Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 749.
-
Συγγνωμη που ρωταω εδω (ισως να μην επιτρεπεται να γραψω για αλλο site) αλλα γιατι στο Mi globe οι roms για το Mi5s εχουν Mpdecision και στην ελληνικη δεν εχει μπει ακομα?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gvoi: “@geozn8 μόλις έλαβα μνμ ότι το πακέτο μου είναι στην μετεπιβίβαση στο Gatwick. Οπότε ως το τέλος της εβδομάδας ευελπιστώ ότι θα λάβω κουτί κ θα εχει μέσα mi5s dark grey κ θα έχω φωτογραφίες. Α να δούμε!! Στάλθηκε από το Nexus 5 μου” Άντε καλοδουλευτο! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “- Δες εδώ MIUI 8 Global Beta ROM 6.12.1 Released: Full Changelog and Download Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum. Βγήκε η 6.12.1. ” Την πέρασα από mi globe και αυτή. Έχουν και mpdecision. Μου φαίνεται λίγο καλύτερη προς το παρόν συγκριτικα με την ελληνική xrtv, όχι όμως ιδιαιτερες διάφορες. Και security patch δεκεμβριου επισης θα έχουμε και global δηλαδή σε λίγο καιρό? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gto: “Στο ali έχει την official θηκούλα με 15 ευρώ προσφορά. Καμιά 18-20 παίζει όπου αλλού την είχα βρει. Έβαλα μια παραγγελία σε μαύρο =============== Νοε 30th 2016, 11:06pm =============== Παράθεση από baiosss: “Σε θέματα αυτονομίας πάντως δε μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος. Σε idle δείχνει να πέφτει γρήγορα. Ειδικά από το 100% στο 89% έχει πέσει για πλάκα στο 9ωρο χωρίς κάποια ιδιαίτερη χρήση. Ίσως να είναι και θέμα rom βέβαια. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapat…
-
6.11.24 xtrv
ΜήνυμαΕπανήλθε και ο καιρός από ότι παρατήρησα. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άμα δεν έχει rom για όλους,λογικο. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οπότε ούτε για mi5s θα έχουμε rom? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το ίδιο και εγώ με την προηγούμενη rom . Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν μου διέφυγε, γιατί κάποιες συσκευές είναι ακόμα σε αναμονή? Περιμένουμε άλλη έκδοση android ή απλά δεν είναι έτοιμες ακόμα? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk