συσκευή αν και είναι καθαρά ψυχολογικό, είναι πως ή xiaomi διαφημίζει 3200mAH μπαταρία αλλά είναι 3100 τελικα. Θα μου πείτε για 100mAH κάνεις έτσι? 100 mAH όμως σου δίνουν ένα 5% επιπλέον αυτονομία σιγουρα. Όπως και να έχει θα βελτιωθεί και σε αυτό κατά πολύ σε επόμενες εκδόσεις miui. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οκ. Δεν το γνώριζα αυτό. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με το mipc suite σε win10 έχει βρει κανείς τρόπο να συνδέσει τη συσκευή? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Το 3D Touch θέλει εφαρμογές που το υποστηρίζουν για να. δείξει τα δόντια του. Που δυστυχώς δεν υπάρχουν οπότε μένει με τις 2-3 της xioami που εκμεταλλεύονται την λειτουργία. Εαν δεν μπει και σε άλλες συσκευές... δύσκολα το βλέπω να περπατάει το θέμα εφαρμογών. Το δαχτυλικό αποτύπωμα... και αυτό θα πάρει σίγουρα βελτίωση. Είναι η πρώτη συσκευή που το φοράει... λογικό να έχει καποιες δυσκολίες. Και οι 2 είναι κλασικές περιπτώσεις αυτού που υποστηρίζω : πληρώνουμε σήμερα γι…

• Προσωπικα το 3D touch με εχει βολεψει στις λιγες αυτες εφαρμογες που μπορει να το χρησιμοποιησει καποιος. Με λιγη παραπανω πιεση στην οθονη δουλευει ουσιαστικα. Πατωντας το εικονιδιο των ρυθμισεων για παραδειγμα σου δινεται μια επιλογη απο τις τεσσερις πεντε συνολικα, να ανοιξεις τα δεδομενα και να μπεις στο μενου των περοτιμωμενων δικτυων με πιο λιγες κινησεις. Το ιδιο αν θες να γραψεις νεο μηνυμα η να αποθηκευσεις καποια νεα επαφη στον καταλογο σου. Για καποιους ισως ειναι απλα ενα feature που…

• Παράθεση από gvoi: “(Hidden Content) ” Με γεια και καλοδουλευτο φιλε μου. Τελικα ετσι οπως το βλεπω, μαλλον μου αρεσει περισσοτερο το λευκο που εχω Εδώ σε εικόνες τα βήματα που θα κάνεις. Πατάς πρόσθετες ρυθμίσεις, τις τρεις τελείες.. b8326a8fbe900a271200b8d00b439c6b.jpg 6373b080174b6bed05093627dbea6b7f.jpg b6617018e4aaec95e73e0deef52797f9.jpg

• Πιθανότατα πρόβλημα της rom είναι. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Συγγνωμη που ρωταω εδω (ισως να μην επιτρεπεται να γραψω για αλλο site) αλλα γιατι στο Mi globe οι roms για το Mi5s εχουν Mpdecision και στην ελληνικη δεν εχει μπει ακομα?