Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 749.
-
Παράθεση από diamantis: “Παράθεση από baiosss: “Μονο που τελικα το screen to body ratio ειναι μικροτερο απο αυτο που διαφημιζε η xiaomi. Απο την αλλη βεβαια αυτο ειναι ενα συν για οσους φοβοντουσαν πως θα το κρατανε χωρις να πατανε στην οθονη οι ακρες των δαχτυλων τους η σε περιπτωση πτωσης. ” Τι screen to body ratio ειναι στο ιδιο ποσοστο. Τα bezels είναι λίγο μεγαλύτερα απο όσο έδειχναν στην παρουσίαση. Έτσι διάβασα. ” 91,3% διαφημιζε η xiaomi στις ψευτικες φωτογραφιες, 83% ειναι το πραγματικο…
-
Gkalen συγγνωμη αν δεν διαβασα καποιο σχολιο σχετικα με αυτο, αλλα θα εχουμε thunder rom και για Mi5s η θα βγαινει σan GTV με την νεα ονομασια? Ρωταω γιατι παραλαμβανω σε κανα δυο εβδομαδες.
-
Παράθεση από pechr: “στο εχει βαλει η GTV στον εσωτερικο σου χωρο. Ειναι zip αρχειο. ” Ναι απλα επειδη εκανα πατατα και εκανα wipe την internal μετα το περασμα της stable, χαθηκε και αυτο. Εδω που μπορω να το βρω?
-
Παιδες θυμιστε μου λιγο. Για να κανουμε root σε stable πρεπει να flashαρω μεσω twrp το super su, ετσι δεν ειναι? Το super su που το βρισκω εδω στο forum?
-
Τα κινητα και τα smartphones ειναι σαν τα αυτοκινητα. Δεν εχουν καμια αξια σημερα οσα λεφτα και αν δωσεις για να τα αποκτησεις. Σημερα δινεις 1000 ευρω για κινητο και μετα απο δυο μηνες το πουλας 600 το πολυ. Βεβαια αυτο μπορει να μην ισχυει για την μηλοεταιρια και τα προιοντα της για πολλους λογους. Ποτε μου ομως δεν καταλαβα γιατι καθεστε και λογομαχειτε η τρωγεστε με τις εταιριες και τα προιοντα τους, προιοντα τα οποια τα αλλαζετε σα τα πουκαμισα καθε εξι μηνες. Οσο για τις φωτογραφικες δυνατ…
-
Έχω την εντύπωση πως τα led δε δουλεύουν σωστά. Τουλάχιστον όσα έχω φτιάξει μέσα από εφαρμογή. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η τιμή του νέου Mi Note 2
ΜήνυμαΠαράθεση από ev3rflow: “Αν όντως είναι έτσι, μιλάμε για ένα δυναμικό comeback στην κατηγορία των premium phablets! Αρκεί φυσικά να το παρουσιάσει και να το υποστηρίξει όπως του αρμόζει. Μη βγάλει μετά από κανα δίμηνο άλλη συσκευή πιο δυνατή και τραβήξει το χαλί κάτω από το προϊόν της! ” Μη σου φανει περιεργο να βγαλει μετα απο κανα εξαμηνο και το Mi note pro 2.
-
Νεράκι ή καινούρια έκδοση. Περαστηκε μπαμ μπαμ όπως τα note 7. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από prekasg: “εγω γιατι σε διαφορα review @ youtube βλεπω το mi5s να εχει καλυτερες φωτογραφιες απο το + ; ” Γιατι το απλο Mi5s εχει πιο καινουριο αισθητηρα σε σχεση με το plus που ειναι παλιοτερος.
-
Για αρχή σίγουρα θα χτυπάει τα 600 δολλάρια Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Βάση αυτό το άρθρο, ξεκινάει από τα 726$ το Note 2!!?” Το gearbest συνήθως βάζει κάτι εξωφρενικές τιμές στις νέες συσκευές όταν τα υπόλοιπα μαγαζια τις έχουν πολύ φθηνότερα. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
488e2ee21b8b8d8881bdc7ecb1e86c77.jpg Αυτό πάντως πρώτη φορά το είδα με την 6.9.29 και δεν το πίστευα. Μία ώρα οθόνη μιας και το χρησιμοποίησα ελάχιστα λόγω πολλής δουλειάς και υπόλοιπο 32% μπαταρίας. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και αν σκεφτουμε οτι η Xiaomi εχει σχεδια να επεκταθει και στην Ευρωπη, φανταστειτε σε μια τετοια περιπτωση ποσο θα κοστιζε αυτη η συσκευη εδω. Ενα 850αρι χαλαρα! Σιγουρα σαν εταιρια θελει να ανεβασει την ποιοτητα των ναυαρχιδων της και συναμα την τιμη τους επειδη ο ανταγωνισμος στην Κινα ειναι τεραστιος. Η Oppo και απο την αλλη η Vivo (η οποια δεν εχει βγαλει και κατι το αξιολογο τελευταια) πουλανε σε διπλασιες σχεδον τιμες απο την Xiaomi και την εχουν αφησει πισω τους. Απο την αλλη πλευρα η xi…
-
Έρχεται η Miui-9...;
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “@baiosss όταν κάποιος με Redmi Note 3 Pro από Lolilop πάει σε MM κι απο κει σε Nougat μέσα σε λιγότερο από 1 χρόνο τι άλλο μπορει να ζητήσει; ” Το redmi note ειναι μια συσκευη που εχει πουλησει πολυ και ειναι λογικο να αναβαθμιστει. Περα απο αυτο ομως και παλι αργησε πολυ για να παει σε MM και σιγουρα δε ξερουμε αν θα παει και σε nougat συντομα. Οπως το κοβω θα ειμαστε παντα μια εκδοση πισω η στην καλυτερη θα πηδαμε εκδοσεις οπως εγινε στο mi4. Οι υπολοιπες συσκευες ομ…
-
Έρχεται η Miui-9...;
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Άλλες εταιρείες τις παρακαλάς για ένα update και σε λίγο εμείς θα φτάσουμε να παρακαλάμε την Xiaomi να μην βγάλει update για 2-3 βδομάδες. Υποστήριξη στο maximum και μπράβο της. Πως να μην επιμένεις σε xiaomi μετά; ” Ναι αλλα αυτα ειναι updates της Miui και οχι του android που ειναι και το βασικοτερο. Σιγουρα βεβαια ειναι το πιο αναβαθμισιμο skin στον χωρο του android που αλλες εταιριες τα αναβαθμιζουν μια φορα το χρονο και οχι σε ολα τα μοντελα τους, αλλα και παλι μερ…
-
Χαζομαρες ολκης οτι το miui 8 βασιζεται σε android 6! Γιατι τα 2/3 των συσκευων που φορανε miui8 δεν εχουν και την αντιστοιχη εκδοση android? Αντε θα μου πεις οτι δεν το υποστηριζει η cpu καποιων συσκευων η κατι αλλο. Τα security patches που εχουν μεινει σε πολλες συσκευες στον Ιουλιο κολλημενα η και σε καποιες παλιοτερες συσκευες στον Μαρτιο παρακαλω, τι ειναι αυτο? Χρειαζεται και εκει δυνατη cpu και τελευταιας τεχνολογιας hardware? Φημες και παλι φημες. Τις ιδιες ακριβως φημες διαβαζαμε λιγους…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jimarios: “την ξαναπερασα...τιποτα δε κανει!” Τότε ίσως χρειάζεται καθαρή εγκατάσταση αν δεν έχεις κάνει. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk